Adat clearance



Urang kacida mumpuni department adat tim geus digawé di Rusia saprak, nyadiakeun kadali pinuh tina adat clearance barang anjeun ti momen persiapan dokumén release jeung kiriman barang ka tujuan akhir. Adat clearance kompléks multi-komoditi deliveries, kaasup angka nu gede ngarupakeun komoditi item — suku cadang, alat, pakean Urang digawé sapanjang Féderasi rusia. Urang nyieun adat clearance di mana wae wewengkon nagara, dumasar kana rute kiriman barang jeung kahayang Customer Husus solusi industri pikeun industri Luhur Tech, industri otomotif, industri fashion, farmasi, minyak jeung gas jeung dagang industri. Urang geus gawe dina brokerage pasar jasa pikeun leuwih ti tujuh belas taun, jeung kami taunan teken nepi leuwih ti.

Ujian awal tina deliveries, kaasup pamariksaan dokumén pengiriman barang jeung awal itungan adat pangmayaran Bantuan dina organisasi awal mariksa barang pikeun adat istiadat tujuan, kaasup pamariksaan jeung ganda mariksa tina panyiri bungkusan, kitu ogé beurat jeung kuantitas barang Urang ngadangukeun saksama ka anjeun logistik jeung adat istiadat tantangan jeung ngalaksanakeun hiji analisis jero tina anjeun bisnis kabutuhan.

Mangka urang nawarkeun hiji leyuran optimal ngaropéa pikeun ongkos anjeun jeung syarat service