Anchors grill Trumps pengacara dina Jr s pasamoan jeung rusia pengacara — KAOL News



Presiden Donald Trumps pengacara nyanghareupan patarosan hésé dina minggu ngeunaan Donald Trump Jr s nyobian glean ngaruksak informasi dina Hillary Clinton salila rapat jeung Kremlin-disambungkeun rusia pengacara. Sedengkeun Trump Jr s ahli hukum geus tetep utamana balik pamandangan, nu presidents pengacara pribadi geus jadi ubiquitous ayana dina televisi, ngajalankeun nu disebut Full Ginsberg ku muncul dina sadaya lima utama omongan pulitik dipintonkeun dina minggu. Dina lima ngawawancara dina minggu, Jay Sekulow downplayed Trumps pangaweruh rapat, dihadiran ku Trump Jr, mangka kampanye kapala Paul Manafort, jeung ayeuna panasehat Jared Kushner, jeung dodged jeung deflected pertanyaan ku sababaraha kali criticizing urut FBI Diréktur James Comey, Nasional Démokrat Panitia, jeung US Rusiah Service, antara séjén. Sekulow sababaraha kali mecat tudingan yén Trump ieu aub dina pasamoan, nyebutkeun manéhna diajar ngeunaan eta teu lila saméméh New York Times kahiji diungkabkeun nu rapat geus dicokot tempat, jeung ieu unaware tina email bursa nu Trump Jr ceuk manéhna muka pikeun narima informasi poténsial salaku bagian tina rusia pamaréntah ngarojong pikeun kampanye. Tapi dina hiji wawancara dina Minuhan Pers, NBCs Amrik Todd dicatet yén loba séjén luhur Trump kampanye pajabat ditawarkeun shifting pernyataan ngeunaan pangaweruh maranéhanana pasamoan, noting Trump Jr s ngembang katerangan naon anu lumangsung. Eta kasampak kawas hiji pola nyoba sahenteuna lamun teu total nutupan nepi, sahenteuna mislead atawa nipu, Todd ceuk. Sekulow ngawaler yen aya euweuh ilegal pikeun nutupan nepi, jeung hanacaraka nu pasamoan ieu sampurna legal. Nu ieu informasi nu ieu dikawasa, teu ku klien mah, teu ku présidén, hal ieu dikawasa ku Donald Trump jeung Jr. maranéhanana dijieun hiji kaputusan dina cara ngaleupaskeun nu kaluar, Sekulow ceuk. Tapi Fox News Chris Wallace diteundeun kaluar luhur Trump pajabat patojaiah pernyataan dina Rusia, mintonkeun montage anggota Trump kampanye, kaasup Trump, Trump Jr, Wapres Mike Pence, denying nu mana wae nu kontak antara Rusia jeung Trump kampanye, atawa pangaweruh potensi koordinasi. Sanggeus Sekulow nyoba pin ngalepatkeun pikeun panalungtikan dina Comey, manéhna ngomong yén manéhna teu mikir nu panolakan geus nyangka di sadaya. Sekulows primér taktik dina unggal wawancara ieu hiji usaha pikeun cet Comey salaku hiji perhatian seeker, blasting urut diréktur pikeun nyokot hiji buku deal, jeung noting nu FBI diréktur diliwatan the New York Times informasi ngeunaan pribadi-na rapat jeung Trump. manéhna anu bade indit kana wincikan-na paguneman jeung présidén, Sekulow ceuk. Ulah anjeun mikir Yén anu alus. Ulah anjeun mikir Yén ieu oke. Dina Minuhan Pers, Todd confronted Trumps pengacara ngeunaan kacenderungan dibalikkeun ka kritik Comeys disclosures New York Times, tinimbang ngajawab patarosan. Mr. Sekulow, kuring teu nanya ngeunaan James Comey. Kuring nanya ka anjeun ngeunaan email husus, Todd ngomong lamun manéhna dipencet Trumps pengacara dina naha présidén terus keukeuh nu Rusia panalungtikan nyaéta hoax a. Sekulow ogé nyoba matak pasamoan salaku normal aspék oposisi panalungtikan pikeun kampanye, nu nunjukkeun ayana kaluar nu ukrania pamaréntah ditawarkeun Démokratik Committee National kontraktor informasi dina Paul Manafort, nu DNC nolak eta dipaké. Tapi CNNs Jake Tapper dicatet yén aya arent nu mana wae nu inquiries congressional kana ukrania sambungan sabab aya no bukti kiwari nu saha ti ukraina pamaréntah papanggih jeung Clinton kampanye.

Anjeun bisa diajak ngobrol ngeunaan oposisi panalungtikan sadaya nu anjeun hoyong, tapi pamaréntah rusia pangacara. Nu kumaha ieu disebut kaluar, jeung tingkat luhur kecerdasan dina Hillary Clinton. Trumps pengacara ogé nyoba ka discredit Rusia dina rapat sorangan, nyebutkeun yen rapat ngan lumangsung salila lima belas menit, jeung ieu salah sahiji loba rapat Trump pajabat geus salila kursus kampanye. Tapi Sekulow sparked kritik lamun manéhna pamadegan yén Trump Jr s pasamoan jeung Veselnitskaya, jeung Akhmetshin ieu polos sabab lamun éta teu, nu Service Rusiah teu bakal boga ngantep sémah papanggih jeung luhur anggota Trump kampanye. Kuring heran, naha nu Rusiah Service lamun ieu nefarious naha nu Rusiah Service diidinan ieu urang dina.

Sekulow ka ABCs Jon Karl

Présidén geus panyalindungan Service Rusiah di titik nu, jeung nu diangkat pertanyaan jeung kuring. Sapanjang Sundays ngawawancara, Sekulow hanacaraka nu pasamoan ieu teu ngan hukum, tapi ogé ieu morally sora kaputusan. Tapper dicatet yén Sekulow ieu a Christian manusa, jeung nanya ngeunaan etika néangan kokotor dina lawan pulitik ti batur jeung dasi deukeut ka hiji mindeng adversarial asing daya. Kuring teu ngarti anjeun anu hiji pengacara tapi anjeun ogé man of iman, Tapper ceuk. Ieu teu nanaon nu penting naha atawa teu naon Donald Trump, Jr, jeung Manafort jeung Kushner teu, aya teu nya nu ogé penting naha atawa teu anak hukum naha atawa teu anak salah.

Naha atawa teu anak etika

Everybody Nu néangan tukang jeung nyebutkeun bakal boga, kudu boga, teu bisa boga jeung Donald Trump, Jr, cenah bakal geus dipigawé sababaraha hal anu béda, Sekulow ceuk. Tapi balik deui taun saterusna jeung ngomong ieu téh naon kudu geus kajadian lamun rapat sorangan ieu dua puluh menit dina runtuyan rapat nu lumangsung salila poé jeung poé jeung bulan kuring teu mikir Nu adil ka Donald Trump, Jr, Jared Kushner, atawa ka Manafort pikeun matéri nu, sabab no salah ieu dina kaayaan nu jenis campaigning di tengah pemilu présidén. Tapper ogé dipencet Sekulow ngeunaan kampanye kaputusan pikeun méakkeun dollar, ngiring a pengacara pikeun Trump Jr, hiji susunan Sekulow ceuk ieu teu mahiwal skenario atawa mahiwal nyetel di sadaya. Jigana loba jalma nu méré duit ka Trump kampanye bakal kaget yen maranehna mayar pikeun hukum tagihan pikeun Donald Trump Jr, Tapper ngawaler. Tapi sanajan pertanyaan tangguh jeung sagala rupa nu lumangsung investigations kana Russias involvement dina pamilihan, Sekulow teu kakawasaan kaluar dina skenario nu awon-hukum konsékuansi bisa jadi teu hasil dina hukuman atawa waktu jail pikeun Trumps associates. Dina Minggu Ieu, Sekulow nampik kakawasaan kaluar naha Trump bakal hampura putrana, Manafort, atawa Kushner lamun maranéhanana anu disabit of kejahatan nu patali jeung panalungtikan. Kuring geus teu geus paguneman jeung présidén ngeunaan widang naon waé nu, jeung kuring teu bakal ngabagikeunana lamun kuring teu alatan pangacara-klien hak husus, Sekulow ceuk. Manéhna bisa hampura individu, tangtu, Nu ieu sabab pendiri nagara urang nunda nu di Amérika Sarikat Konstitusi, daya hampura. Tapi kuring geus teu kungsi eta paguneman, jadi kuring teu bisa speculate dina éta. TEMPO OGÉ: Demokrat nu launching a group néangan leuwih alus ngarti jeung meunang disenchanted millennials