Anu pangalusna dua puluh Sungut Hukum situs Web



Sungut hukum situs web, kawas kalolobaan hal, datang dina sagala wangun jeung ukuran

Di dieu aya sababaraha anu pangalusna sungut hukum website desain ti sakuliah wéb

Kristina Guzikova anu Kreatif Manager Proyék di Intechnic, jeung dua belas taun pangalaman menata proyék pikeun klien di rupa-rupa asuransi, non-kauntungan jeung séktor pamaréntahan. Manehna geus earned UX Sertifikasi ti Nielsen Norman Group manajemén proyék jeung réngsé kursus di Northwestern University. Kristina téh kacida éféktif dina collaborating raket jeung kreatif direksi, manajer marketing, sarta spesialis pikeun minuhan kaperluan proyék jeung deadlines