Asuransi hirup — Bank Rusia



Asuransi hirup program méré jawaban, nu mantuan nyiapkeun keur galumbira acara (kawinan, pendidikan barudak, jsb.) jeung nyieun margin kaamanan dina acara ngadadak pikaresepeun kamajuan. Asuransi hirup praktis meets tujuan jeung sarat tina unggal jalma nu tangtu dina hiji periode nu tangtu tina kahirupan jalma jeung mantuan ngabéréskeun sakabeh susunan isu finansial. Istilah ieu speaks for sorangan jeung mékanisme ieu program téh kawas nu schemes mobil atawa asuransi sipat. Ieu program teu envisage akumulasi dana bari pangmayaran asuransi nu diatur ngan lamun nguntungkeun kajadian lumangsung. Jeung rélatif leutik kontribusi (premiums asuransi), ieu program nawarkeun asuransi luhur panyalindungan. Hiji individu bisa nyokot kaluar kawijakan asuransi pikeun hiji istilah mimitian ti sataun jeung dua puluh jeung leuwih taun, kaasup hiji nu taya sababaraha taun, jeung mayar premiums rutin. Customer bisa nangtukeun ukuran premium jeung desirable volume panyalindungan asuransi individual, ditilik ku dirina kaperluan. Nurutkeun konsumén hayang, résiko asuransi hirup mindeng ngawengku tambahan program (pilihan), stipulating husus pangmayaran dina acara cacad, tatu jeung nguntungkeun séjén kamajuan. Skéma ieu geus di handap ieu mékanisme: customer bayaran kahiji premium jeung jadi dijudulan ka panutup asuransi: kontrak Saperti anu normal menyimpulkan keur istilah lima nepi ka dua puluh jeung leuwih taun. Pangmayaran asuransi dina ieu dua tipe dasar resiko bisa jadi teu sarua atawa béda-béda ti nu séjén sarta bakal ningkatkeun jeung leuwih badag premium kontribusi jeung jangka panjang program. Ku alatan éta, skéma ieu nyadiakeun digabungkeun panutup asuransi: customer ngajadikeun tabungan sedengkeun konsumén hirup insured. Kawijakan asuransi anu dimaksudkeun, di luhur sagala, pikeun kulawarga breadwinners anu finansial ngarojong jalma séjén. Paling konsumén junun nerapkeun maranéhanana accumulative asuransi schemes jeung pangmayaran asuransi maranéhanana narima ngidinan pikeun ngarobah kaayaan hirup maranéhanana atawa nyieun acquisitions badag, méakkeun duit dina atikan anak maranéhanana sacara atawa make eta salaku ibukota ngamimitian-up. Accumulative kontrak asuransi hirup stipulate dijamin panghasilan jeung ngidinan konsumén pikeun nampa panghasilan tambahan gumantung maranéhanana hinaan parusahaan aktivitas investasi di unggal taun hijriyah. Accumulative asuransi program bisa supplemented jeung sagala rupa resiko options guaranteeing pangmayaran asuransi ka konsumén basa aranjeunna keur didiagnosis jeung fatal (kritik) panyakit jeung cacad, kaasup salaku hasil kacilakaan jeung sagala rupa akibat. Dibandingkeun jeung palasik accumulative asuransi, alat ieu mantuan reliably investasi dana akumulasi tinimbang nyieun accumulations. Skéma ieu ngamungkinkeun customer nu narima berpotensi nu panghasilan luhur bari guaranteeing mulang tina konsumén investasi finansial. Konsumén’ investasi underinvestment asuransi hirup program nu dibagi jadi dua bagian — jaminan jeung dana investasi. Jaminan dana jaminan mulang konsumén investasi dina nu mana wae nu kamajuan dina stock market. Investasi dana ngamungkinkeun customer pikeun nampa panghasilan dina hiji investasi produk, gumantung kana dinamika tina asset kaayaan (aya rupa-rupa saperti instrumen investasi, contona, emas, minyak, RTS indéks stock jeung sajabana). Ieu skéma investasi geus sinyalna asuransi jeung, ku alatan éta, nawarkeun sababaraha kaunggulan sadia pikeun investasi séjén instrumen. Kahiji, panghasilan dina hiji investasi produk taxed di preferential rate dina skéma ieu. Bréh, skéma ieu nyadiakeun panangtayungan asuransi hirup pikeun customer jeung husus status hukum pikeun nangtayungan investasi.

Pangmayaran dina résiko kajadian (maot, cacad, jsb.) teu taxed. Pajeg panghasilan dina endowment payouts dieusi ngan dina beda antara payout jumlah jeung jumlah premiums. Leuwih ti éta, béda ieu diréduksi ku rate refinancing Bank Central rusia Federation. Husus status kahirupan kawijakan asuransi. Kawijakan ieu teu harta jeung, ku alatan éta, bisa jadi nyangkut, nyita atawa dibagi (contona, dina acara cerai). Maranéhanana bisa jadi teu ngaku ku pihak katilu. Selectivity. Asuransi payouts nu teu kaasup pusaka dina acara maot jeung anu dijieun ka nu ditunjuk beneficiaries bari endowment pangmayaran dijieun ngan ka jalmi insured. Ku alatan éta, anjeun bisa ngajawab masalah nu patali jeung warisan atawa selektif miara jalma di kompléks kaayaan kulawarga jeung nyetel hiji endowment for a anak ti mimiti nikah atawa pikeun hiji putu — (a incu awewe), contona, jeung ogé nyokot perawatan nu paling rentan jalma di kulawarga anjeun.

Kustomisasi

Sadaya jangka panjang program nu dipilih jeung rencanana individual keur unggal jalma husus, tempo sadaya faktor jeung kahayang. Anjeun kudu milih asuransi hirup diprogram cocog kaperluan pribadi anjeun. Lamun anjeun milih asuransi hirup programme, anjeun kudu tega dina pikiran yen program watesan bisa supplemented jeung dibekelan tambahan atawa robah jadi tukang ngaput pikeun customer kabutuhan husus. Hal anu penting pikeun bener milih hiji pausahaan asuransi, nu bisa mercayakeun jeung saperti hiji perkara serius salaku panyalindungan finansial pikeun diri jeung leuwih anjeun baraya periode lila. Anjeun kudu mayar perhatian ka insurers pangalaman gawé, posisi anak di pasar panarjamah, nu struktur shareholders anak, strategi anak, anak indikator finansial jeung réliabilitas rating. Anjeun kudu mertimbangkeun asuransi hirup programme ngan minangka salah sahiji komponén pribadi anjeun tata finansial, nu aimed, di luhur kabéh, di kaamanan finansial jeung jangka panjang panyalindungan tina tabungan anjeun. Anjeun teu kudu make asuransi hirup salaku dampal suku alat finansial. Kahirupan asuransi nyertakeun lapisan diayakeun kagiatan finansial, nu pisan mastikeun dikawasa ku nagara. Konsumén hak ditangtayungan ku: amendments Nu global alam jeung ngartikeun jeung prosedur watesan asuransi aktivitas di rusia Federation, tempo prakték internasional tina bisnis asuransi pangaturan. Sawatara parobahan nyaritakeun transfer kawenangan pikeun ngatur, kontrol jeung ngawaskeun pasar financial, kaasup aktivitas asuransi, Bank of Rusia ti hiji September. Nu amendments nangtukeun jenis kawijakan asuransi diidinan pikeun éléktronik dijual jeung tempat hiji larangan dina aktivitas agén asuransi jeung asuransi calo pikeun penyediaan jasa patali ka kacindekan tina kontrak asuransi dina wangun dokumén éléktronik. Dina hukum ieu, hiji insurer anu diperlukeun pikeun asup an éléktronik dokumén ngagunakeun hiji ditingkatkeun kamampuhna mumpuni signature éléktronik sedengkeun customer bisa asup hiji aplikasi pikeun asuransi maké basajan signature éléktronik