Aturan pikeun kenop panumpang, bagasi jeung leungeun bagasi



Aturan pikeun kenop panumpang, koper, cargoand leungeun bagasi ku rail transport nu digambarkeun ku tindakan hukum nu ngandung norma wajib keur sakabeh operator, nu boga infrastructures, senders, panarima, panumpang jeung individu séjén jeung badan hukum. Maranehna ngatur kaayaan ku transportasi kareta, darat jeung udara angkutan panumpang, koper jeung leungeun bagasi. Aturan pikeun kenop panumpang, kargo jeung bagasi pikeun kaperluan pribadi panumpang, lian ti bisnis, nu diatur ku Pamaréntah Féderasi rusia.

Nu prosedur pikeun citakan dina kareta mail mobil jeung prosedur pikeun transportasi pos item diatur ku federal eksekutif awak. Dina waktu nu sarua, daya eksekutif tina kareta api angkutan koordinat aspék ieu federal jeung awak eksekutif dina widang pos item jeung komunikasi. Aturan dasar angkutan panumpang-servicemen nu diatur ku Piagam militer jeung husus transportasi rail, disatujuan ku Pamaréntah Rusia jeung pangaturan sejenna tindakan. Dina waktu nu sarua, terpusat angkutan husus jeung tujuan militér ieu dilumangsungkeun tempo kaamanan lalu lintas, kitu ogé non-panyingkepan tina rahasia state. Panumpang anu ngagunakeun jasa transportasi atawa dispatch bagasi anu aya teu patali jeung aktivitas wirausaha ngarasakeun hak nu disadiakeun ku rusia panerapan dina panangtayungan hak pamakéna. Acquisition, operasi jeung perawatan Husus wagons pikeun convicts jeung jalma di kandangan nu diatur ku hukum féderal, di mana alokasi dana ti anggaran féderal pikeun tujuan husus ieu prescribed. Dina turn, operator jeung infrastruktur nu boga nyadiakeun kaayaan hade pikeun ngangkut convicts jeung jalma di kandangan.

Aturan pikeun hawa angkutan panumpang, kargo jeung bagasi anu dilaksanakeun ku pausahaan aviation pikeun fee a

Organisasi séjénna anu geus aviation transport bisa mawa panumpang jeung kargo keur pribadi tujuan, iwal pikeun kasus nu digolongkeun dina larangan federal panerapan. Pausahaan, nu ngurus jeung bus, kareta api jeung hawa transportasi wajib boga lisénsi a — idin angkutan panumpang jeung kargo, nu dilumangsungkeun ku nagara jeung otoritas féderal. Aturan pikeun kenop panumpang nyadiakeun pikeun issuance lisénsi pikeun hiji periode teu kurang ti lima taun, nu bisa salajengna jadi ngalegaan di paménta licensee. Dina raraga pikeun ménta hiji lisénsi, nu ngalamar kudu nyadiakeun di handap ieu dokumén ka otoritas lisénsi: salinan dokumén dina TIN jeung nagara ngadaptar, salinan konstituén dokumén, informasi dina tingkat latihan professional karyawan, hiji resi keur mayar a fee lisénsi jeung hiji pernyataan dina hiji sawenang bentuk. Pikeun nyadiakeun misrepresented information atawa sumber-usulna teu jelas lisénsi nu ngalamar luyu jeung rusia hukum nanggungjawaban kana sadaya. Dina tilu puluh poé ti tanggal kaluman ka lisénsi otoritas, kaputusan dicokot ka masalah, renew lisénsi atawa nolak ka dibere hiji lisénsi for international kenop barang, bagasi jeung panumpang. Alesan pikeun panolakan pikeun ménta idin angkutan panumpang bisa jadi salah informasi disadiakeun pikeun otoritas lisénsi, atawa inconsistency tina dipaké sarana, transportasi, kualifikasi tina pagawé pikeun lisénsi kaayaan jeung syarat