Benefit anak di Rusia — Rusia



Di Rusia, mangpaat saperti benefit anak jeung maternity kauntungan anu dibayar ku dunungan (atawa hiji lembaga atikan) jeung reimbursed ku Dana Asuransi Sosial. Éféktif, éta téh nagara nu bayaran mangpaat, tapi itungan nu dijieun dumasar kana informasi disadiakeun ku dunungan atawa lembaga atikan. Mangpaat sadia pikeun warga rusia, atawa jalma kawarganagaraan asing nu kadaptar salaku permanén atawa samentara nu nyicingan di Rusia, nu didaptarkeun di handap. Pasti ageung mangpaat bisa greatly rupa-rupa ti hiji wewengkon ka nu sejen, jadi inquiries kudu dilakukeun kana sabaraha bakal katarima.

Kawarganagaraan asing hirup di nagara dina samentara status nu ngabogaan hak pikeun narima maternity benefit jeung keur cuti maternity. Pikeun manggihan nu mangpaat séjén bisa dilarapkeun pikeun, mariksa boh jeung dunungan atawa langsung di regional kantor Dana Asuransi Sosial di Moscow atawa St Petersburg. Mangpaat anu dibayar ti mimiti poé sanggeus ahir maternity (atawa kabapakan) ninggalkeun, jeung no saterusna ti sapuluh poé sanggeus kabéh perlu dokumén anu diasupkeun.

Hayang ngarobah duit anjeun kana tukeur sejen

Naha nu anjeun keur purchasing tempat anjeun di panonpoé atawa ngirim duit imah, Tukeur UK ngajadikeun prosés salaku lemes jeung ongkos-éféktif salaku mungkin