Biaya ahli hukum



Sorry, tapi niron teks anu dilarang dina website ieu. Lamun anjeun kudu ieu atawa nu mana wae nu séjén sampel, urang bisa ngirim ka anjeun via email. Mangga, nangtukeun anjeun valid email address Inget yén ieu téh ngan hiji conto karangan sarta saprak eta bisa jadi teu asli, urang teu nyarankeun ka ngalebetkeun eta. Tapi, urang bisa ngédit ieu sampel pikeun nyadiakeun anjeun sareng hiji plagiat-bébas kertas A) geus diakuan di paling beradab nagara-nagara nu aya signifikan jéntré of kaadilan lamun nagara teu mantuan jalma miskin papanggih biaya ahli hukum kaadilan bisa diaksés hal anu penting nu urang bisa meunangkeun nasehat legal, bantuan jeung ngagambarkeun. Salah sahiji masalah pangbadagna nyaéta biaya kasus. Pikeun jalma miskin jeung komo pikeun maranéhanana dina sedeng incomes, eta mindeng teuing mahal pikeun maranéhanana dina sedeng incomes eta mindeng mahal teuing pikeun maranehna nyokot hiji kasus ka pangadilan. Bantuan hukum nyaeta hukum Professional services sadia biasana ka jalma atawa organisasi teu bisa mampuh saperti ladenan. Kalolobaan jalma basa aranjeunna boga masalah hukum kudu kaahlian jeung saran atawa ngagambarkeun di pangadilan ti pengacara a. Keur rea jalma aya kasusah jeung ieu sabab bade ka pangadilan ditempo salaku mahal, maranéhanana teu cukup boga pangaweruh ngeunaan hukum jeung hukum hak jeung sabab sieun kaayaan jeung ahli hukum. Aksés sarua jeung hukum jasa nyaéta krusial subjek nu gumantung kana aturan hukum. Aturan hukum nyebutkeun yén sadaya warga anu sarua dina hukum, jeung pikeun nu sarua boga harti nu mana wae nu tuluy sarerea kudu boga aksés ka sistim nu upholding eta. Dina basa sejen hak hukum nu geulis gunana kajaba jalma, anu kudu eta, nyaho ngeunaan eta jeung nu diidinan aksés ka eta. Kurangna aksés ka dipercaya saran legal bisa jadi circumstantial isu dina ngajaga jeung nyieun sosial pangaluaran. Ku kituna urang kudu sagala bisa diidinan boga aksés ka ladenan legal di adil jeung sistim konstitusional, jeung no hiji kudu nampik aksés ka pangadilan sabab havent meunang duit pikeun ngamimitian hiji hal. Dina prakték, mayoritas populasi teu bakal bisa miboga aksés ka kaadilan kacuali ieu masarakat awam financed. Payers pajeg mayar pikeun ngagambarkeun legal jeung dina hukum pidana dulur meunang ngagambarkeun legal. Sanggeus Perang Dunya Kadua di bantuan hukum sistim ieu dijieun ku welfare state. Aneurin Bevan — pikeun nyadiakeun a net kaamanan pikeun jalma saperti ieu ngan sanggeus perang maranéhanana dijieun hal kawas atikan haratis, NHS, pangangguran benefit jeung seekers pakasaban sangu mungkin. Nu mayar kanggo ku pajeg payer ka nutupan biaya dimimitian hiji pasualan, teu ngagambarkeun di pangadilan sarta ogé saran legal jeung bantuan. Sanajan di sipil bantuan hukum aya pengecualian dina nu bisa atawa bisa jadi geus sadia ka anjeun, ngan nu miskin pisan meunang sipil bantuan hukum. B) Di bantuan hukum sistem saméméh Aksés ka Kaadilan Polah aya sejen bantuan hukum ti sistem jeung pikeun lima puluh taun saprak, disadiakeun sumber utama dibiayaan ku masarakat awam mantuan sanajan jasa dina prakna anu (jeung masih aya) nu disadiakeun ku swasta, umum jeung sukarela agénsi jeung teu saukur solicitors jeung barristers dina prakna swasta. Sistem teu nutupan boh sipil jeung kasus kriminal jeung anu diwangun ku genep schemes nu: The green bentuk skéma — skéma Ieu nyertakeun nanaon nu normal dianggap salaku dina solicitors prakték iwal pikeun léngkah dina proceedings pangadilan jeung conveyance jeung nyieun hiji baris. Solicitors bisa mamatahan mana — di kantor maranéhanana, di rumah sakit, di hiji kantor pulisi atawa di panjara. Maranéhanana bisa nulis aksara negotiate ngagambar nepi dokumén nyokot pernyataan ti saksi meunangkeun pamadegan ti pituah nyiapkeun ditulis kasus pikeun mantuan batur anu geus mucunghul saméméh an administratif tribunal atawa nanaon sejenna anu diperlukeun. Tapi teu bisa nyokot mana wae nu sabenerna lengkah dina proceedings atawa ngagambarkeun saha di tribunal. Tapi, maranéhanana bisa hususna nyiapkeun hiji aplikasi pikeun bantuan hukum di sipil atawa proceedings kriminal. Bantuan ku cara ngagambarkeun — Ieu katutupan ngagambarkeun di kaséhatan mental review tribunals (panyakit burung), aplikasi tina parentah atawa salajengna ditahan jeung ngagambarkeun dina papan parole hearings. Nu skéma ieu hartina dites (maranéhanana melong panghasilan). Sipil bantuan hukum — Katutupan sadaya karya aub dina bringing jeung defending kasus kaasup hukum ngagambarkeun di pangadilan. Teu loba jalma anu layak. Kriminal hukum bantuan — Katutupan sadaya pidana karya kaasup biaya barrister dina crown court (urang bade jail). Dulur ieu layak pikeun ieu. Tugas kantor pulisi solicitors — Sadaya tersangka ditahan di kantor pulisi dijudulan bébas nasehat dua puluh opat jam sapoé tujuh poe minggu dina Pulisi jeung Kriminal Bukti ajip Rosidi taun. ieu teu diuji sarta geus sadia ka dulur. Magistrates pangadilan tugas solicitors — Dina skéma sarua, tugas solicitors sadia ka maranéhanana nyieun penampilan kahiji di pangadilan jeung magistrates anu unrepresented. Ieu teu robah jeung dijalankeun ku Ladenan Hukum Komisi. Mc Conville Sabab teu aya atawa saeutik pisan waragad, ahli hukum anu teu mere nepi waktu pikeun kasus jeung jadi kasus anu satengah katingali. Sakabéh sistem ieu gagal pikeun nganteurkeun tujuan nyatakeun di mimitian tina sistim mastikeun aksés ka kaadilan for everyone di masarakat. Nu Bantuan Hukum Papan ngalir dana trough nu ahli hukum anu mayar pikeun nyokot dina kasus. Pengacara nu mana wae nu bisa ngadaptar pikeun ngalakukeun bantuan hukum karya dina sistem. Ieu katelah mijil sabab Pamaréntah ieu nyieun kontrak jeung leuwih badag firms hukum. Pamaréntah harita disorot naon ieu salah jeung sistim kiwari jeung nunda naon anu maranéhanana teu bener. Leyuran datang salaku Aksés ka Kaadilan (diwangun ti pangadilan jeung jasa hukum) nu aimed pikeun ngaronjatkeun kualitas ogé bisa diakses tina ladenan legal Tony Blair nyatakeun, Labors tujuan ngaronjatkeun aksés ka kaadilan mangrupakeun bagian penting tina komitmen urang pikeun sosial kaadilan. C) Dina st April, nu heubeul bantuan Hukum Papan diganti jeung Jasa Hukum Komisi nu hiji awak umum dikawasa langsung ku Menteri pikeun Konstitusional Urusan. Awak ieu tanggung jawab overseeing penyediaan state dibiayaan ladenan legal ogé liaising jeung panyadia ladenan sejen saperti déwan lokal pikeun nyieun hiji jaringan pikeun kaperluan lokal. Eta awak di muatan tina sagala Bantuan hukum kaasup Masarakat Hukum Service CLS jeung Pertahanan Kriminal Service C. D. S Sagala bantuan hukum anu ngajalankeun ngaliwatan jasa hukum komisi nu ayeuna Gusti Falconer. Dina kalolobaan kasus aya hiji hal anu disebut kondisional fee nu serikat henteu meunang, no fee ieu hiji skéma sabab ngan kasus nu bisa meunang bakal dicokot dina ku pengacara nu, lamun kasus anu picilakaeun eta wont jadi dicokot dina. Ahli hukum meunangkeun waragad deui jeung muatan tambahan lamun meunang, sabab teu mayar tambahan dina mimiti kasus nu bener. Lamun anjeun leupas kasus pengacara anjeun teu meunang dibayar. Masarakat Hukum Service CLS Ieu awak diganti heubeul sipil bantuan hukum system bringing babarengan jaringan funders jeung suppliers. Eta geus nyetel anggaran pikeun mastikeun yén bangsa kaperluan anu bener ditaksir jeung nu duit umum anu sasaran dina kasus nu kudu mantuan paling ngan prioritas kasus cocog pikeun mantuan jeung mangka ngan kira-kira lima belas tina populasi. Kasus saperti karaharjaan, barudak, ham jeung kekerasan domestic meunang prioritas dina S.

Tatu pribadi geus kungsi dihapus ti sistem dana kitu maranehna pake pikeun nyieun nepi kira genep puluh heubeul sipil bantuan hukum sistem. Jeung minggu kasus teu meunang kondisional fee. Franchise system ngandung harti yén aya hiji drive ka handap dina harga nyieun eta leuwih alus pikeun payers pajeg. Kriminal Patahanan Service CD Ieu diganti sistim heubeul kriminal bantuan hukum tapi teu kawas kasus sipil geus dibiayaan salaku loba sakumaha anu kasebut diperlukeun. Ieu prioritization ieu diyakinkeun ku Pamaréntah salaku sarat tina Hak asasi Manusa Polah sarikat nu katuhu ka hiji sidang adil. Pikeun Makuta kasus Pangadilan, di ahir sidang, pesenan bisa dikaluarkeun pikeun cageur patahanan waragad ngalawan jalma jegud anu geus disabit (saeutik pisan jalma jegud anu dipenta pikeun nyumbang). Pembela umum mangrupa bagian tina opat taun pilot diadegkeun dina taun. Dalapan umum bek kantor geus ngadegkeun (hiji di Swansea) ngawengku staf padamelan langsung ku kpk. Plot ieu bakal wangun dasar tina panalungtikan kana merits of dicampur (swasta oractice jeung padamelan) Kriminal Patahanan Service. Pamanggih ieu geus kungsi kritik dina grounds nu salaried ahli hukum (ie gumantung dina pamaréntah pikeun gaji maranéhanana) nu teu sahingga bebas cukup ti nagara pikeun nyadiakeun adil patahanan.

(skéma pilot)

Skéma Pilot ngalawan test skéma. Inget yén ieu téh ngan hiji conto karangan sarta saprak eta bisa jadi teu asli, urang teu nyarankeun ka ngalebetkeun eta. Tapi, urang bisa ngédit ieu sampel pikeun nyadiakeun anjeun sareng hiji plagiat-bébas kertas