Carita Natalia Veselnitskaya, rusia pengacara anu papanggih Donald Trump Jr — Business Insider



Rusia pengacara anu papanggih jeung Donald Trump Jr

salaku bagian ti Rusia jeung pamaréntah support for Mr

Trump. ka media news dina minggu, Trump Jr ceuk nu Veselnitskaya disadiakeun manéhna jeung no informasi bermakna ngeunaan Clinton jeung nu klaim berpotensi nu mantuan informasi anu pretext pikeun pasamoan nu Veselnitskaya broached jejer sejen, nambahan, ieu téh cukup mungkin nu meureun anu maranéhanana longing pikeun saperti hiji informasi. Maranéhanana hayang eta jadi parah nu maranéhanana ngan bisa ngadéngé pamikiran anu maranéhanana hayang. Veselnitskaya, a swasta suksés pangacara, spent taun awal nya hukum karir di Moscow regional jaksa kantor, kaayaan di sabagian gedé jeung sengketa taneuh, nurutkeun Sanggeus nikah Alexander Mitusov, kuat resmi penegak hukum anu saterusna jadi wakil mentri transport pikeun Moscow region, Veselnitskaya ngadegkeun hiji prakna swasta ngaliwatan nu manéhna geus digambarkeun loba luhur-propil klien, kaasup rusia state-milik usaha. Utamana, Veselnitskaya digambarkeun Denis Katsyv, putra hiji resmi senior pamaréntah jeung boga rusia real estate sungut Prevezon, nu ieu sued dina ku mangka-Manhattan US Jaksa Preet Bharara dina biaya of laundering duit di hiji masif pamaréntah rusia pajeg scam. Scam ogé katelah nu Magnitsky selingkuhan, dingaranan Sergei Magnitsky, rusia pengacara American investasi manager dana Bill Browder anu loba dipercaya geus disiksa jeung ditelasan di rusia panjara sanggeus exposing dollar juta panipuan. Sanggeus Magnitskys pati, Browder ditéang kaadilan pikeun urut pangacara di AS jeung Éropa jeung, dina, Kongrés lulus Magnitsky Act, nu froze aset jeung nolak visas ka opat puluh opat rusia pangusaha dipercaya geus kalibet dina Magnitskys maot. Natalia Veselnitskaya, anu papanggih jeung Donald Trump Jr. dina bulan juni, anu pangalusna dipikanyaho di AS pikeun defending a rusia pangusaha dituduh ku pamaréntah AS of laundering jutaan. Présidén rusia Vladimir Putin retaliated ngalawan Magnitsky Polah ku blacklisting Amerika, kaasup Bharara, jeung larang URANG adoptions rusia barudak. a nonprofit di Delaware disebut Hak asasi Manusa Akuntabilitas Global Prakarsa Yayasan dina pébruari, nyatakeun tujuan nu ngagulingkeun nyoko ban. Veselnitskaya, anu ngagambarkeun HRGIF, geus ogé mantuan ngatur screenings of an anti-Magnitsky film nu casts ragu dina boh Browders klaim jeung Magnitskys papanggihan jeung promotes Putins jurus. Veselnitskaya dijieun pajoang ngalawan Magnitsky Polah nya proyék utama taun ka tukang, jeung pamadegan yén aya no alesan atra pikeun Veselnitskaya jeung tim nya kalibet dina ieu lobbying salaku bagian ti pertahanan maranéhanana pikeun Prevezon. Eta bakal teu geus mantuan pausahaan nepikeun laundering duit sangkaan dipasang ku US Department of Kaadilan, Browder ceuk. Hijina alesan maranehna ngalakukeun ieu geus tangtu di behest of pamaréntah rusia. Kuring geus kungsi acted atas nama pamaréntah rusia jeung geus kungsi dibahas mana wae urusan ieu jeung wawakil nu mana wae nu pamaréntah rusia, manéhna No, urang teu nyaho saha éta téh jeung, tangtu, urang teu bisa lagu turun sadaya gerakan sakabeh rusia ahli hukum boh dina Rusia jeung di mancanagara, Kremlin juru carios Dmitry Peskov ka wartawan dina senén. Dina, Veselnitskaya ieu mimitina nolak visa asup ka AS jeung barudak nya, tapi manéhna saterusna dibales samentara lawang dina raraga pikeun ngagambarkeun Katsyv di pangadilan di New York, samentara parole surat ieu diperpanjang baheula aslina tanggal ahir dina januari taun. Dumasar kana surelek nu dikirim ka Trump Jr, eta nembongan manéhna dina pangadilan di New York dina poé anu sarua manéhna papanggih jeung Trump Jr, mangka-pupuhu kampanye Paul Manafort, jeung presidents putra-di-hukum jeung luhur panasehat Jared Kushner dina juni di Trumps kantor. Dina Méi, dua bulan sanggeus Trump dipecat Bharara, AS Attorneys kantor nepi an teu kaduga genep juta dollar kaluar-of-pangadilan NU SURELEK: Trump Jr tulisan bursa nu jangji kokotor dina Clinton salaku bagian tina Rusia jeung pamaréntah support for Mr. Trump Video of a perwira pulisi taunting a womans taun heubeul putri indit viral, jeung manéhna nyebutkeun manéhna teu hayang manéhna leungit pakasaban-na.

Manéhna hayang manéhna diajar palajaran berharga

Barbara Rungkun ieu suicidal leuwih salaki dugaan dékade panjang selingkuhan jeung pribadi ajudan, nurutkeun buku anyar dina st nona kahiji mah geus ngiring jalma pikeun sapuluh taun, jeung kuring masih sumpah ku aturan basajan: Lamun batur teu ngirim hiji hatur-anjeun surélék, teu nyewa eta. Panumpang dina Kulon Airlines pamikiran maranéhanana anu ngalayang dina Boeing Max sanggeus kabingungan ngeunaan maranéhanana onboard kaamanan kartu Saméméh Nielsens kasar pengunduran diri, hardline Trump panasehat Stephen Miller ieu dikabarkan dibikeun total control wates kawijakan Rusiah Service agén nyandak USB drive kainfeksi malware ti hiji wanoja Cina anu ditahan di Mar-a-Lago jeung diselapkeun kana-na laptop