Ditelasan: Pengacara pikeun bajoang rusia diculik, drugged, kabel ka bom di Ukraina RT Dunya News



Aleksandr Aleksandrov jeung Evgeny Erofeev anu ditahan May pamungkas dina rebel-dikawasa Wewengkon Lugansk di Ukraina Wétan. Kiev ceuk éta agén pikeun militer rusia kecerdasan jeung dieusi poto eta sareng jumlah kejahatan, kaasup ngabiayaan hiji agrésif perang ngalawan nagara jeung terorisme, sabab ngarasa sakabeh pemberontak teroris. Boh nu pemberontak jeung Moscow keukeuh yén dua warga rusia anu sukarelawan anu ngagabung ukrania perang sipil sanggeus resigning ti militer rusia. Aleksandrov ieu salamet di sidang lumangsung ku pengacara Yury Grabovsky. Manéhna indit leungit dina Maret genep di Kiev jeung kapanggih tiwas dina jumaah.

Nu ahli hukum awak kapanggih dikubur di hiji ditinggalkeun kawali deukeut kota Zhashkov ngeunaan ratus km kidul ukraina modal, Ukraines kapala militer jaksa, Anatoly Matios, ka media. Grabovskys kubur kapanggih sanggeus penyidik dituturkeun lead ti salah sahiji-na disangka killers. Penyidik nyebutkeun yén Grabovsky diculik di Kiev, diangkut ka Odessa, hiji kota palabuan di kidul Ukraina, jeung saterusna nepi ka Zhashkov. Nu abductors ceuk maranehna dipaké ankle pinggel rigged jeung bahan peledak pikeun ngajaga maranéhanana korban patuh.»Lamun manéhna usaha pikeun laporan whereabouts-na atawa kabur penjahat kaancam pikeun ngeset off alat ngabeledug jeung yén manéhna bakal bedah eta dina titik»jaksa nu ceuk. Penyidik ogé percaya yén pengacara anu geus diteundeun drugged ku na abductors, nu Grabovskys pos-mortem bisa ngabuktikeun.

Pengacara ieu panungtungan ditempo hirup di Kiev

Manéhna lasut hiji ditunjuk pangadilan sidang dina Tanggal. Saterusna si posted hiji status dina Facebook kaca meunangkeun nu manéhna geus kenca Ukraina kaluar sieun pikeun hirup, tapi bakal mulang geura-giru. Penyidik saterusna dikonfirmasi nu Grabovskys telepon, nu dipaké pikeun post update, kungsi ninggalkeun Ukraina. Matios ieu rada samar dina ngajéntrékeun kumaha kahayang Grabovsky maot, nyebutkeun yén manéhna»ieu ditelasan rongkah jeung rengse off jeung hiji firearm»tétéla implying yén manéhna brutally keok samemeh maot. Militér jaksa stressed yén agénsi kudu credited pikeun ngarengsekeun kajahatan sanggeus nyokot yurisdiksi ti polisi nasional.»Urang nyandak kasus nu bener. jeung ditalungtik kajahatan ragrag dina yurisdiksi pulisi»cenah.»Lamun urang teu, eta bakal teu geus direngsekeun»otoritas ukraina ditahan dua urang di sambungan jeung rajapati, hiji minggu ka tukang jeung nu sejen dina kemis. Salah sahijina kungsi ID palsu tina perwira penegak hukum jeung palsu ukrania paspor dicitak dina tulus kosong bentuk, Matios ceuk.

Nu kadua jalma ditahan ka penyidik mana Grabovskys awak dikubur

Matios ceuk sababaraha urang jeung motif nu keur dianggap dina kasus rajapati, kaasup perampokan, pribadi konflik jeung»ngahaja operasi»ku»service rusiah»Grabovskys kolega nyebutkeun karyana salaku pangacara pikeun rusia terdakwa kamungkinan. Osksana Sokolovskaya, pengacara nu kadua rusia terdakwa Erofeev, anu digawé raket jeung Grabovsky ngawangun maranéhanana sidang strategi, ngalaporkeun yén kasus payil ngiles ti kantor-na lamun manéhna indit leungit. Payil nu geus bukti yén pertahanan tim bakal ayeuna kudu ngumpulkeun deui salaku sidang acan, manéhna ngomong.»Saterusna sidang dijadwalkeun pikeun April. Bakal lumangsung mandang kaayaan nu mana wae nu sarta kalayan sagala cara jeung mékanisme di tempat pikeun mastikeun kasalametan warga rusia»cenah. Commenting dina konfirmasi Grabovskys pati, kamentrian luar rusia blamed Kiev gagal pikeun nangtayungan manéhna.»Tétéla maranéhanana teu bade ka lengket ka hukum métode dina Ukraina jeung sabar teu nanaon pas skéma nu, nu fatwa kalangan geus diwangun dina yayasan anti-rusia jeung aya kalana overtly Russophobic hysterics»departemen ceuk dina hiji pernyataan. Departemen ditawarkeun ucapan milu sedih ka kulawarga jeung babaturan anu dipaehan tea pengacara jeung ceuk eta ngaharepkeun yén otoritas ukraina bakal mawa dulur tanggung jawab pikeun rajapati ka kaadilan