Donald Trump Jr jangji ngaruksak Clinton info saméméh rusia pengacara pasamoan — Business Insider



Donald Trump Jr ieu ka anjeunna tangtu meunangkeun compromising informasi dina Hillary Clinton lamun manéhna papanggih jeung rusia pengacara dina juni, The New York Times dilaporkeun dina minggu. Warta pasamoan kahiji mecenghul saptu, tapi Sundays laporan héd cahya anyar dina Trumps motivasi pikeun nyokot rapat. Laporan ieu asalna salaku Kongrés jeung FBI nu nalungtik naha Trump kampanye colluded jeung pajabat rusia ka meddle di pemilu. Presiden Donald Trumps pangkolotna putra, Donald Trump Jr, ieu jangji ngaruksak informasi ngeunaan Hillary Clinton lamun manéhna sapuk papanggih jeung rusia pengacara jeung sambungan ka Kremlin dina bulan juni, artikel dicutat tilu advisers ka White House saha Kali ceuk anu briefed kana pasamoan jeung dua batur anu ceuk eta miboga pangaweruh tina eta. Kali kahiji dilaporkeun dina pasamoan jeung pengacara, Natalia Veselnitskaya, dina saptu. Pasamoan, nu Donald Trump Jr disusun, ieu ogé dihadiran ku lanceukna-di-hukum, Jared Kushner, jeung Trump kampanye pupuhu di waktu, Paul Manafort. Ieu nu mimiti dikonfirmasi pasamoan antara rusia warga jeung Trump kampanye. Veselnitskaya geus dasi kuat ka Kremlin jeung dipikanyaho pikeun ngabiayaan a kasar kampanye ngalawan Magnitsky Act, nu blacklisted Rusia disangka manusa-hak abuses. Présidén rusia Vladimir Putin geus disebut Magnitsky Polah ngerakeun jeung retaliated cegah ku Amerika ti nganut rusia barudak. Veselnitskaya ieu ogé nikah ka urut wakil mentri transportation of Moscow region, jeung klien nya geus kaasup rusia state-milik usaha. Donald Trump Jr ceuk dina hiji pernyataan ka Kali dina minggu nu dina rapat, sanggeus pleasantries anu disilihtukeurkeun, wanoja nu nyatakeun yén manéhna miboga informasi yen individu disambungkeun ka Rusia anu waragad Komite Nasional Démokrat jeung ngarojong Ibu Clinton. Nu pernyataan terus: Nya pernyataan anu samar, ambigu, jeung dijieun moal aya rasa. No wincikan atawa ngarojong informasi ieu disadiakeun atawa komo ditawarkeun. Eta gancang jadi jelas yén manéhna geus aya informasi bermakna. Eta jadi jelas ka kuring yen ieu bener agenda sadaya sapanjang jeung nu klaim berpotensi nu mantuan informasi anu pretext pikeun rapat, cenah, implying interest primér nya dina narima pasamoan ieu pikeun ménta damning informasi dina Clinton ti Rusia. Veselnitskaya ka Jaman dina saptu nu euweuh di sadaya ngeunaan kampanye présidén ieu dibahas. Manéhna ditambahkeun yén manéhna geus kungsi acted atas nama pamaréntah rusia jeung kungsi dibahas mana wae urusan ieu jeung wawakil nu mana wae nu pamaréntah rusia. Mark Corallo, juru carios Trumps luar tim hukum, ka Jaman dina minggu nu présidén teu sadar jeung teu hadir rapat. Kali laporan asalna salaku Kongrés jeung FBI nu nalungtik naha nu mana wae nu Trump kampanye associates colluded jeung pajabat rusia dina usaha dengdekkeun pamilihan di ni mat Trump.

dina saptu pikeun comment ngeunaan rapat, manéhna teu nyebut pasamoan ieu disusun sanggeus manéhna jangji compromising informasi dina Clinton. Dina pernyataan awal ka Kali, manéhna ngomong yén ieu pondok bubuka rapat jeung yén manéhna geus ditanya Jared jeung Paul nepi ka eureun ku. Urang utamana dibahas hiji program ngeunaan nyoko rusia barudak nu ieu aktip jeung populér jeung kulawarga American taun ka tukang sarta saprak réngsé ku pamaréntah rusia, tapi ieu teu masalah kampanye dina waktu jeung aya no nurutan-up, cenah. Tapi di sejen pernyataan dileupaskeun jam sanggeus Times diterbitkeun kahiji carita dina saptu, Trumps tim hukum dicét pasamoan salaku bagian tina Demokratis usaha pikeun make rusia operatives ngali Trump kampanye. Urang geus diajar ti boh urang sorangan panalungtikan jeung laporan masarakat nu pamilon dina rapat misrepresented anu maranéhanana anu jeung anu maranehna digawé pikeun, Corallo ceuk dina pernyataan. Sacara husus, urang geus diajar yén jalma anu ditéang pasamoan anu dipatalikeun jeung Fusi GPS, sungut nu nurutkeun laporan masarakat, ieu dipikagaduh ku Demokratis operatives pikeun ngamekarkeun panalungtikan oposisi dina présidén jeung nu commissioned phony Apan dossier, cenah. Nu Apan dossier hiji laporan ku urut MI- agen Christopher Apan ngandung loba damning jeung di-kali salacious dugaan ngeunaan Trumps dasi ka Rusia. dina konservatif kalangan media nu Fusions CEO, Glenn Simpson, ieu hired ku Veselnitskayas klien, Denis Katsyv. Katsyv nyaéta putra senior rusia resmi pamaréntah Pyotr Katsyv jeung boga Siprus-diasupkeun. Prevezon ieu keur ditalungtik ku Departemen Kaadilan dina waktu rapat leuwih duit-laundering biaya.

Simpson geus rek laporan

Video of a perwira pulisi taunting a womans taun heubeul putri indit viral, jeung manéhna nyebutkeun manéhna teu hayang manéhna leungit pakasaban-na. Manéhna hayang manéhna diajar palajaran berharga. Barbara Rungkun ieu suicidal leuwih salaki dugaan dékade panjang selingkuhan jeung pribadi ajudan, nurutkeun buku anyar dina st nona kahiji Panumpang dina Kulon Airlines pamikiran maranéhanana anu ngalayang dina Boeing Max sanggeus kabingungan ngeunaan maranéhanana onboard kaamanan kartu Millennials nu nyieun tilu konci kaputusan nu wiping kaluar wiwitan imah jeung anak ngarobah naon homeownership di Amérika kasampak kawas Hiji Rusiah Service agén nyandak USB drive kainfeksi malware ti hiji wanoja Cina anu ditahan di Mar-a-Lago jeung diselapkeun kana laptop nya kuring geus ngiring jalma pikeun sapuluh taun, jeung kuring masih sumpah ku aturan basajan: Lamun batur teu ngirim hiji hatur-anjeun surélék, teu nyewa eta