Hak panel isu laporan awal dina rusia ahli hukum maot panjara — LA Kali



Manéhna ieu dipasung ka cot, a lone tawanan dina hiji sél leutik nyanghareup dalapan guards anu ngéléhkeun manéhna bari ngagero ambulan awak sotéh nungguan di luar. Lamun dokter anu pamustunganana ngaku ka panjara, maranéhanana manggihan Moscow pengacara Sergei Magnitsky paéh, awakna bruised, paling-na puhu curuk smashed, salah sahiji ti leungeun-na biru poék ti hiji pakem nu cangkalak jeung bohong nu pangcaketna. Attorneys maot dina Moscows hina Pelaut Tiiseun panjara ieu digambarkeun salasa di laporan dikirimkeun ka Présidén rusia Dmitry Medvedev ku piwuruk human rights council. Panel disebut pikeun hiji panalungtikan mungkin korupsi dina bagian pajabat aub dina ampir yearlong hukuman panjara Magnitsky dina ngajauhan pajeg biaya. Medvedev, anu geus maréntahkeun panalungtikan resmi teu lila sanggeus Nov, pati Magnitsky, papanggih jeung anggota déwan di kidul dayeuh Nalchik. Pelaut Tiiseun panjara kawajiban dokter, Alexandra Gauss, anu nalungtik Magnitsky peuting éta, megatkeun yén manéhna geus kungsi hiji ngarecahna saraf sarta ngagero dalapan ngajaga tenang manéhna turun saméméh nelepon hiji ambulan, saha dokter anu teu beunang di jero panjara salila hiji jam, Valery Borshchov, anggota Moscow Helsinki Group jeung salah sahiji laporan pangarang, ceuk dina wawancara salasa. Lamun urang nanya Gauss naha manéhna mikir manéhna saraf fit, manéhna ngawaler: Manéhna ngomong, Maranéhanana hayang maehan kuring. Gauss jeung panjara pajabat saterusna dilaporkeun yén taun heubeul pasangan jeung sungut tina Firestone Duncan geus maot gagal jantung di rumah sakit panjara unit care intensif jeung nu sagala ukuran mungkin dicandak ka resuscitate manéhna, Borshchov ceuk. Penjaga ngaku dina catetan maranéhanana teu ngagunakeun karét truncheon ngan pikeun nyegah Magnitsky ti committing bunuh diri, manéhna ceuk. Ieu téh jelas ka urang yén maranéhanana hayang panawaran tekenan dina Magnitsky, ngajar manéhna tangguh palajaran, tapi maranehna indit jauh teuing jeung lampah maranéhanana babarengan jeung kurangna urgent pitulung médis disababkeun pupus. Dina, atas nama British basis Padepokan Manajemén Ibukota pausahaan investasi, Magnitsky dugaan yén grup hukum penegak, kaamanan jeung pajeg pajabat geus dilumangsungkeun a dollar -juta pajeg-mulang scam. Manéhna geura-giru kapanggih dirina ditahan jeung dina panalungtikan ku jalma manéhna nyoba pikeun ngalaan. Ahir taun kamari, kapala Panitia Investigative Féderasi rusia, Alexander Bastrykin, milih teu ngadawa otoritas aub, nyatakeun yen ahli hukum maot ieu teu dihijikeun jeung laku lampah pajabat ngalakonan hukum gugatan. Aya no obyektif boh data ngabuktikeun yén manéhna ieu prosecuted illegally atawa yén manéhna datang dina fisik atawa tekenan psikologis atawa siksaan, Bastrykin ceuk tuluy dina hiji wawancara jeung-milik pamaréntah Rossiyskaya Gazeta. Na puhu curuk anu smashed saméméh manéhna maot, Borshchov ceuk salasa.

Magnitsky dikabarkan ieu gering salila loba na waktu panjara jeung remen dipenta pikeun perlakuan médis, nu ahli hukum-na nyebutkeun ieu nolak manéhna. Dina wengi Tuesdays pasamoan antara Medvedev jeung hak déwan, nu panitia investigative dicaritakeun nu perlu perawatan médis ieu teu disadiakeun pikeun Magnitsky. Shortcomings ngajadikeun bantuan médis pikeun Magnitsky nu langsung dihubungkeun jeung pupus, Vladimir Markin, panitia carios, ka Rusia dua puluh opat télévisi channel warta.

Panalungtikan nyaéta rarancang dina pangdeukeutna waktu

pikeun criminally ngadawa jalma anu komitmen nu kauninga pelanggaran. Medvedev dijieun no comments public salasa tapi assured hak panel yén papanggihan anak bakal tuntas ditalungtik. Présidén sapuk jeung urang yén kejahatan nangtung balik Magnitskys pati, Kirill Kabanov, kapala Moscow basis Nasional Anti-Korupsi Panitia, hiji kelompok hak asasi manusa, jeung anggota présidén déwan, ceuk ku telepon sanggeus pasamoan jeung Medvedev. Urang usaha pikeun nyieun eta jelas dina laporan éta, dina usaha pikeun nutupan nepi maranéhanana masif embezzlement, tangtu aparat penegak hukum ngagagas Magnitskys ditewak jeung usaha control panalungtikan ti pisan mimiti