Hukum: Éropa, Timur Tengah jeung Afrika, Rusia, Pajeg disarankeun firms Hukum, ahli Hukum



Tukang roti McKenzie — CIS, Limited ieu éféktif dina identifying pajeg-nyimpen kasempetan jeung bisa ngajelaskeun rusia aturan pajeg concisely, sok handap nepi ka leuwih lengkep response salaku diperlukeun. Dipingpin ku Alexander Chmelev, tim advises dina domestic jeung pajeg cross-wates structuring, PPN isu jeung M A-patalina jeung urusan pajeg. Highlights kaasup advising Repsol dina urusan pajeg disambungkeun jeung pembiayaan hiji hulu joint venture jeung Gazpromneft. DLA Piper kuat internasional sungut nu nyadiakeun nasihat alus teuing jeung nilai alus duit. Tim tindakan pikeun rupa-rupa domestic jeung pausahaan multinasional, advising dina aspék pajeg bisnis operasi, transactional aktivitas jeung isu transfer bedah. Igor Venediktov jeung Ruslan Vasutin babarengan kapala group, nu anyar ditulungan Avestra Group jeung urusan pajeg patali ka restructuring proyék. FBK Hukum nyadiakeun tuntas saran komprehensif dipirig ku pisan saran praktis, jeung tim ieu bisa gancang ngahontal hasil suksés tanpa ancillary waragad litigation. Nadezhda Orlova disarankeun babarengan jeung Galina Akchurina, hiji amazingly erudite jeung gifted pengacara anu gancang ngarti klien sarat jeung nawarkeun ajakan solusi. Wewengkon konci kaahlian antarana tata pajeg, structuring, karajinan alatan jeung pajeg patali litigation. Pepeliaev Grup tim sok nyoba pikeun meunangkeun pamahaman jero tina klien bisnis jeung kasus di leungeun, jeung nawarkeun komprehensif jeung lengkep réspon dina sapuk timeframe. Prakték sirah Rustem Ahmetshin geus éksténsif sengketa pajeg pangalaman, jeung Sergey Pepeliaev advises dina perusahaan jeung pribadi perpajakan isu. Highlights kaasup advising Gazprom dina pajeg cross-wates structuring. Di RUSIA HUKUM ONLINE Sungut Hukum, highlights kaasup advising hiji individu swasta dina hiji strategi kaluar ti Moscow basis ritel bisnis, jeung meta for a range of klien sejenna kaasup Hitachi jeung Messe Frankfurt dina rupa-rupa masalah administrasi. Maxim Alekseyev huluna departemen, di mana pituah Elena Novikova nyaéta lain inohong konci. Bryan Guha Leighton Paisner (Rusia) LLPs efisien bisnis, berorientasi-tim advises dina range pinuh ku pajeg jeung adat istiadat isu kaasup pajeg internasional structuring, kajahatan patahanan jeung teu langsung isu pajeg. Alexander Erasov ngabalukarkeun pajeg kajahatan patahanan group, jeung Evgeny Timofeev huluna Rusia-rupa pajeg prakték. Dentons nyadiakeun impressive service klien anak nasehat sok praktis, jeung ahli hukum gaduh pangaweruh di-jero rusia isu pajeg. Prakték sirah Dzhangar Dzhalchinov museurkeun utamana dina pajeg litigation, jeung anyar digambarkeun Samsung dina sengketa ngeunaan hiji ngabalikeun duit tina overpaid adat jeung PPN. Pituah Boris Bruk advises dina pajeg structuring ngeunaan finansial ventures joint. Egorov Puginsky Afanasiev Mitra Sergey Kalinin pisan kompeten jeung pangaweruh pengacara anu balances jero pangaweruh technicalities jeung intricacies of rusia hukum pajeg jeung pendekatan praktis jeung realistis assessment resiko. Tim ieu ngalambangkeun Kamentrian Kauanganan tina Féderasi rusia di sengketa jeung ExxonMobil, nu klaim eta overpaid pajeg dina Sakhalin- proyék. Herbert Smith Freehills CIS LLP nyadiakeun kualitas luhur service anak tim mendemonstrasikan pangaweruh alus teuing tina isu pajeg. Oleg Konnov huluna praktek, nu anyar acted pikeun pausahaan pertambangan Shakhta Polosukhinskaya di hiji perkara pertaining ka pajeg assessment. Key séjén klien kaasup Jalan Sutra Fund, Beijing Gas Group jeung Praxair Euroholding. KPMGs service ngaleuwihan ekspektasi sungut nu sok ngidinan klien pikeun ngajaga posisi kuat jeung evaluate resiko. Mikhail Orlov huluna prakték jeung rutin advises dina panerapan, jeung Nikolai Baranov handles pajeg korporasi jeung patuh urusan. Highlights kaasup ngalambangkeun Pausahaan Minyak Soyuz dina sengketa saméméh otoritas pajeg ngeunaan hiji kasapukan injeuman. PwC Hukum (PricewaterhouseCoopers Hukum CIS B. V) utamana handles pajeg audits jeung sengketa jeung administrasi isu ngalibetkeun PPN, transfer bedah jeung transaksi cross-wates. Raisa Alexakhina nyaéta inohong key jeung huluna pajeg litigation prakték. Maria Mikhaylova specialises dina non-contentious jeung pre-litigation isu. Sametas tim achieves hasil alus teuing, jeung geus ngadegkeun sorangan salaku signifikan pamaén di pasar rusia, advising swasta jeung pausahaan-state dipiboga dina de-offshorisation perkara, pajeg audits jeung sengketa. Prakték sirah Andrei Vladimirov mendemonstrasikan hiji tingkat luhur profesionalisme jeung mangrupakeun pamingpin tim alus teuing. TaxAdvisor ngéléhkeun pujian pikeun hasil anak-pendekatan berorientasi, response gancang kali jeung pamahaman alus tina klien séktor usaha, jeung rutin advises dina kawijakan pangwangunan, pajeg audits jeung contentious urusan. Key ngaran antarana menata pasangan Dmitri Kostalgin, Alexandra Alexeeva jeung ngalaman, dipercaya Alexei Yakovlev. Di Andrey Gorodissky Mitra, highlights kaasup advising Otkritie Nyekel dina runtuyan pajeg audits, jeung dina sababaraha investigations ku otoritas pajeg kana dugaan ilegal tata pajeg.

CMS nyadiakeun service beredar dina watesan response kali, hukum pamahaman jeung laju turnaround. Dipingpin ku Dominique Tissot, tim anyar disarankan TD Stoloto dina pajeg aspék-patali of restructuring anak, sarta ogé ditulungan Cantata jeung pajeg structuring ngeunaan acquisition anak pausahaan perancis Coffea. Responsif tim di Clifford Chance geus kasohor kaahlian dina adat jeung tukeur control pangaturan, jeung rutin advises dina tunai pooling, pajeg cross-wates structuring jeung aturan domestic. Alexander Anichkin gede di kombinasi na téhnis pangaweruh jeung rasa alus naon praktis meujeuhna. Gide Loyrette Nouel Vostok ayeuna advising Thales Komunikasi Kaamanan dina hiji range of rusia jeung internasional isu pajeg ngalibetkeun PPN, pajeg kauntungan jeung panghasilan pribadi. Tatiana Kirgetova huluna praktek, nu ogé handles rupa-rupa sengketa pajeg. KIAP (rusia ahli Hukum Online, Attorneys di Hukum) geus kasohor kaahlian dina emas jeung oilfield séktor, jeung rutin advises dina pajeg patuh, PPN, pajeg sengketa jeung otoritas state. Anton Samokhvalov nyaéta konci ngaran pikeun catetan.

Mikhail Uspenskiy ngagabung Taxology

Rusia Panerapan Hukum Sungut mendemonstrasikan jero pangaweruh praktis rupa-rupa isu pajeg sarta geus an impressive teoritis tukang tim nyadiakeun jero jeung review lengkep tina sagala aspek unggal kaayaan. Lidiya Charikova advises dina aspék pajeg transaksi utama, pajeg internasional structuring, pre-sidang perkara jeung sengketa pajeg. Responsif Maxim Vladimirov huluna nu prakték di Noerr, nu anyar disarankan HSE DT dina pajeg adat minuhan review. Tim ogé ditulungan Jungheinrich Lift Truk jeung pajeg inok, jeung diatur salajengna jadi sengketa jeung rusia otoritas pajeg. Schekin Mitra widang dipercaya grup pohara mumpuni urang ahli hukum nu nyadiakeun rundingan ahli di unggal lengkah jeung junun ngajaga kapentingan klien anak dina sengketa pajeg. Denis Schekin hiji professional ngalaman saha nu bisa manggihan solusi pikeun nu mana wae nu kaayaan kompléks. Taxologys tim dipercaya profésional ngagabungkeun sampurna pangaweruh industri jeung pajeg litigation pangalaman, jeung nyadiakeun nasehat professional dina isu kontroversial. Sungut specialises di pajeg kontrovérsi digawe, sarta ogé mertahankeun kuat pipa non-contentious mandates. Ilya Mokryshev huluna praktek nu ieu nembe strengthened ku datangna Mikhail Uspenskiy ti KIAP (rusia ahli Hukum Online, Attorneys di Hukum). Vegas Lex advises dina pajeg jeung adat harita, perusahaan restructurings, audits jeung internasional budgeting jeung monitoring. Ngatur pasangan Alexander Sitnikov ayeuna ngalambangkeun Mosenergo dina sengketa ngeunaan perpajakan status komunal padumukan kompléx. Bodas Kasus LLC advises utamana dina aspék pajeg transaksi utama dina ladenan finansial rohangan. Anyar highlights antarana advising Garanti Bank dina aspék pajeg anak dollar m dijual ngabagikeun ibukota ka Sovcombank.

Irina Dmitrieva huluna departemen

Hukum, Hukum Bisnis, GC Majalah jeung Di-Imah Pengacara kajadian di Zurich dibawa a range Switzerlands finest di-imah pituah babarengan ngagungkeun nu peluncuran GC Powerlist: Tim Swiss. Recognising di-imah inovasi, kualitas jeung kaunggulan, GC Powerlist: Deutschland nangtukeun hiji asép sunandar sunarya paling boga pangaruh jeung inovatif di-imah pituah gawe di Jerman. Recognising di-imah inovasi, kualitas jeung kaunggulan, GC Powerlist: Perancis nangtukeun hiji asép sunandar sunarya paling boga pangaruh jeung inovatif di-imah pituah gawe dina Perancis