Hukum féderal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak



Sipat Immovable matuh ka nagara ngadaptar luyu jeung ieu Hukum Féderal aya plot taneuh, subsoil, detached waterworks jeung unit séjén ayana dina lahan jeung inseparably numbu ka eta saperti edifices, constructions, pamondokan jeung enggon, leuweung jeung perennial perkebunan, condominiums, usaha jeung sipat kompléx. Ieu Hukum Féderal diwangun ku genep Bab diwangun ku tilu puluh-tilu artikel.

-) ngaluarkeun turun dibekelan umum. Bab dua (seni. -)establishes Menteri Sk No. ngeunaan validasi of the Federal Program Husus (FSC) tina perkembangan bertahap tina sistim nagara ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak.

Menteri Sk No

ngeunaan validasi Angger dina ngajaga Umum nagara ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak.

Order No

Federal Service Ngadaptar validating bentuk abstrak catetan ti real estate ngadaptar certifying katuhu pikeun plot taneuh.

Hukum féderal No

-FZ dina amendments jeung addenda ka artikel tujuh jeung dalapan nu Hukum Féderal dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak.

Hukum féderal No

-FZ ngeunaan amendments ka Artikel, dalapan belas jeung dua puluh tujuh nu Hukum Féderal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak. Hukum Féderal No. -FZ ngawanohkeun amendments jeung addenda ka Hukum Féderal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung urus anak.

Hukum féderal No

-FZ dina amendments jeung addenda ka artikel dua puluh opat Hukum Féderal dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak.

Hukum féderal No

-FZ amending Tanah Kode, Hukum Federal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung anak transaksi jeung repealing sababaraha législatif tindakan.

Hukum féderal No

-FZ amending Hukum Féderal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak.

Hukum féderal No

-FZ amending Hukum Féderal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak.

Hukum féderal No

-FZ amending Hukum Féderal No. -FZ dina kaayaan ngadaptar sipat immovable jeung transaksi anak