Hukum Rusia Resource Center



Informasi anjeun manggihan di handap ieu rutin diropéa. Tapi, pamiarsa kudu nyimpen di pikiran nu rusia panerapan bisa ngarobah remen. Bari nyieun unggal usaha pikeun mastikeun akurasi informasi dina ieu resource center, urang disclaim nu mana wae nu liability pikeun kasalahan nu mana wae nu dikandung di dieu. State Otomatis Sistem Féderasi rusia Kaadilan rusia Federation Pangadilan Internét-Portal. Website Resmi Présidén Rusia Bahan ngeunaan aktivitas Présidén Féderasi rusia, kaasup penandatanganan législatif tindakan. Langganan ka hiji éléktronik kiriman bahan dina subject dibikeun mungkin. State Duma Féderasi rusia News dina aktivitas Duma, lengkep teks sababaraha tagihan, draft hukum, pencét monitoring. Federation Council Ngandung order of the day for the next Federation Council pasamoan kitu ogé informasi dina hasil kamari jeung saterusna-ka-kamari rapat ogé teks tina decrees. Departemen Pangwangunan Ékonomi jeung Dagang Informasi dina departemen, kaayaan ayeuna dina ékonomi tina Féderasi rusia, monitorings. Perpajakan Federal Service tina Féderasi rusia Ngandung législatif jeung normatif tindakan tina Féderasi rusia, informasi dina kaayaan ngadaptar tina taxpayers jeung warta dina panerapan pajeg. Pangadilan konstitusional Nu website resmi Pangadilan Konstitusional Féderasi rusia fitur hukum Pangadilan Konstitusional. Ngandung déskripsi ampir. item. The catalogue ngandung teu ngan buku jeung dissertations tapi ogé artikel utama ti tabloid. Searchable database of hukum daftar pustaka Institute of Élmu Sosial of Akademi rusia Élmu. Ngandung ngeunaan, citations kana kaayaan jeung hukum.

Rusia State Library Amérika Éléktronik Katalog jeung Digital Library Koleksi Garant Warta dina panerapan, vérsi kiwari paling metot tagihan dina pamadegan Garant para ahli, sarta ogé éksténsif tambahan inpormasi hukum. Rospatent website resmi rusia Kantor Patén fitur tarjamahan tina sababaraha hukum dina patén-patén, dagang, hak cipta jeung intelektual séjén perkara. Pasukan husus Dokumén Ngadaptar jeung full-téks tarjamahan tina sababaraha dokumén dina gaya husus, ETA, enkripsi, komunikasi jeung rahasia state