Hukum tina Féderasi rusia Ngeunaan protection consumer



Hukum ieu governs hubungan timbul antara pamakéna jeung pabrik, kontraktor, importers, sellers dina kasus tina penjualan barang (kinerja karya, rendering jasa), establishes hak pamakéna meuli barang (karya, jasa) ditangtoskeun kualitas jeung aman pikeun kahirupan, kasehatan, sipat pamakéna jeung lingkungan, resi informasi dina barang (karya, jasa) jeung kira-kira maranéhanana pabrik (kontraktor, sellers), atikan, nagara jeung masarakat panangtayungan kapentingan maranéhanana, sarta ogé nangtukeun mékanisme realisasi hak ieu. konsumen — warga ngabogaan niat pikeun raraga atawa acquire atawa nyusun, acquiring atawa ngagunakeun barang (karya, jasa) ngan pikeun pribadi, kulawarga, imah jeung kaperluan séjén nu teu nyambung jeung palaksanaan aktivitas bisnis produsén — organisasi irrespective tina bentuk bisnis, sarta ogé individual pengusaha, nu nyieun barang pikeun realisasi pikeun pamakéna kontraktor — organisasi irrespective tina bentuk bisnis, sarta ogé individual pengusaha, ngajalankeun hade atawa ngajadikeun ladenan ka konsumén dina mayar kasapukan seller — organisasi irrespective tina bentuk bisnis, sarta ogé individual pengusaha, nu ngalaksanakeun barang ka konsumén nurutkeun nu meuli jeung dijual kasapukan kurangna barang (karya, service) — béda barang (karya, service) atawa ka syarat wajib disadiakeun ku hukum atawa dina prosedur ngadegkeun ku eta atawa watesan kontrak (dina kasus kurangna maranéhanana atawa incompleteness tina kaayaan biasana qualifying standar), atawa pikeun tujuan nu barang (karya, service) saperti biasana dipaké atawa pikeun kaperluan nu seller (kontraktor) ieu informed ku konsumen nu dina kasus kacindekan tina pasatujuan, atawa sampel jeung (atawa) katerangan bisi dijual barang dina sampel jeung (atawa) ku katerangan nu penting kurangna barang (karya, service) — unremovable shortcoming atawa shortcoming nu teu bisa ngaleungitkeun tanpa disproportionate expenses atawa waragad waktu boh datang ka cahya sababaraha kali, atawa anu dipidangkeun sanggeus anak ilangna, atawa séjén nu sarupa shortcomings deui kasalametan barang (karya, service) — kasalametan barang (karya, service) pikeun kahirupan, kasehatan, sipat konsumen jeung lingkungan dina kasus biasa kaayaan pamakéan anak, gudang, transportasi jeung utilization, sarta ogé kasalametan prosés kinerja karya (rendering service) organisasi otorisasi ku produsén (seller) atawa individu pengusaha otorisasi ku produsén (seller) (salajengna — otorisasi organisasi atawa otorisasi individual pengusaha) — organisasi ngajalankeun kagiatan nu tangtu, atawa organisasi dijieun di wewengkon rusia Federation ku produsén (seller), kaasup asing produsén (asing seller), ngajalankeun fungsi nu tangtu dumasar kana kasapukan jeung produsén (seller) jeung otorisasi ku eta dina ditampa jeung kapuasan konsumen sarat ngeunaan barang inadequate kualitas, atawa individu pengusaha kadaptar dina wewengkon Féderasi rusia, ngajalankeun fungsi nu tangtu dumasar kana kasapukan jeung produsén (seller), kaasup jeung asing produsén (asing seller) jeung otorisasi ku eta dina ditampa jeung kapuasan konsumen sarat ngeunaan barang inadequate kualitas nu importir — organisasi irrespective tina bentuk bisnis atawa individu pengusaha, ngajalankeun komoditi impor pikeun saterusna anak realisasi di wewengkon rusia Federation.

Anjeun bisa manggihan diperlukeun dokumén ngagunakeun search sistem. Pikeun éféktif gawé anjeun bisa nyampur nu mana wae nu dina dokumén parameter: nagara, dokumén tipe, range date, tim atawa tags. Dina bagian ieu, Urang kudu diusahakeun pikeun ngagambarkeun di jéntré fitur jeung kamampuhan sistem, kitu ogé nu paling éféktif téhnik pikeun gawe jeung databés.

Anjeun oge bisa muka bagian pertanyaan Remen nanya

Bagian ieu nyadiakeun waleran pikeun patarosan diatur ku pamaké