Jared Kushner disegel real estate nungkulan oligarchs sungut dicutat dina duit-laundering hal — US news — Russain ahli Hukum



Donald Trumps putra-di-hukum meuli bagian heubeul New York Times wangunan ti Soviet-lahir tycoon, Wali panalungtikan kana rusia duit di NYC pasar sipat manggih Jared Kushner, putra-di-hukum Donald Trump, anu meta salaku senior-na Bodas Imah panasehat, aman multimillion-dollar Manhattan real estate nungkulan Soviet-lahir oligarch anu pausahaan ieu dipake dina New York utama laundering duit kasus ayeuna keur ditalungtik ku anggota Kongrés. Wali panalungtikan geus ngadegkeun hiji runtuyan tindih dasi jeung hubungan ngalibetkeun dugaan rusia laundering duit, New York real estate ngurus jeung anggota Trumps jero bunderan. Maranéhanana di antarana dijual of bagian heubeul New York Times wangunan di Manhattan ngalibetkeun Kushner jeung billionaire a tycoon real estate jeung inten mogul, Lev Leviev. Dasi antara kulawarga Trump poéna real estate jeung rusia duit kapentingan nu attracting ngembang dipikaresep ti kaadilan departemén husus pituah, Robert Mueller, manéhna nyiar pikeun nangtukeun naha Trump kampanye gawé bareng jeung Rusia pikeun distort hasil tina ras. Mueller geus dilaporkeun dimekarkeun na panalungtikan ka kasampak di real estate poéna ngalibetkeun Trump Organisasi, ogé Kushners pembiayaan. Kushner bakal balik saméméh Sénat AS akal committee dina senén dina ditutup sidang tina panels panalungtikan kana rusia interference dina pemilu di naon bisa jadi pivotal dédéngéan kana selingkuhan. Leviev, a global tycoon katelah»king of intan», ieu pasangan bisnis rusia-pausahaan milik Prevezon Holdings nu ieu di puseur hiji multimillion-dollar gugatan dibuka dina New York. Dina kapamingpinan of US jaksa Preet Bharara, anu dipecat ku Trump dina Maret, jaksa neruskeun Prevezon pikeun disangka ngusahakeun pikeun make Manhattan poéna real estate ka launder duit dicokot ku batur ti nu rusia khazanah. Scam geus uncovered ku Sergei Magnitsky, an akuntan anu maot dina di Moscow jail dina kaayaan curiga. Sangsi US ngalawan Rusia ditumpukeun sanggeus Magnitskys maot anu puseur topik paguneman di notorious Trump Tower pasamoan pamungkas juni antara Kushner, Donald Trump Jr, Trump kampanye manager Paul Manafort jeung rusia pengacara jeung dasi ka Kremlin. Sanggeus manéhna ngungkabkeun scam, Magnitsky ditahan ku pajabat sarua saha manéhna geus dituduh ngawengku nepi raket jeung ditawan. Manéhna maot dina jail sanggeus keur ditolak perlakuan médis. Rusia dituduh manéhna of committing panipuan dirina jeung komo nunda manéhna dina sidang imina. Sanggeus lila kampanye ku associates-na, Magnitsky Meta ieu diliwatan ku Kongrés di, larang asupna ka URANG jeung katirisan aset pajabat dipercaya geus kalibet dina Magnitskys kasusah jeung pati. Rusia direspon ku larang daptar warga US eta dianggap mumusuhan ka Rusia, jeung blocking nyoko rusia barudak ku warga US — a kontroversial move nu dipingpin kritik ka nyarankeun Kremlin ieu punishing Russias paling barudak rawan. Donald Jr jeung Manafort geus disebut pikeun mere kasaksian saméméh Sénat panitia yudikatif rebo, di nu maranéhanana nu tangtu pikeun nyanghareupan patarosan ngeunaan mangsa nu Trump Tower sapatemon. Dua poé saméméh ieu alatan pikeun muka dina pangadilan dina Méi, Prevezon hal ieu netep pikeun dollar m jeung no pangakuan tina kasalahan dina bagian defendants. Tapi saprak wincik Trump Tower pasamoan mecenghul, nu kasar padumukan Prevezon kasus geus datang dina renewed scrutiny ti congressional penyidik. Opat Rusia dihadiran rapat, dipingpin ku Natalia Veselnitskaya, a pengacara jeung dipikawanoh Kremlin sambungan anu acted salaku pituah legal pikeun Prevezon dina kasus laundering duit jeung anu disebut dollar m pakampungan jadi slight yén»eta seemed ampir an apology ti pamaréntah». Genep belas Demokratis anggota panitia yudikatif House ayeuna geus ditulis department kaadilan di nu caang tina Trump Tower pasamoan nungtut nyaho naha aya nu mana wae gangguan balik kaputusan pikeun nyegah sidang. Konstitusional ahli ogé nungtut hiji panalungtikan resmi.»Urang kudu pinuh akuntansi ku Trumps kaadilan department of unexplained jeung terus terang ngerakeun pakampungan nu kamungkinan jadi ngan tip a vast financial gunung es»ceuk Laurence Suku, Harvard University professor hukum konstitusional. Misah, nu fokus of penyidik dina Trump finances kulawarga batang ti vast aliran rusia kabeungharan nu geus dituang kana New York real estate di taun anyar. Salaku Donald Trump Jr nunda eta dina, ngarujuk ka Trump Organisasi:»Urang tempo loba duit tuang di ti Rusia»Antara tindih sambungan anu deal nu Kushner dibayar dollar m ka acquire sababaraha floors heubeul New York Times wangunan di rd street di Manhattan ti US cabang Levievs pausahaan, Afrika Israel Investasi (AFI), jeung pasangan anak Lima Mil Ibukota. Dijual geus dicirikeun salaku mungkin dipikaresep Mueller panalungtikan salaku Kushner saterusna indit asup pikeun nginjeum dollar m di refinancing ti Deutsche Bank, nu jerman finansial imah nu sorangan geus embroiled dina rusia laundering duit skandal jeung anu gajian ka Trump nu datang dina intensifying scrutiny. Dokumén pangadilan jeung pausahaan catetan nunjukkeun yen AFI ieu dicutat dina Prevezon kasus salaku pasangan bisnis sahiji defendants. Dina, Prevezon asup ka hiji partnership jeung AFI nu Prevezon meuli pikeun m, tilu puluh hiji stake dina opat AFI subsidiaries di Walanda. Lima taun ka hareup, AFI usaha pikeun mulang duit ka rusia-pausahaan milik, tapi ieu disadap jeung frozen ku otoritas walanda di paménta ti pamaréntah AS salaku bagian tina Prevezon duit-laundering panalungtikan. Di Manhattan, Levievs sungut ogé dijual condominiums ka Prevezon Holdings ti salah sahiji anak landmark kamajuan dina dua puluh Pinus Jalan, kakara sababaraha blok ti Wall Street. Real estate brosur ngagambarkeun lavish interior decor tina condominiums, replete jeung mandi bedecked dina batu jeung aheng leuweung, jeung boasting»pamungkas dina pampering a sybaritic recessed hujan pancuran». Dua puluh Pinus Jalan apartemen nu Leviev dijual ka Prevezon anu saterusna beku ku US jaksa néangan pikeun meungpeuk aliran naon maranéhanana disangka jadi duit dicokot ku batur ti nu rusia khazanah jeung laundered ngaliwatan New York real estate. Prevezons dua puluh Pinus Jalan apartemen jeung m di aset anu sadaya dileupaskeun salaku bagian tina pakampungan dina Méi. Nu ngungudag of Prevezon Holdings pikeun dugaan laundering duit nyandak dina loba pisan significance pulitik siga nu unfolded. Pikeun jaksa, ieu hiji pasualan test leuwih curiga rusia duit ngalir dirancang pikeun mintonkeun US ieu serius ngeunaan bade sanggeus duit launderers. Pikeun Rusia, ieu hiji kasempetan pikeun nyorong deui ngalawan stringent US sangsi nu geus lila infuriated Kremlin. Dina dokumén pangadilan, US jaksa dituduh Prevezon jeung anak dampal suku nu nyekel saham, Denis Katsyv, milu dina laundering proceeds of vast panipuan pajeg nu narima dollar m ti rusia khazanah jeung pindah eta kaluar ti nagara di sakumpulan. Prevezon ieu dugaan geus narima sababaraha curang spoils ngaliwatan jaringan pausahaan cangkang, nyumputkeun duit ku investasi di Manhattan real estate kaasup Leviev condominiums dina dua puluh Pinus Jalan. Prevezon jeung Katsyv geus konsistén nolak mana wae involvement dina laundering duit jeung geus mecat gugatan salaku»gering-dikandung». Dina hiji pernyataan dileupaskeun dina waktu pakampungan, ceuk maranehna geus»no involvement dina atawa pangaweruh nu mana wae nu kagiatan curang». Magnitsky kapanggih masif panipuan pajeg, cenah nepi ka jadi salah sahiji nu panggedéna di Vladimir Putins Rusia, di. Sanggeus manéhna blew kacapi dina scam, manéhna ditéwak ku pajabat sarua saha manéhna geus dituduh ngawengku nepi raket jeung ditawan, dying di jail sanggeus geus ditolak perlakuan médis. Magnitskys pati ngarah ka pulitik backlash di AS nu di turn ngaluncurkeun tangguh sangsi dina Rusia, katelah Magnitsky Polah. Rusia individu patali jeung ahli hukum demise jeung nu séjénna hak asasi manusa abuses anu ngalarang asupna ka URANG. Veselnitskaya teu ngan acted salaku Prevezons rusia pituah dina duit-laundering kasus, manéhna ogé ieu ngarah lobbyist ngalawan Magnitsky sangsi. Manéhna diangkat nu matuh dipake dina pasamoan di Trump Tower jeung Teu Jr jeung Kushner, sanajan nurutkeun Veselnitskaya nu presidents putra-di-hukum kenca sanggeus sapuluh menit. Ku waktu Trump Tower pasamoan, Veselnitskaya ieu geus pribadi acquainted jeung Russias kuat jaksa umum, Yuri Chaika, jeung nya lobbying ngalawan Magnitsky sangsi geus dicokot signifikan perhatian di kalangan pamaréntah.»Natalias peran utama ieu koordinasi, kaasup biasa koordinasi jeung Chaika, saha manéhna terang pribadi»ceuk hiji sumber acquainted jeung Prevezon kasus. Veselnitskaya ka Wali:»Mah pasamoan jeung Trumps putra swasta pasamoan taya sahijieun di pamaréntah geus nanaon ka teu jeung eta»Manéhna ditolak jawaban nuturkeun-up patarosan ngeunaan naha jeung kumaha manéhna terang Chaika. Jamison Firestone, pangadeg hukum rusia sungut nu padamelan Magnitsky dina waktu nu manéhna kakeunaan panipuan, ceuk nu Veselnitskaya jelas dimaksudkeun pikeun make Trump Tower pasamoan ka lobi ngalawan Magnitsky sangsi.»Maranéhanana bener dijieun eta hiji nagara prioritas pikeun meunangkeun leupas tina sangsi ieu»cenah. urang boga hiji leutik kahadean ka nanya. Leuwih jalma di sakuliah dunya nu maca Wali bebas, journalism investigative ti kungsi saméméh. Urang geus ayeuna geus dibiayaan ku leuwih ti hiji juta pamiarsa. Sarta teu saperti loba warta organisasi, urang geus dipilih hiji pendekatan nu ngamungkinkeun urang pikeun ngajaga urang journalism kabuka ka sadaya. Urang percaya yén unggal salah sahiji urang pantes aksés ka informasi akurat jeung integritas di jantung anak. Wali anu editorially mandiri, hartina urang nyetel urang sorangan agenda. Urang jurnalistik bebas tina komérsial bias jeung teu dipangaruhan ku billionaire boga, politikus atawa shareholders.

Aya hiji steers pamadegan urang. Ieu penting sabab bisa nyandak urang pikeun méré sora maranéhanana kurang kadéngé, tangtangan kuat jeung tahan eta ka akun. Anak naon ngajadikeun urang beda jeung jadi loba batur dina media, dina hiji waktu lamun faktual, jujur ngalaporkeun anu kritis. Unggal kontribusi urang narima ti pamiarsa kawas anjeun, gedé atawa leutik, mana anu langsung kana waragad urang journalism. Pangrojong ieu bisa nyandak urang pikeun tetep dipake sakumaha nu ayeuna urang teu — tapi urang kudu ngajaga jeung ngawangun dina eta pikeun unggal taun datang. Support The Guardian ti salaku saeutik salaku dollar hiji — jeung eta ngan nyokot hiji menit