Kapala rusia Liberal Demokrat nyorong nasionalisasi of divorcing spouses sipat RT Rusia News



«Urang geus katimu législatif prakarsa jeung ayeuna keur ditalungtik ku urang ahli hukum

milyar roubles (leuwih ti rebu jeung dua puluh lima juta) patut aset nu pasangan mibanda sanggeus tilu puluh taun nikah

Rusia laporan media massa nu Stepanenko hayang persén ieu rejeki bari Petrosyan insists yén sipat kudu dibagi sarua.

Dina waktu nu sarua post Zhirinovsky ogé nulis nu warga leuwih kolot ti tujuh puluh kudu dijieun imun sipil lawsuits

Nu LDPR pamingpin dirina. Pangadeg sarta pamingpin LDPR ieu oge dipikawanoh pikeun boros usulan législatif ogé perhatian umum-néangan paripolah. Gagasan-na kaasup: pengasingan ka padesaan minangka hukuman pikeun haram balap jalan, nagara-enforced control lahir di [Muslim wewengkon, ngajual inuman nu ngandung alkohol ngan dina tangtu lokalitas pikeun hiji jam hiji poe minggu, dubbed hiji jam pikeun alcoholics jeung loba batur. Usulan jarang ngahurungkeun kana nu sabenerna tagihan tapi jero LDPR pihak loba Zhirinovskys gagasan perlu dilaksanakeun. Contona, dina ahir, Zhirinovsky ngumumkeun yén sakabéh comrades pihak geus dibikeun nepi alkohol jeung bako jeung bakal geura-giru abandon daging jeung jadi vegetarian. Dina awal, Zhirinovsky ngumumkeun manéhna bakal leuwih milih nu anggota partéi teu boga sex leuwih ti tilu nepi ka opat kali sataun jeung pernyataan ngangkat no public objections ti LDPR jajaran