Karolina kalér Bar Association — NC CLE, Fastcase Hukum Atikan



Bar Center ditutup désémber dua puluh lima ngaliwatan januari

John N

(Nick) cai Mancur Ngora Moore jeung Henderson dina Raleigh katilu panarima tina Hukum Administratif Award pikeun Kaunggulan. LeAnn Nease Coklat ieu ngahormatan dina jumaah, Maret, salaku panarima tina Resolusi Sengketa Bagian Peace Pangajén. Kantor Pamarentahan Urusan hosted NCBAs biannual Législatif Poé salasa, tanggal Maret, di puseur kota Raleigh