Kira — pausahaan Sertifikasi Association»rusia Ngadaptar»



Sertifikasi Association»rusia Ngadaptar»nyadiakeun ladenan dina sertifikasi jeung assessment ahli, jeung justly dianggap panggedéna jeung diakuan sacara internasional rusia sertifikasi jeung ahli organisasi. Urang mantuan organisasi pikeun ngahontal internasional, nasional jeung sector pasar sukses ku cara nyadiakeun punjul jasa dina assessment ahli jeung sertifikasi. Ayeuna Rusia Ngadaptar geus jumlah pangbadagna internasional, nasional jeung sector accreditations, bewara jeung recognitions antara rusia Awak Sertifikasi, kaasup akreditasi RF Federal Akreditasi Service jeung anggota Internasional Akreditasi Forum IAF, nu ngidinan klien urang pikeun ngajawab nu mana wae nu tugas nu patali bisnis perkembangan jeung asupna kana pasar anyar ku cara mastikeun maximum maranéhanana pangakuan. Kualitas luhur karya jeung full-fledged pangakuan tina ladenan nu disadiakeun ku rusia Ngadaptar nu deservedly ditaksir di pasar — daptar klien urang ngawengku leuwih organisasi, saperti rusia pamingpin bisnis. Urang ngajamin kualitas luhur service rezeki jeung nilai ditambahkeun ngalaksanakeun audits alatan well-fungsi sistem karya jeung accredited awak, latihan pausahaan, wawakil industri beda widang jeung Auditors independent dina wewengkon Rusia, CIS jeung jauh-mancanagara nagara.

Masarakat pikeun klasifikasi laut, walungan jeung situ pembuluh»rusia Ngadaptar»diadegkeun ku asuransi nu ngarah masyarakat ti Kakaisaran rusia pikeun téhnis surveying berkembang armada.»Rusia Ngadaptar»geus dimimitian kagiatan anak dina sertifikasi jeung conformity assessment dina frameworks rusia Maritim Ngadaptar Pengiriman barang. Dina raraga pikeun minuhan internasional sarat, pakakas pikeun Awak Sertifikasi, aya ieu dijieun hiji Awak independent — Sertifikasi Association»rusia Ngadaptar Rusia Ngadaptar»geus kaala kahiji akreditasi walanda Akreditasi Council RvA, anggota IAF.»Rusia Ngadaptar»geus kaala internasional akreditasi Leuweung Stewardship Council FSC jeung ngagabung jajaran dua puluh Awak Sertifikasi jeung pangakuan saperti.»Rusia Ngadaptar»geus menyimpulkan hiji kasapukan jeung IRIS Group jeung jadi dijudulan pikeun ngalakukeun certifications conformity of sarat tina IRIS standar internasional.

Di sakuliah dunya aya opat belas Awak Sertifikasi otorisasi ka ngalakukeun saperti audits

American Akreditasi Papan ANAB geus nyieun kaputusan dina akreditasi rusia Ngadaptar ngalawan standar pikeun manajemén kaamanan informasi system ISO IEC jeung ETA-jasa manajemén sistem ISO IEC.»Rusia Ngadaptar»geus kaala internasional akreditasi Leuweung Stewardship Council FSC pikeun ranté kandangan sertifikasi (FSC CoC), jeung di geus ngalegaan eta pikeun leuweung manajemén sertifikasi (FSC FM).»Rusia Ngadaptar»geus otorisasi ku rusia Union tina Industrialists jeung Pangusaha di hormat tina atikan assessment kualitas, professional-sosial akreditasi atikan program jeung umum akreditasi atikan organisasi.»Rusia Ngadaptar»geus jadi anggota pinuh Jaringan Internasional pikeun Jaminan Kualitas Agénsi dina Atikan Luhur (INQAAHE) jeung APQN-Asia Pasifik Kualitas Jaringan, sarta geus ditarima hiji afiliasi status di Éropa Association Jaminan Kualitas dina Atikan Luhur (ENQA).»Rusia Ngadaptar»geus kaala akreditasi tina ANAB pikeun kinerja sertifikasi internasional ngalawan sector aviation jeung rohangan standar SAPERTI jeung ISO.»Rusia Ngadaptar»geus dibales status disatujuan Awak pikeun produk, manajemén sistem sertifikasi jeung pangalaman jeung reputasi bisnis assessment di VCS INTERGAZCERT.

Kana hasil an independent luar assessment ahli»rusia Ngadaptar»geus kaasup kana Asia-Pasifik Kualitas Ngadaptar (APQR) tina Asia-Pasifik Kualitas Jaringan (APQN)

Téknologi Aviation sertifikasi center Sertifikasi Association»rusia Ngadaptar»geus accredited salaku téhnisna kompeten jeung independent sertifikasi center dina Federal Angkutan Udara Agénsi (Rosaviatsiya).

Aksara dikirim ti formulir di handap dikirim ka kantor tengah tina rusia Ngadaptar, sadaya aksara jeung banding nu diolah ku manajer dina waktu dua puluh opat jam