kuitansi ngalawan - inggris conto dina konteks - Ludwig



kaping tina rupa-rupa konferensi ngungkabkeun yén Dr

Abdi bogoh ka desktop app; éta sok ngajalankeun dina Mac mahLudwig anu pangalusna inggris sobat; eta waleran mah queries per poé jeung tetep tiis.

Sadaya hiji geus pikeun ngalakukeun ieu manggihan hiji jalma dipikanyaho zat meta salaku hiji ngaranna sponsor, ngaiklan proyék dina koran, ngaran kopi imah mana lalanggan bakal dicokot, jeung ngahurungkeun nepi di tempat diangkat jeung waktu pikeun masalah Pikeun ngaidentipikasi nagara nu nyieun nu paling duit ti dosa, Tembok St.

diitung pajeg jeung bagi hasil unggal nagara ngajadikeun ti judi, alkohol, bako jeung lotteries jeung dibandingkeun kira-kira $ dina waragad operasi bulanan kuitansi ti Chicago tempat (nu perenahna di Masonic bait) anu substansi handap, kira-kira $ sabulan, sanajan presumably waragad operasi anu leuwih handap ogé. Putra decker kadang anjog saméméh konférénsi dimimitian jeung kenca saméméh réngsé.

Dina basa sejen, pausahaan minyak bank sindikat bisa nangkep sababaraha Yukos ékspor sharing pikeun mastikeun yén pangmayaran dijieun dina injeuman, nu ieu aman Kritik ogé dikedalkeun perhatian ngeunaan grassroots inisiatif nu geus sprung nepi di bulan anyar, kaasup rusia Konsultasi Pangacara kaca mana disgruntled konsumén bisa nembongkeun usaha nu teu ngaluarkeun Jeung juta pamaké, Ludwig pilihan rébuan panarjamah, rai, sastrawan, jeung panalungtik ilmiah gede ti lembaga.