Ladenan — rusia ahli hukum dina panangtayungan hak asing di Rusia



Urang rusia ahli Hukum

Anjeun ayana pilihan

Terminasi periode pondok: ilaharna, sababaraha bulan. Lamun nikah anjeun ieu scam a, jeung anjeun teu hayang boga mana wae nu konsékuansi legal, kawin bakal dianggap batal. Ieu téh ukuran awal ngalawan hilap indungna. Lamun manéhna manéhna gagal pikeun ngabenerkeun kalakuan nya, deprivation hak parental bakal nuturkeun