Leungit Ti Muellers Wawancara Sesi: A Pengacara Kriminal — Bloomberg



Lamun Pangacara Umum Jeff Sesi ieu disebut di pikeun wawancara minggu kamari jeung pituah husus nalungtik rusia pamilihan gangguan, manéhna ngancik ka babaturan jeung sasama Alabama pengacara pikeun marengan manéhna. Pengacara, Amrik Cooper, digawé di Reagan Department Kaadilan jeung well-dipikawanoh di kalangan konservatif pikeun pribadi-na-prakték karya dina sabab sosial, saperti defending hukum California nu ngalarang nikah sarua-sex. Naon Cooper teu dipikawanoh for nyaeta pidana karya, hiji kanyataan nu sababaraha reuwas bodas-kerah kriminal ahli hukum anu questioned Sesi kaputusan, urut jaksa féderal ayeuna di Hinckley, Allen Snyder.»Eta henteu masalah kumaha pinter, ngalaman, nyakola atawa polos batur»Cooper ditolak komen jeung disebut patarosan Department Kaadilan.

Coopers hukum konstitusional kaahlian bisa jadi geus mantuan Sesi mutuskeun naon patarosan dijawab dibikeun-na multiple kalungguhan dina kampanye, transisi jeung Trump administrasi. Pituah husus Robert Muellers tim bisa ogé geus digawé kaluar dihareupeun waktu jeung Cooper lingkup patarosan, sahingga ngawatesan risiko nu Sesi bisa jadi tripped up. Pikeun Sesi, anu geus tetep, anu manéhna dipigawé lepat, géofisika sarta séismologi ngiring a pengacara pertahanan kriminal bisa jadi geus tinimbangan.

Nu roster of ahli hukum di Rusia usik geus diulas sababaraha unconventional pilihan

New York bangkrut ahli hukum jeung agama hak litigators geus dicokot kalungguhan sakali ditangtayungan ngan pikeun paling ngalaman kriminal ahli hukum pertahanan di Washington. Présidén Masih, nonjol kriminal ahli hukum underscored nu forgoing kriminal pengacara pertahanan ieu picilakaeun.»Lamun éta kuring, kuring bakal néangan hiji urut jaksa anu geus rea pangalaman jeung bodas-kerah investigations»ceuk Peter Zeidenberg, anu digawé salaku jaksa dina pituah husus panalungtikan kana bocor tina identitas agén CIA Valerie Plame. Cooper, ayeuna di butik Washington sungut Cooper Kirk, pokus konstitusional, komérsial jeung hak sipil kasus.

Salaku teu Sesi, manéhna narima hukum-na gelar ti Universitas Alabama