Leuwih Rusia milih mangpaat pangangguran pikeun digawé — Rusia Leuwih



Sanajan jumlah sadia vacancies di nagara ngaleuwihan jumlah pangangguran ku. times, loba jalma ngora di Rusia leuwih resep nyokot mangpaat tinimbang gawe. Utamana nu trend ieu lolobana ditempo dina depresi wewengkon mana mungkin pikeun subsist dina mangpaat pangangguran. Taun ieu, rusia akademi diwanohkeun entry anyar dina statistik pagawean laporan: horéam gawé. Loba lulusan, sanggeus narima sertipikat atikan leuwih luhur, teu komo coba badarat pakasaban, tapi geura-giru settle di imah, milih kahirupan pangangguran jeung nyieun no usaha pikeun manggihan lamun buruh pasar kaperluan eta. Hiji generasi kolot teu getol digawé boh. Saratov wewengkon nu nyicingan Svetlana Savelyev, ka Novae Investee nu héd narima mangpaat pangangguran pikeun ampir genep bulan geus: ieu hésé pisan pikeun taneuh luhur-mayar pakasaban: anjeun kudu sambungan alus jeung kenalan. Kuring keur teu nyokot nepi pakasaban pikeun. ka. robles (kira-kira dollar — dollar) per bulan. Eta sacara leuwih nguntungkeun pikeun draw a benefit bari tinggal imah. Maximum pangangguran kauntungan ngajadikeun up, robles (kira-kira rebu) nu compares ka level upah dina loba séktor. Sedih, éta téh hiji jenis garis bisnis pikeun wewengkon jeung hiji low rata-rata gaji: urang condong milih pikeun mangpaat pangangguran keur unoccupied gawe rada nu leuwih luhur éraan, Rosinsky Gazeta dikutip pasangan Pajeg kur an pausahaan Dmitry Lipitor salaku nyebutkeun. Tapi, maranehna nu can ngabuktikeun yén maranéhanana teu bisa manggihan pakasaban ie maranéhanana kudu ngahasilkeun hiji dokumén mintonkeun nu ngalamar geus ditampik ku sababaraha pangusaha. Rébuan pangangguran junun ngarengsekeun prosedur ieu, manéhna nyatet. Alatan sistim nu geus aya, nu utama panarima pangangguran pedah aya warga disubsidi wewengkon, mana kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun subsist dina ieu paltry sum. Moscow tulisan a low catetan pangangguran taun dina jeung taun kaluar, nu di handap ieu hiji persen. Eta kajadian teu alatan eta gampang pikeun jalma pikeun meunangkeun padamelan, tapi alatan éta téh teu mungkin keur salamet komo lamun hiji draws maximum pangangguran paket, asisten dosen di departemen tanaga gawé sarta karaharjaan hukum Kitefin Moscow State Hukum Akademi Nikita Lyadova ceuk. Rusia geus leungit budaya buruh, anggota Kirov wewengkon Umum Kamar Nikolai Pektin ceuk. Sanggeus nondefense pausahaan anu cicing turun di propinsi, massa badag pagawé, kaasup pohara-terampil leuwih, kapanggih sorangan teu boga pagawean: urang geus teu diadaptasi ka kaayaan anyar kalobaannana geus kungsi ditarima kanyataanana anyar. Sababaraha geus dicokot pikeun nginum, sababaraha geus kadaptar salaku pangangguran jeung batur hirup ku sederhana jobs. Para ahli dicatet nyebarkeun ieu-disebut italia sindrom di Rusia, di mana bisa-bodied warga yuswa tilu puluh nepi ka do teu hayang pikeun berpungsi dina prinsip preferring méakkeun waktu dina hiburan. Ianthe pamadegan analis pulitik Ruslan Garayev, rusia state provokes ieu parasitism, sabab tinimbang encouraging jalma ngora pikeun digawe, urang kalibet dina tanaga gawé gaya impor, stimulating ngiring migran ti Asia Tengah ka ngalakukeun low-skill jobs. Aya beban tina jobs dina mangsa kiwari.

Tapi jalma, utamana wayang kulit, teu hayang digawé, kap. Kuring nempo eta sadayana waktu salila rapat jeung siswa. I nyaritakeun eta nu Geus mayar tapi boro bae listens a mayoritas langsung ngahurungkeun bék maranéhanana dina kuring, nu angkatan Laut Investee dicutat pengusaha Dmitry Yishuv salaku nyebutkeun. Kaayaan ieu téh katempo dina sagala séktor: lamun kuring papanggih jeung jalma bisnis jeung industrialists, maranéhanana tetep complaining urang bisa mayar duit — duit alus — tapi aya taya sahijieun pikeun karya.

Jalma hayang cicing di imah

Samentara éta, otoritas rencana pikeun nyokot ukuran pikeun merangan sosial ieu dependence. Departemen Buruh jeung Panangtayungan Sosial intends pikeun ngawates kasempetan pikeun teu boga pagawean Rusia terus ngadaptar jeung jasa pagawean dina raraga pikeun ngagambar mangpaat. Timbalan Menteri tanaga gawé sarta Panangtayungan Sosial Tatyana Illinova ceuk dina sidang Panitia dina Karaharjaan Polices dina Federation Council (imah luhur rusia dpr) nu nya department ieu rarancang pikeun ngagambar bil ka ningali balik mékanisme pikeun mayar mangpaat pangangguran. Manéhna ngingetkeun yen jumlah minimal jeung maximum pangangguran paket taunan ieu dibenerkeun ku pamaréntah rusia di, ieu jeung, robles, mungguh. Regrettably, maranéhanana anu cukup low jumlah sajaba ti éta, urang boga hiji unjustifiably periode lengthy lamun jalma nu layak pikeun nampa mangpaat pangangguran, jeung hukum tempat aya larangan dina repeating prosedur leuwih jeung leuwih deui nu maranehna-ngadaptar, solely jeung view narima mangpaat, manéhna nyatet. Pikeun ngarojong amendments anyar, Tatyana Illinova nyatakeun yén jumlah vacancies dina Rusia ngaleuwihan jumlah pangangguran ku.

kali dina mangsa kiwari

Saméméhna, Buruh Mentri Maxim Plainspoken ngeunaan kabutuhan pikeun ngatur mayar tina mangpaat pangangguran. Ukur bakal panawaran teu ngan ka maranéhanana wishing pikeun earn dina mangpaat tapi ogé ka bubuka adil prinsip mayar, gumantung kana panjang service, skill jeung forfeited gaji. Nurutkeun Departemen Buruh, ampir dua per tilu tina Rusia kadaptar di pagawean puseur, ngatur pikeun manggihan jobs anyar, jeung indikator ieu terus ngembang