Luhur salapan Bar jeung Pubs di Moscow, Rusia



Moscow nyaéta dipikawanoh pikeun anak boros nightlife jeung ekslusif nightclubs

Pastikeun pikeun mariksa kaluar ngumpul-eta-sorangan mi

Ieu téh bener basa inggris pub jeung pamilih-rupa bir, televised kaulinan maén bal, jeung tradisional Kadaharan britania. Haneut nepi di dieu di tiis Moscow peuting di santai jeung cozy tempat, sampurna pikeun belanja waktu ka babaturan atawa pasamoan sababaraha metot jalma anyar anu ngabagikeun hiji pangirut pikeun comforts Inggris. Sakumaha ngaranna tangtu nyarankeun, ieu distinctly perancis bar di puseur Moscow mangrupa tempat pikeun balik pikeun pohara affordable inuman, kadaharan lezat, jeung sok metot paguneman. Bar staf friendly jeung musik anu alus, teuing, jadi anak yakin mangga pencinta roman perancis jeung ambiance. Ieu iconic British jeung Éropa pub sampurna pikeun catching game dina TV, tapi anjeun kudu nganjang website jeung buku ngumpulkeun dihareupeun waktu dina game peuting salaku pub ngeusi nepi rada gancang. Dadan Dazzler utamana a hit di antara bir peminat ti Inggris sarta geus témbong di pub populer majalah Cheers sababaraha kali dina panungtungan sababaraha taun pikeun tekenan anak dina alus teuing karajinan beers. Hiji pisan keur trendi bar jeung restoran nu manages ka jadi boh boros jeung affordable dina waktu nu sarua, Ngimpi Bar nyaeta tempat ka tempat indit jeung pakéan cocktail dina sarta babagi hiji peuting jeung katresna, Sex jeung City gaya atawa nunda dina pangalusna anjeun sapatu jeung ngarasakeun katresna pausahaan. Menu jeung interior nu jadi inovatif salaku panyipta anak, Dmitry Sokolov, jeung ayeuna boasts pangalusna cocktail menu di Moscow. Jeung modern, musik keur trendi bumping jeung atmosfir gede pikeun paguneman, anjeun bakal boga positif cupang waktu di tempat ieu, jeung anak kabuka sadaya peuting.

Ieu bar di luhur hiji hotel jeung nawarkeun stunning view panorama of Moscow

Ieu téh hiji glamorous titik di mana anjeun bakal rub taktak jeung pangusaha luhur jeung manajer. Anak ogé hiji tempat gede pikeun indit saméméh kaluar peuting dina kota, tapi pasti teu murah. Tapi, Kota Rohangan Bar jeung Lounge ieu salah sahiji luhur sapuluh bar di dunya dina, nurutkeun»Bartenders Pituduh