LVK — Jalan kacilakaan di Rusia



Lamun kacilakaan ieu disababkeun ku rusia kandaraan, nu klaim pakampungan jeung santunan nu dicokot care of ku pausahaan anu geus insured rusia kandaraan.

Salaku aturan, lamun finlandia kandaraan nyaéta tanggung jawab pikeun kacilakaan, klaim nanganan prosés bakal ngagabung ku Russias Kartu Héjo kantor di Moscow. Sabenerna ngaklaim nanganan bakal nyokot tempat di rusia motor asuransi liability pausahaan milik Green Card sistem saperti a komisi ti Kartu Héjo kantor. Tapi, nyokot kana akun yén wates of indemnity pikeun motor asuransi liability nu low di Rusia: Nurutkeun rusia Motor Asuransi Liability Act, nu kaliru pihak pikeun kacilakaan compensates pikeun karuksakan nu mana wae nu exceeding luhur santunan jumlah dina dasar hukum sipil.

Di Rusia, pihak kaliru ka kacilakaan pribadi nanggungjawaban kana sadaya pikeun ngimbangan nu karuksakan disababkeun ka pihak luka

Ku alatan éta, anjeun bisa jadi pribadi nanggungjawaban kana sadaya pikeun karuksakan harta jeung ragana tatu exceeding luhur jumlah santunan.

Dina acara kacilakaan, eusian jeung tanda (jeung klarifikasi signature) laporan kacilakaan

Lamun iinditan ka Rusia, geus worthwhile percetakan kaluar an international kacilakaan laporan bentuk pikeun nyokot sareng anjeun dina lalampahan