Naha (bumi) laju cerai jadi luhur di Rusia. Hukum Rusia



) Bari undoubtedly Rusia geus unik sorangan masalah di nu lapisan, eta sakabeh kaayaan anu leuwih atawa kurang sarua jeung naon anu lumangsung di nagara maju.) Lamun urang kasampak di nagara nu beda dina loba di antarana urang bisa manggihan turunna tina pertikahan per rebu populasi, sedengkeun jumlah megat ngaronjat.

Nyanggakeun mariksa manggihan ratio megat per rebu urang pertikahan per rebu jalma di nagara nu beda dina taun jeung * karaharjaan ékonomi. Anak murah hirup jeung jalma séjén, jadi kulawarga bisa ngarojong nu sarua kualitas hirup jeung kurang panghasilan.

Saprak hirup ayeuna leuwih atawa kurang alus di loba nagara, aya kurang alesan pikeun hirup babarengan

Kuring bisa jadi serba salah dina anu salah, tapi di Rusia anak loba gampang pikeun meunangkeun cerai ti di nagara séjén.

Anjeun bisa nyumputkeun panghasilan anjeun, nyumputkeun harta anjeun

Jadi aya saeutik biaya pikeun cerai. * OECD ngabogaan informasi dina laju cerai jeung nikah laju, jadi kuring kungsi dipake ku maranehna sanajan maranehna beda taun. Dina tingkat mental, siswa ngarasa tense jeung saraf ngeunaan keu sorangan bener, jeung, dina tingkat fisik, maranéhanana mimitina geus kasulitan ngahasilkeun inggris sora.) Kacida nyakola jeung gawe awewe anu bisa jadi independent lamun perlu, jadi aya nyata halangan pikeun meunangkeun cerai jeung ngamimitian hirup nyalira.) rate lahir cukup low (sanajan éta téh meunang leuwih alus). Kurang barudak hartina leuwih awewe single tanpa finansial kagumantungan ka breadwinner.) Kaayaan sosial ladenan kawas nurseries, sakola, kaséhatan anu kawilang cukup efisien jeung diakses, haratis lamun perlu, jadi ieu téh cukup finansial mungkin pikeun nyokot care barudak salaku a mom single