Naon Anu Has Rusia Apartemen. Liden Denz



Lamun anjeun cicing di beulah Kulon Éropa atawa Amérika, anjeun bisa jadi dicokot aback ku kurangna imah di rusia kota. Di UK paling kulawarga cicing di imah (komo di kota gedé), sedengkeun iwal imah panas (dachas), Muscovites hirup ampir sacara éksklusif di apartemen. Susun blok anjeun meureun nempo anjeun drove kana Moscow originate from the Soviet kali. Uni Soviet dianggap»rohangan pribadi»jadi anti revolusioner. Salaku hasilna, maranéhanana hayang nyieun unggal susun sarua di sakuliah Rusia. Tapi, ieu dibuktikeun hésé pikeun ngahontal, jeung ukuran apartemen rupa-rupa jeung waktu di nu maranéhanana anu diwangun. Sanggeus revolusi, pamaréntah nyangkut apartemen dipiboga ku aristocrats jeung dibagi kana multi-kulawarga komunal apartemen. Mangkaning, ieu teu ngajawab kakurangan perumahan. Stalin mimiti program pikeun ngawangun leuwih»Kommunalki». Dina ieu apartemen kulawarga geus misah bedrooms, tapi babarengan umum kamar mandi, toilet jeung dapur. Sanggeus Stalins pati, Krushchev periode mimiti jeung pamaréntah mimiti pikeun nyadiakeun kulawarga single rumah susun gantina. Tapi, nu pace gancang tina konstruksi nu dimaksud rumah susun anyar biasana bakal relatif leutik. Biasana Rusia ningali ka imah ku jumlah kamar jeung teu cacah dapur atawa mandi salaku hiji kamar. Salaku rumah susun anu kawilang leutik dina ukuran, Rusia geus jadi alus di nyieun pamakéan saeutik ruang nu sadia. Sacara tradisional, Rusia diwangun apartemen tanpa naon westerners bakal nelepon ruang tamu. Bedrooms bisa jadi multi tujuan jeung komo dua kali nepi salaku hiji kamar makan, sanajan geus ilahar pikeun tabel leutik jadi di dapur. Kamar mandi biasana diwangun ku dua kamar, toilet misah kamar ka citarum jeung mandi di pancuran. Ilaharna, pamaréntah kadali sistem panas di kolot susun blok. Panas ieu switched ti dina gugur ahir nepi ka ahir spring, tapi, salila tilu minggu dina usum panas, cai panas anu switched off ka ngalereskeun pipa. Leuwih modern jeung wealthier imah bisa boga sorangan panas sistem jeung ku alatan éta nyingkahan uncomfortable periode tiis pancuran. Sanggeus tumiba Uni Soviet, loba jalma miboga kapamilikan apartemen maranéhanana. Aya ogé leuwih variatif rupa imah di pasar, ti pisan dasar pisan ekslusif. Home kapamilikan nyaéta impian pikeun loba, tapi alatan nu lungkawing biaya kpr jeung kungsi ngaronjatkeun paménta, eta mindeng tetep ngan nu: impian. Dulur. My name is Lawrence, kami, ti Newcastle-upon-Tyne di INGGRIS, jeung kami pleased pikeun nyebutkeun I am new media sosial intern di Liden Denz Moscow pikeun lima minggu. Ieu mah ngan poé kahiji di Moscow, jadi kuring masih boga jadi loba nempo jeung nyokot di. Abdi bogoh ka diajar basa jeung spent taun ka tukang nu hirup di Wétan Tengah jeung nalungtik basa arab. Lamun mah dimimitian kuliah di pulitik jeung ékonomi di university September kamari, kuring bisa teu nolak ngalakonan hiji basa anu tangtu barengan. Sanajan kuring bisa meureun geus ngangkat hiji gampang basa, kuring ngarasa rusia bakal jadi nu paling rewarding.

Najan remen matak ngabingungkeun grammar, hususna kasus, kuring teu tuntas ngarasakeun eta. Salaku mah geus rengse university pikeun nu usum panas, kuring megatkeun pikeun datang ka dieu ka Liden Denz pikeun ngaronjatkeun mah rusia, jeung diajar ngeunaan rusia budaya. Ieu téh ngan kahiji mah poé full dina Rusia, sarta kami bener bungah pikeun nulis ngeunaan pikiran mah, wawasan, jeung pangalaman tina Moscow jeung learning rusia