Naon anu Kamar Discrepancies. Housekeeping — Support Centre



Kiwari Kamar Discrepancies nu kapanggih dina Discrepancies kaca

kaca ieu

Kamar Discrepancies lumangsung lamun aya konflik antara Meja Hareup jeung Housekeeping occupancy status kamar. Ieu lumangsung lamun Meja Hareup status kamar nembongkeun hiji kamar jadi Kosong, tapi Housekeeping status kamar ditandaan salaku Dikawasaan. A cara nu ilahar ieu bisa lumangsung nalika hiji tamu datang turun ka Meja Hareup ka settle maranéhanana bil, tapi teu sabenerna mariksa-kaluar dina waktu éta.

Sanggeus pakampungan, tamu mulih deui ka kamar

Lamun Meja Hareup agen salah dipariksa kamar kaluar, jeung Housekeeping tuluy asup kamar, maranéhanana bisa ngarobah Housekeeping status deui ka Dikawasaan nepi ka tamu fisik departs. Ieu lumangsung lamun Meja Hareup status kamar nembongkeun hiji kamar salaku Dikawasaan, tapi Housekeeping status kamar ditandaan salaku Kosong. Cara nu paling umum ieu bisa lumangsung lamun tamu bisa ninggalkeun dina isuk miang tanpa stopping ku Meja Hareup pikeun mariksa-kaluar. Dina sipat mana pamayaran dicokot di full di cek-di, atawa hiji express mariksa-kaluar folio anu dikirimkeun leuwih peuting saméméh miang, cisarua, jeung no beaya tambahan pikeun mayar, atawa maranéhanana jeung kartu kredit dina file bisa ngan saukur ninggalkeun kenop di kamar jeung indit. Housekeeping bisa datang ka bersih kamar jeung mark jadi Kosong, bari Meja Hareup masih ngabogaan ngumpulkeun dipariksa-in. Dina boh kaayaan, nu Béda Laporan nunjukkeun masalah jeung occupancy status kamar, jeung kudu dicitak jeung dibikeun ka Meja Hareup nuturkeun up