Naon gun kapamilikan kawas di Rusia. Hukum Rusia



Parna larangan dina handguns, urang bisa pasti nyebutkeun yén handguns nu lengkep outlawed, jeung sababaraha iwal:»pestol-salaku-a-state-award»,»ngurangan letality pakarang»(dasarna hiji pestol nu kahuruan pélor karét jeung muzzle énergi teu leuwih ti J). Pikeun olahraga tujuan anjeun No leuwih ti sapuluh cartridges per majalah (padahal eta nyaéta hukum meuli jeung sorangan leuwih badag majalah, salami anjeun teu muat eta dina gun nu maranéhanana bisa jadi digolongkeun kana»cartridge panyekel»atawa hiji hal kawas éta,»majalah -magazine-ku-hukum». No AP, incendiary, radioaktif atawa saraf gas rounds (kuring keur teu bercanda, Nu kuduna mah nyatakeun dina hukum. Padahal eta haram meuli jeung ngajual saperti rounds, diilikan teu outlawed. mm minimum gun panjang, jeung laras teu kurang ti mm. Tilepan stock ok salami panjang pakarang dina mm (atawa ceuk pakarang kudu jadi teu bisa ka seuneu bari narilep). Téhnisna, aya rupa nu beda-beda eta, tapi bener ngan tilu perkara dina watesan»real pakarang»: ijin pikeun smoothbore senjata api (shotguns, jsb), ijin pikeun rifles (deui, nanaon anu geus rifled laras, teu persis»bedil»dina pamahaman urang), ijin pikeun»ngurangan lethality senjata api». dalapan belas y o, teu boga catetan médis alkohol, kecanduan atawa alatan kasakit mental, lulus médis mariksa-up, mangka lulus hiji pakarang nanganan kursus. Teras anjeun tiasa meunangkeun a diturutan di polisi lokal pikeun gun. No»bisa-masalah»patarosan: lamun anjeun boga sadaya dokumén diperlukeun, maranéhanana (tanpa serius gun hukum infringements), deui, nyadiakeun médis sertifikasi. Sacara umum, ngantebkeun di handap ieu nunda dina gun nu boga carefulness jeung reliabilitas. Ide nyaéta nu kudu jadi»no-troublemaker»jeung smoothbore pakarang pikeun meunangkeun anjeun katuhu pikeun rifles. Possessing bedil, anjeun wajib pikeun ngalakukeun test seuneu pikeun nyadiakeun polisi jeung bullet jeung kuningan sampel pikeun idéntifikasi unggal lima belas taun saméméh anjeun ngajual pakarang anjeun. Jadi. adi anjeun AR, dear Amerika, serba hukum di Rusia jeung bedil ijin (sanajan incredibly mahal, x-x kali ti batan di Amérika, anjeun nyaho, ngimpor, tariffs jeung barang) cartridges. Pikeun maranéhanana anu hayang»ngan kawas AK»bari tinggal dina smoothbore diturutan.