New York DMV — Register kandaraan jeung leuwih ti hiji boga atawa registrant



Nu prosedur ngadaptar kandaraan nu boga leuwih ti hiji boga atawa registrant hiji umumna sarua pikeun ngadaptar (jeung judul) kandaraan nu geus boga single atawa registrant. Anjeun bisa manggihan husus parentah di handap. Turutan sadaya nu séjén registrations parentah dipedar dina ngadaptar jeung judul kandaraan kaca. Required asuransi liability jeung NY Asuransi State ID card kudu mintonkeun ngaran registrant, teu ngaran nu boga. Boh registrant atawa boga bisa mawa ngadaptar jeung judul aplikasi ka kantor DMV. Jalmi anu lumaku kudu mintonkeun asli proofs identitas jeung tanggal lahir boh registrant jeung nu boga.

Boh primér registrant jeung co-registrant kudu asup stnk Judul Aplikasi (pdf) (MV-) jeung nyadiakeun maranéhanana proofs identitas jeung tanggal lahir. Boh ngaran ieu kudu nembongan dina NY Asuransi State ID Card. Anjeun cant nambahkeun ngaran ka kiwari pandaptaran. Anjeun kudu panawaran pikeun ngadaptar anyar jeung anyar kandaraan pelat dina dua ngaran. Lamun aya leuwih ti hiji ngaran dina ngadaptar, anjeun bisa nerapkeun pikeun ngadaptar amandemen pikeun nyabut hiji atawa leuwih ti ngaran ngadaptar nu. Lengkep stnk Judul Aplikasi (pdf) (MV-) jeung ngaran-ngaran registrants nu tetep, jeung mintonkeun proofs identitas jeung tanggal lahir.

Nu fee dollar

No. Leuwih ti hiji jalma bisa sorangan kandaraan, tapi pikeun mindahkeun kapamilikan, ngan salah sahiji nu boga diperlukeun pikeun asup judul sertipikat. Anjeun cant nambahkeun ngaran ka kiwari judul sertipikat. Anjeun kudu panawaran pikeun hiji judul anyar sertipikat nu mintonkeun dua ngaran. Kiwari boga tanda judul sertipikat pikeun mindahkeun kapamilikan ka dua jalma. Dua jalma kudu panawaran pikeun hiji judul anyar sertipikat. Mawa anjeun réngsé ngadaptar aplikasi, tambahan dokumén jeung mayar pikeun waragad ka kantor DMV lokal. Nyieun ngumpulkeun online saméméh ngadatangan kantor DMV di New York City, Westchester, Nassau, Suffolk, Rockland, Onondaga atawa Albany Wilayah