Ngadaptar Pausahaan Asing Cabang di Rusia



Notarial salinan dokumén asing kudu boga catetan dina consular legalisasi atawa jadi certified jeung hiji apostille, sarta sanggeus maranéhanana nu ditarjamahkeun kana basa rusia, nu penerjemah sacara signature kudu certified ku rusia notaris.

Sajaba ti, teu leuwih ti lima poé gawe anu diperlukeun pikeun ngaluarkeun sertipikat ti entry di Nagara Ngadaptar Accredited Cabang, Kantor Perwakilan Asing Badan Hukum.

Tapi, tempo persiapan konstituén dokumén ku nu ahli hukum tina pausahaan asing, maranéhanana jaminan jeung panarjamahan kana rusia, nu pinuh periode ngadaptar ti Pausahaan Asing sacara Cabang bisa rupa-rupa ti dua nepi ka tilu bulan

Lamun hal anu penting pikeun ngadaptar Cabang di Rusia salaku gancang-gancang jeung teu gumantung kana gantung panolakan pikeun ngadaptar eta, urang teu nyarankeun ngagunakeun urang tambahan layanan verifying nu correctness of persiapan asing dokumén jeung dijamin ngadaptar pausahaan asing sacara Cabang di Rusia