Ngadaptar pausahaan di Rusia — Bisnis Setup di Rusia — Bisnis Setup Sakuliah dunya



Keur bisnis setup di Rusia, hiji perlu pikeun kahiji mutuskeun dina hukum struktur pausahaan. Eta bisa jadi hiji pausahaan liability kawates, a partnership pausahaan, wawakil kantor, cabang hiji pausahaan asing, atawa stock joint pausahaan. Sanggeus completing lengkah ieu, hiji perlu pikeun ngarengsekeun proses pausahaan ngadaptar ngaran dina portal resmi rusia otoritas. Lengkah saterusna ngadaptar pausahaan di Rusia diwangun nyiapkeun dokumén incorporation jeung notarizing signature dijieun dina aplikasi pandaptaran.

Di dieu, hiji geus draft jeung notarize yayasan dokumén jeung saterusna file eta jeung Dagang Ngadaptar.

Biaya notarize sadaya dokumén anu kira-kira dua ratus RUR per copy

Sakali dokumén geus dicokot nepi, hiji investor geus ngasupkeun bisnis ku ngirim di handap ieu dokumén ngadaptar kantor Pajak Federal Service (FTS): Sakali dokumén ieu geus dikirim ka pajabat, FTS nyokot lima poé bisnis ka make seragam kaputusan jeung boh bakal narima anjeun bisnis ka Nagara Ngadaptar atawa nolak eta upami anjeun geus teu dituturkeun taneuh aturan. Lamun usaha kasebut ditarima ku FTS, mangka maranéhanana ogé bakal ngadaptar bisnis anjeun pikeun pajeg tujuan, sanggeus nu anjeun bakal nampa dokumén handap dina tujuh poé: Sakali anjeun nampa sadaya dokumén ti FTS, lengkah saterusna nyaéta pikeun muka hiji akun bank pikeun pausahaan rusia. Di handap ieu dokumén nu diperlukeun pikeun muka hiji akun bisnis di Rusia: Saméméh pausahaan incorporation, a minimum tina lima puluh tina piagam ibukota perlu disimpen.

Buktina sarua kudu dicandak ti bank

Sakali anjeun geus rengse jeung sagala hambalan ieu, anjeun bébas pikeun sakabéhna anjeun ngamimitian pausahaan, di mana gawé teuas bener dimimitian.

Sakabeh prosés nyokot kira-kira — poé ka réngsé

Salah sahiji pangpadetna di kota Rusia, Moscow nyaéta finansial jeung pulitik puseur nagara