Ngadegkeun Usaha di Rusia Mimiti — nepi di Rusia, Bentuk Legal Incorporation — rusia ahli Hukum



Milih nu tipe lembaga hukum pikeun ngadaptar ieu salah sahiji anu pang penting hambalan saméméh kalakuan kagiatan bisnis di Rusia. Tipe hukum bakal ayana pangaruh sadaya kagiatan, kaasup financial jeung ngalaporkeun pajeg, adat jeung tukeur kontrol. Ku alatan éta, investor kudu nengetan husus pikeun nangtukeun hade bentuk perusahaan nu bakal mantuan manéhna ngahontal cita-na bari nohonan kabéh sarat hukum. Nu prosedur pikeun ngadegkeun hiji pausahaan di Rusia anu cukup well-dimekarkeun jeung anu diatur ku RF Sipil Kode jeung ku tambahan RF hukum. Stock Joint jeung liability kawates pausahaan bentuk anu paling remen dipake ku investor asing pikeun nuliskeun pasar rusia jeung keur reviewed di handap. Nu pausahaan liability kawates (hereinafter LLC) diakuan salaku hiji pausahaan ngadegkeun ku hiji atawa leuwih jalma, anu otorisasi ibukota dibagi kana partisipasi kapentingan, ukuran nu diatur ku wangunna dokumén. Peserta LLC teu tega liability ku kawajiban anak tapi nanggung résiko karugian disambungkeun jeung companys kagiatan dina biaya kontribusi maranéhanana geus dijieun. Hiji LLC bisa diadegkeun ku boh hiji jalma atawa kelompok jalma, atawa rusia atawa pausahaan asing. Jumlah pamilon dina hiji LLC teu bisa ngaleuwihan. Lamun jumlah ngaleuwihan, mangka LLC nunut ka reorganisasi kana hiji Kabuka JSC dina sataun. Dina tamat of istilah ieu, lamun jumlah pamilon geus teu geus ngurangan, eta bakal liquidated dina kaputusan pangadilan. Pausahaan teu bisa budi pamilon sejen pakaitna bisnis diwangun ku hiji lembaga (hiji individu atawa lembaga hukum). Minimum otorisasi ibukota bisa jadi teu kurang ti RUR, (kurang leuwih dollar) jeung saeutikna lima puluh persén tina ibukota kudu dibayar dina saméméh companys ngadaptar.

Umum pamilon rapat pangluhurna jajahan awak nu ngajadikeun sagala dasar kaputusan pikeun ngatur jeung ngajaga companys aktivitas ékonomi. Lamun nu nyekel saham intends ngajual anak ngabagikeun bagian dina ibukota share, nu nyekel saham bakal boga pikeun meunangkeun protokol ieu diolah jeung notaris, babarengan jeung saterusna ngadaptar jeung otoritas pajeg.

Direksi, nu supervises umum companys aktivitas

Ayana ieu awak teu diperlukeun. Formasi Direksi shareholders sukarela ekspresi bakal nerapkeun tambahan kontrol leuwih pausahaan. Eksekutif awak (biasana diréktur umum atawa menata pausahaan). Fungsi utama eksekutif awak nu ngokolakeun poéan hiji pausahaan. Salian keur tanggung jawab ka companys shareholders, dampal suku eksekutif awak geus kriminal jeung administrasi tanggung jawab saméméh nagara. Kontrol langsung tina pausahaan rusia téh ngumpul jeung hiji jalma — diréktur umum. Ieu téh teu kurang penting nu teu trust di jalma diangkat ka pos of diréktur umum jeung joint stock pausahaan (JSC) nyaéta hiji pausahaan, anu otorisasi ibukota dibagi kana hiji definite jumlah biasa nu boga tina JSC (shareholders) teu tega liability for kawajiban anak, tapi teu narima resiko aub jeung karugian disambungkeun ka JSCs kagiatan dina nilai biasa maranéhanana. Pendaftaran dina ngaluarkeun biasa jeung saterusna filing laporan ka Federal Pasar Finansial Service wajib. Aya dua jenis JSCs: Dijual biasa lumangsung tanpa persetujuan prior tina shareholders, kaasup di pasar jaminan, boh dina jeung di luar wewengkon rusia Federation.

Diwatesan jumlah shareholders, nu teu ngaleuwihan

Upami teu kitu, pausahaan ieu nunut ka reorganisasi kana Muka Stock Joint Pausahaan dina hiji taun annd struktur manajemén tina JSC sarua jeung struktur manajemén hiji LLC. Boh dibuka jeung ditutup JSCs nu wajib boga dua awak jajahan: Umum Pasamoan Shareholders jeung Awak Eksekutif. Nu OJSC jeung leuwih lima puluh shareholders kudu boga Direksi atawa Musyawarah Déwan. Kontras Dewan Direksi di hiji LLC, sababaraha isu nu patali jeung umum pasamoan shareholders bisa dibikeun ka otoritas déwan direksi tina JSC. Saterusna, JSC kudu taunan ngajalanan professional di luar inok keur ngadalikeun jeung persetujuan anak taunan laporan finansial. Cabang jeung pawakilan kantor luar nagri badan hukum teu dianggap rusia badan hukum, tapi awak ngalambangkeun kapentingan asing lembaga hukum jeung nu kantor puseurna di nagara sejen. Tabel di handap nyadiakeun hiji ngabandingkeun dua bentuk: kantor perwakilan a subdivision of a asing lembaga hukum nu ngagambarkeun companys (markas) kapentingan di Rusia jeung teu bisa migawe komersil. Nu utama tujuan ngadegkeun hiji kantor perwakilan ieu panalungtikan marketing pikeun pasar rusia jeung promotion komérsial hubungan antara sirah pausahaan jeung pausahaan rusia. Istilah pikeun nu hiji kantor perwakilan bisa nyetel hiji maximum tilu taun, jeung katuhu extension. Istilah pikeun nu hiji kantor perwakilan bisa nyetel nepi ka lima taun, jeung katuhu extension. Nagara fee gumantung kana otoritas dina struktur management of wawakil atawa kantor cabang dilambangkeun ku eksekutif awak di jalma kapala cabang atawa kantor perwakilan. Kapala subdivision a asing lembaga hukum tindakan dina dasar Kakawasaan Pangacara anu dikaluarkeun ku asing lembaga hukum. Pausahaan asing sorangan nangtukeun Huluna lingkup otoritas. Pausahaan asing bisa iraha wae nyabut kuasa jeung transper eta ka nu sejen lembaga. Sakali bentuk hukum ayana dipilih, prosedur pikeun nagara ngadaptar kudu dimimitian. Luyu jeung Hukum Féderal»Dina Kaayaan Ngadaptar Badan Hukum»ngadaptar anu dipigawé ku otoritas pajeg anu file dokumén jeung hasil Ngahijikeun tatar Propinsi Ngadaptar dina lima poé (otoritas pajeg di Moscow — tujuh poé). Lamun anjeun ngadaptar rusia lembaga hukum, salah sahiji shareholders kudu ngalebetkeun dokuméntasi di jalma. Jalmi otorisasi pikeun asup ka aplikasi jeung ngalebetkeun dokumén disebut Ngalamar. Lamun nu nyekel saham hiji pausahaan, mangka diréktur pausahaan di tanya tindakan minangka Ngalamar. Lamun ngalamar téh teu bisa hadir umum otoritas pikeun ngadaptar, dokumén bisa dikirim ku mail. Dina hal ieu, kadaptar dokumén bakal dikirim ka nyatakeun alamat éntitas legal keur dijieun. Afterwards, prosedur handap ieu kudu réngsé: — Meunangkeun sertipikat pendaftaran jeung non-budgetary dana (Dana Mancén, Fardhu Asuransi Médis Dana jeung Dana Jaminan Sosial) — Dina kasus ngadegkeun hiji JSC, jaminan masalah kudu jadi kadaptar jeung Federal Service pikeun Pasar Finansial rusia Federation. Nu deadline pikeun ngadaptar a rusia lembaga hukum gumantung kana hukum anak bentuk organisasi. Pikeun hiji LLC — minggu, keur hiji JSC — minggu ka sabulan pikeun ngadaptar isu biasa. A fee rubles diterapkeun lamun ngadaptar rusia badan hukum. Nu fee pikeun ngadaptar biasa gumantung kana jenis biasa. Dahan jeung kantor perwakilan ogé kudu accredited jeung kaayaan awak otorisasi pikeun ngabulkeun saperti akreditasi. Biasana, ieu otoritas di antarana Nagara Ngadaptar Kamar di Departemen Kaadilan tina Féderasi rusia, nu Chamber of Commerce jeung Industri sarta sagala rupa Ministries tina Rusia. Contona, lamun pausahaan anu dina aktipitas kagiatan atikan, wawakil atawa kantor cabang bisa jadi accredited jeung Departemen Atikan. Pikeun nyieun pausahaan, a asing investor geus nyiapkeun daptar lengkep dokumén diperlukeun ku hukum rusia. Sadaya dokumén ti imah nagara asing lembaga hukum kudu notarized jeung apostilled jeung notarized panarjamahan kana rusia kudu disadiakeun. Nu deadline pikeun ngadaptar hiji kantor perwakilan cabang lembaga asing nyokot hiji ka dua bulan, gumantung kana pamakéan expedited akreditasi prosedur jeung otoritas tanggung jawab ngaluarkeun idin pikeun muka kantor perwakilan cabang. Jeung wasalam ka abovementioned periode pandaptaran, ngadaptar tina JSC bakal mawa hiji bulan jeung FFMS. Nu deadline pikeun ngadaptar hiji kantor perwakilan cabang lembaga asing nyokot hiji ka dua bulan, gumantung kana pamakéan expedited akreditasi prosedur jeung otoritas tanggung jawab ngaluarkeun idin pikeun muka kantor perwakilan cabang. Bantahan: Sedengkeun unggal usaha geus dijieun pikeun mastikeun katepatan tina ieu publikasi, hal ieu teu dimaksudkeun pikeun nyadiakeun hukum saran salaku individu kaayaan bakal béda jeung kudu dibahas jeung ahli jeung atawa pengacara