Nyoko Barudak ku Asing di Rusia



Nyoko rusia barudak ku warga asing anu beunang ngan dina kasus basa aranjeunna cant bisa dipilih ku warga Rusia permanén residing di wewengkon nagara atawa ku baraya maranéhanana irrespective of kawarganagaraan maranéhanana jeung tempat tinggal. Nyoko rusia barudak anu dilarang pikeun warga Amérika Sarikat Amérika jeung warga asing anu kadaptar dina hiji nikah antara jalma kelamin sarua luyu jeung panerapan nagara nu saperti nikah diijinkeun. Nyoko anu beunang ngan ukur dina kapentingan barudak, nyokot kana akun asal étnis anak, na nya milik nu tangtu agama jeung budaya, basa asli, nu kamungkinan mastikeun continuity dina atikan, nu kasempetan pikeun nyadiakeun barudak jeung pinuh fisik, mental, spiritual, jeung moral pangwangunan. Panerapan Féderasi rusia teu nyadiakeun keur palarangan mana wae pikeun nyoko barudak gumantung kana state maranéhanana kaséhatan. Nyoko nadya jeung sadulur ku nu beda-beda jalma teu beunang, iwal pikeun kasus lamun nyoko nyumponan kapentingan barudak. Warga asing anu nikah ka warga Féderasi rusia bisa ngadopsi budak dina raraga ngadegkeun pikeun warga Rusia.

Anak bisa diadopsi ku boh spouses jeung hiji jalma anu geus atawa teu nikah. Jalma anu teu kawin ka hiji jeung nu séjénna cant babarengan ngadopsi sarua anak. Nu prosedur pikeun nyoko barudak di wewengkon rusia Federation, mandang kawarganagaraan nu jadi kolotna adoptive, nyaéta haratis. Perantara kagiatan pikeun nyoko barudak teu diidinan dina wewengkon rusia Federation. Wajib pribadi partisipasi jalma wishing pikeun ngadopsi anak dina nyoko prosés teu nyabut eta tina katuhu pikeun boga wawakil maranéhanana dina waktu nu sarua, sarta ogé ngagunakeun layanan an juru lamun perlu. Inpo rahasia ngeunaan anak ieu disadiakeun ngan pribadi ka calon adoptive kolot. Calon kolotna adoptive nu ogé diperlukeun pikeun pribadi: Nu jadi kolotna adoptive nu wajib pikeun ngadaptar anak dina lokal consular ngadegna tina Féderasi rusia dina tilu bulan sanggeus tanggal asupna diadopsi anak kana kaayaan tempat tinggal