Pangakuan nu geus leungit hak pikeun make dwelling: grounds. Perumahan Kode Féderasi rusia



Pangakuan saperti nu leungit hak pikeun dipake padumukan kamar — ieu masalah anu serius yén anjeun teu bisa ngajawab dina anjeun sorangan, jeung anjeun bisa ngalakukeun tanpa bantuan pengacara a. Rusia state ngajaga hak-hak jalma pikeun make real estate. Tapi aya kaayaan nu diperlukeun loba usaha pikeun meunangkeun panyalindungan ieu. Dina sababaraha kasus, urang kadaptar jeung hirup di jero rohangan ngabogaan leuwih hak pikeun eta ti nu boga sipat ieu. Lamun boga harta meunang kana hipu kaayaan jeung kadaptar jalma di apartemen teu indit ninggalkeun éta, perlu pikeun nyiapkeun husus ngaku pikeun pangakuan nu geus leungit hak pikeun maké suku hirup. Prakna yudisial nunjukeun yen kaayaan saperti lumangsung cukup mindeng. Ieu téh hiji prosedur kompléks, di mana anjeun kudu nyaho dasar subtleties jeung hukum. Ka pangadilan mutuskeun pikeun mikawanoh hiji warga anu leungit kasempetan pikeun make sipat, anjeun kudu ngumpulkeun loba bukti jeung ngamekarkeun bener skéma of action. Sababaraha urang tanpa bantuan hukum bisa meunang hal, jadi eta leuwih hade pikeun manggihan kompeten pengacara. Lamun hiji jalma teu nyaho sagala pangarti, lamun hak pikeun make swasta sipat leungit, eta bisa jadi nyanghareupan rupa-rupa masalah. Contona, dina hiji kaayaan dimana hiji apartemen ieu dibeuli ku salah sahiji anggota kulawarga saméméh nikah, tapi nu kadua ieu kadaptar dina eta jeung terus hirup komo sanggeus cerai teh. Dina awak pangadilan kudu sued pikeun pangakuan leungit hak pikeun maké suku hirup kadua salaki. Biasana lamun nyawalakeun urusan kitu pangadilan nangtung up for panangtayungan hak nu boga apartemen jeung isu a sk dina nundung tina urut salaki. Jeung, nu digusur baé ieu dipiceun tina otoritas pandaptaran.

Ku jalan kitu, lamun privatisasi lumangsung dina waktu lamun nu spouses anu nikah jeung salah sahiji pihak nampik sorangan di ni mat nu kadua salaki. Komo sanggeus cerai, ditinggalkeun salaki boga hak permanén make sipat. Peran pangakuan hak ngagunakeun rohangan tamu ku anggota dunungan kulawarga, leuwih tepat jalma anu nandatanganan kontrak sewa jeung hirup di dinya. Jeung patarosan saperti, urang mindeng indit ka pangadilan. Biasana ieu kajadian lamun aya informasi dipercaya yén warga sarta anggota kulawargana anu kadaptar dina real estate obyék, tapi teu cicing di dinya. Pangakuan saperti nu leungit hak pikeun dipake padumukan kamar — hiji musabab pikeun nyabut hiji jalma pendaftaran. Ieu mangrupa isu pohara penting pikeun jalma anu hirup di apartemen mana pihak katilu nu kadaptar jeung bulanan kudu mayar tagihan utiliti keur maranehna. Saperti lampah ogé mantuan maranéhanana anu bade toto ngatur hiji apartemen di harta, tapi eta teu bisa ngalakukeun ieu tanpa idin nu urang kadaptar dina eta. Hiji jalma anu geus leungit nya ka katuhu pikeun make dwelling teu bisa ngaku hiji apartemen atawa real estate nu sejen. Tapi, pikeun kaputusan pangadilan sacara bisa jadi, eta bakal perlu coba mun jeung nyadiakeun jumlah maximum mungkin tina bukti. Pastikeun pikeun jadi disusun pikeun kanyataan yen pangadilan bisa jeung nolak dina pernyataan ngaku, saprak aya loba cukup tina kaayaan dina waktu urang. Keur pareng teu boga patarosan nu mana wae nu, ieu téh perlu pikeun hadir sadaya mungkin bukti jeung kasaksian tina saksi. Pentingna gede pikeun pangadilan anyar ieu ngabogaan hiji tempat tinggal katuhu. Ku alatan éta, iraha wae mungkin, ieu téh perlu pikeun ngumpulkeun dokuméntasi ngeunaan anyar na tempat tinggal jeung yén manéhna pindah teu ku sorangan bakal, jeung teu ngaliwatan tekanan nu ngagugat atawa jalma séjén. Pikeun ahli hukum jeung ahli hukum specializing dina kasus kawas ieu, kaayaan ieu téh geus rutin, jeung maranéhna gampang narima perlu kaputusan pangadilan. Hiji jalma teu bisa sok meunang dédéngéan mandiri. Ku kituna, eta leuwih hade teu nyoba nyalametkeun, tapi geura-giru nyewa ahli. Eta kajadian nu kadaptar nyicingan tinggaleun di imah jeung teu minuhan kawajiban anu diatur ku Federation Council Féderasi rusia. Mangka boga sipat pribadi bisa nyiapkeun hiji ngaku ka otoritas yudisial dina pangakuan leungit hak pikeun maké suku hirup. Lamun dunungan keur kadaptar dina rohangan tamu, tapi kungsi cicing aya, nu boga bisa ngabuktikeun di pangadilan yén jalma teu acquire katuhu pikeun make sipat ieu. Perumahan Kode Féderasi rusia dina Artikel found yén lamun hiji jalma jeung sadaya anggota kulawargana pindah kaluar ti apartemen atawa nu mana wae nu real estate nu sejen obyék, kontrak pagawean anu dianggap lengkep ti momen miang. Jeung, ieu téh perlu pikeun nyaho naon persis pangadilan bayaran perhatian lamun nyieun saperti kaputusan: Ngabogaan diajarkeun di jéntré sadaya hakim megatkeun. Lamun aya cukup tina eta di agrégat, kaputusan dijieun dina recognizing warga anu geus leungit hak ngagunakeun rohangan tamu, nu di mangsa nu bakal datang bakal dihapus ti akun dina awak nu sasuai. Lamun jalma nu kadaptar di apartemen longtime teu mayar tagihan utiliti, eta teu perlu pikeun paménta eta ti manéhna. Ieu téh loba gampang mariksa lamun susun ngabogaan milik pribadi ti hiji warga nagara, jeung ka file ngaku a jeung otoritas yudisial. Teu perlu coba pikeun manggihan hubungan pribadi jeung husus bari hubungan jeung manéhna. Ieu téh perlu pikeun nyaho yén grounds pikeun hak make Padumukan enggon hudang geura-giru sanggeus kacindekan tina kontrak pagawean. Lamun urang neruskeun ti Perumahan Kode Féderasi rusia, nu saurang warga ngadaptar di apartemen teu cukup pikeun ménta hak make sipat. Dasar asalna nalika jalma geus pindah ka alamat dituliskeun jeung kahirupan di dinya. Dina raraga pikeun ngarti ieu hese masalah, anjeun kudu nyaho sababaraha nuances. Boga anu boga sipat gabungan susun, bisa mutuskeun kumaha maranéhanana baris ngagunakeun harta ku kasapukan. Pilihan ieu pangalusna, kitu eta ngahasilkeun kurang bentrok. Panerapan teu nyieun sarat nu tangtu pikeun kasapukan saperti an, hijina hal anu pihak kudu nyaho nyaéta yén kontrak kudu dicokot nepi luyu jeung aturan dasar dina kontrak. Pikeun nu boga sipat aya kamungkinan nangtukeun prosedur pikeun make dwelling ngaliwatan pangadilan. Di mana wae kasus, komo lamun pihak ngahontal sidang, hakim bakal nanya ka settle masalah ieu kalawan daméy nepi. Biasana, lamun nulis hiji aplikasi pikeun hak make sipat, nu ngagugat requests pangadilan pikeun napelkeun pikeun unggal pamilon hiji wewengkon nu tangtu di apartemen salaku harta. Ieu norma ogé ditangtukeun ku Perumahan Kode Féderasi rusia. Éta téh worthwhile ka ngarti yén éta téh mungkin paménta ngadegna prosedur pikeun pamakéan sipat ngan pikeun bagian nu jalma owns. Pangadilan bakal salawasna nganggap sagala nu nuances patali jeung unggal pihak ka prosés. Hal ieu penting gede pikeun pangadilan naha terdakwa geus nu mana wae nu sipat séjén dina harta.

Dina area mana wae di hukum aya objék jeung subjék

Di Perumahan Kode Féderasi rusia geus ngadegkeun nu objék perumahan hak nu tipena béda padumukan enggon. Nurutkeun hukum Rusia, mana wae jalma, nu nyicingan dina wewengkon rusia Federation, kudu didaptarkeun. Ieu téh pikeun tujuan ieu nu jalma nu kadaptar dina suku hirup. Mindeng aya kaayaan nalika hiji jalma anu kadaptar dina hiji imah tapi teu hirup aya. Dina moments saperti, nu boga sipat bisa ngalebetkeun hiji ngaku pikeun pangakuan nu leungit hak pikeun maké suku hirup. Lamun tenant nu geus asup kana susun jum atan, manéhna geus tangtu tugas pikeun tinggal-na jeung lessor. Ngatur ieu tanggung jawab Perumahan Kode Rusia: Cukup mindeng salila cerai, salah sahiji spouses ngalir kaluar tina real estate tapi tetep aya dina eta prescribed. Hal ieu ngabalukarkeun loba kasulitan pikeun warga séjénna: Pikeun awak yudisial ka lulus hiji kaputusan dina leungitna hak anak pikeun sipat, sipat nyata, nu ngagugat kudu ngumpulkeun bukti. Panerapan Rusia ngadegkeun nu in bukti yén hiji jalma teu make objek hak perumahan, nyaeta, hiji apartemen atawa imah, pangadilan bisa narima boh misah fakta jeung maranéhanana totalitas. Dina hal naon wae, nu kaputusan bakal tetep jeung pangadilan, jadi teu mikir yén sakabéh prosedur ieu gancang jeung gampang. Sanggeus hiji jalma anu dipikawanoh di pangadilan salaku ngabogaan leungit hak pikeun maké hiji apartemen, anjeun bisa ngontak otoritas ngadaptar jeung nyabut manéhna ti ngadaptar-na. Hakim di na kaputusan sok gumantung panerapan jeung bukti dibere. Tapi, lamun hak pikeun make dwelling téh forcibly leungit, a jalma tetep tanpa ijin tinggal, jeung administrasi liability disadiakeun pikeun kurangna ngadaptar di nagara urang. Pangakuan jalma anu geus leungit hak pikeun make dwelling bisa lumangsung dina prosedur yudisial