PATÉN FORENSIK CENTER — UJIAN FORENSIK



FORENSIK UJIAN nurutkeun rusia hukum prosedural hiji lengkah dina proceedings hukum diwangun tina forensik investigations jeung ahli kasaksian di response ka patarosan diangkat ku pangadilan, hakim, agénsi panalungtikan, interrogating perwira, investigator atawa jaksa, nu merlukeun kaahlian kuat dina wewengkon husus sains, teknologi, seni atawa dagang. Kasaksian ditulis disusun ku ahli kana hasil forensik investigations téh ditarima ku pangadilan salaku salah sahiji nu penting evidences. FORENSIK UJIAN bisa dipercayakeun ka public lembaga peradilan jeung ahli ogé swasta para ahli keur kaperluan nyadiakeun bantuan ka pangadilan, hakim, interrogating perwira, penyidik atawa jaksa dina ngadegna fakta matuh ka jadi dibuktikeun dina sababaraha hal sipil, kriminal atawa proceedings administrasi. Kagiatan umum jeung swasta forensik lembaga sarta ahli diatur ku rusia Federal Ujian Forensik Act No.

Patén forensik kasaksian anu dianggap salah sahiji nu paling krusial evidences dina ngalanggar Intelektual kasus. Dina kalolobaan proceedings hukum ujian forensik IP nu patali subjék-masalah anu dianggap salaku hiji tipe panalungtikan diangkat di tujuan nangtukeun boh IP hak palanggaran atawa henteuna ngalanggar. Nurutkeun rusia Sipil Kode (Bab IV) di handap ieu Intelektual nyaéta enforceable:) Sastra, seni jeung karya ilmiah) Software (software komputer)) Basis data) Pintonan) Phonograms) Udara sarta komunikasi kabel TV — jeung siaran radio pikeun umum (siaran radio — TV-broadcasting korporasi)) Papanggihan) Model utiliti) Industri desain) kawin Pinilih hasil) Semikonduktor topologies) Apal-kumaha) Teguh ngaran) mérek Dagang jeung tanda jasa) Appellations asal) ngaran Dagang Tradisional, kaahlian hartina pangaweruh leuwih ti lingkup atikan umum, nu kaala ngaliwatan spésialisasi dina sababaraha husus professional wewengkon, dina sababaraha husus seni, elmu pangaweruh atawa téknologi, dumasar kana tiori jeung metodologis standar tina wewengkon masing-masing jeung saterusna dirojong ku kaahlian kasang tukang. Nu kaahlian jalma mumpuni ku pangadilan salaku independent ahli forensik kudu sabenerna boga. Teu saperti ahli kudu nu mana wae nu pangaweruh hukum. Teu hiji IP ahli kudu nu mana wae nu pangaweruh hukum dina kanyataan. A well-dipikawanoh jeung unanimous pamadegan nu geus kawentar ku jaman anyar ieu nu hukum pangaweruh teu hiji hal husus. Saperti view katingalina ieu provoked ku USSR Agung Court Plenum Katerangan Resmi nu nyatakeun yén pangadilan teu kudu ngangkat patarosan hukum bisa direngsekeun ku ahli forensik salaku patarosan saperti teu pertain ka na kompetensi.

Ayeuna saperti dangong sigana tinggaleun jaman

Attorneys Patent partisipasi dina proceedings legal dianggap salaku biasa jeung lega sumebar kiwari. Patarosan bisa direngsekeun ku para ahli forensik diangkat ku pangadilan pikeun nalungtik IP hak cipta bisa alia antar ngandung hiji di handap:»sadaya substantive fitur atawa sarua jeung fitur, kaasup di independent Ngaku penemuan (model utiliti) nurutkeun Patent No. XXX, nu dipaké dina dokuméntasi téhnis nyerah pikeun ujian.». Eta semu anu wincikan jeung unit disebutkeun dina dokuméntasi téhnis bisa ditunjuk atawa ngaranna béda ti fitur nu Klaim patén nu. Dina hal ieu hiji ahli forensik geus construe substantive fitur penemuan nurutkeun Spésifikasi kaasup dina aksara patén atawa ngagunakeun doktrin equivalents. Ieu bakal hésé ngalakukeun pikeun hiji jalma ngabogaan aya nu tangtu pangaweruh hukum. Hak cipta Intelektual anu enforceable jeung hormat ka alat teknis, software, karya seni, sastra, jsb. Dina hal ieu, pangadilan mindeng nunjuk hiji kompléks forensik ujian jeung partisipasi ti hiji pangacara patent jeung jalma terampil dina sababaraha seni husus, gumantung kana wewengkon IP (subjék-soal ujian forensik) patali. Staf urang geus hiji patén-patén nu patali atikan jeung rupa-rupa kaahlian téhnis jeung kasaksian pangalaman IP dipaké dina kasus penegak. Para ahli urang geus sababaraha kali geus mumpuni dina komérsial jeung umum pangadilan salaku forensik examiners. Lolobana para ahli urang boga kadua atikan husus nu ensures pangabisa maranéhanana pikeun nyadiakeun professional ahli kasaksian di pangadilan sarta ngalayanan kaadilan ku nyieun hiji tekad akurat ngeunaan fakta aub