Peculiarities of mangrupakeun akusisi ti kapamilikan hak pikeun objék uncompleted konstruksi



Alatan perkembangan gancang tina pasar real estate, nu ieu observasi nepi ka ayeuna, jeung di sambungan jeung kiwari akut krisis pasar ieu, masalah anu timbul ngeunaan objék konstruksi tacan beres pisan urgent

konstruksi tacan beres, sipat katuhu, objék babarengan konstruksi, investasi parameter, kacindekan tina transaksi