Pengacara imigrasi Los Angeles, CA Rundingan FREE Imigrasi Jaksa — rusia spanyol Korean Nyebut — carana nundung Pengacara — Pikeun rusia Speaker



Rusia pengacara imigrasi Dmitry Panetta lahir jeung digedékeun di kota Kiev; Ukraina nawarkeun kahiji di jalma bébas konsultasi ka masarakat rusia di Los Angeles. Rusia pengacara imigrasi Dmitry Panetta bakal nyarita jeung anjeun langsung jeung di rusia tanpa rusia paralegal juru. Mun anjeun rusia rusia diomongkeun mahasiswa di Los Angeles jeung anjeun hayang ngajajah anjeun pilihan ngalamar suaka pulitik, ngarobah anjeun visa mahasiswa pikeun sababaraha séjén status atawa lalaki karésidénan permanén di Amérika Sarikat dumasar kana pagawean, ngarasa luncat ka nelepon jeung nyieun hiji pasini jeung urang Wilshire kantor langsung nyarita jeung Dmitry Paniotto, rusia diomongkeun imigrasi pangacara. Salaku salah sahiji ti saeutik rusia ahli hukum imigrasi di Los Angeles anu kaayaan jeung masalah imigrasi rusia jeung rusia diomongkeun imigran, rusia jeung rusia diomongkeun siswa, rusia jeung rusia diomongkeun J- bursa datang, rusia jeung rusia diomongkeun fiancées jeung istri lalaki American, rusia jeung rusia diomongkeun suaka ngalamar jeung rusia rusia diomongkeun imigran di imigrasi proceedings pangadilan atawa ditahan di imigrasi jails, Dmitry Paniotto geus wawuh jeung ilahar imigrasi masalah nyanghareup rusia rusia diomongkeun jalma ti sakumna nagara urut Uni Soviét kaasup Rusia, Ukraina, Arménia, Uzbekistan jeung nagara-nagara séjén. Oge, imigrasi masalah pikeun jalma ti Uzbekistan, contona, bisa jadi beda-beda ti masalah pikeun jalma ti Rusia jeung Arménia jeung kudu diurus dina cara nu beda. Rusia rusia diomongkeun siswa dina AS bisa nyanghareupan hiji susunan nu beda-beda masalah ti rusia istri American salaki jeung ogé kudu dibéré perlakuan husus. Rusia rusia nyebut jalma anu asup jeung visa a geus kaperluan beda ti rusia rusia nyebut jalma anu ditahan di carana nundung puseur atawa aya di carana nundung proceedings. Rusia pengacara Imigrasi di Los Angeles Dmitry Paniotto understands ieu béda jeung geus pendekatan individual ka unggal misah imigrasi masalah klien urang. Di handap ieu sawala baris fokus dina naon imigrasi bantuan unggal grup nu beda tina rusia rusia diomongkeun imigran panyekel visa meureun kudu. PERHATIAN: Pikeun maranéhanana whove cicing di AS tanpa dokumén atawa kungsi lahir ka cinta anjeun karésidénan permanén jeung boga catetan kriminal: Upami anjeun geus gaduh greencard jeung nu nyicingan permanén of US tapi anjeun ngalaman masalah sareng hukum, anjeun bisa jadi ngadéportasi ti Amérika Sarikat. Aya hiji daptar panjang nyinggung kriminal ngarah ka deporation — paling umum jalma anu nyinggung kekerasan doméstik kekerasan ngalawan salaki atawa anak, nyiksa seksual tina a minor, dipake ubar jeung trafficking, utama panipuan, maling, perampokan, panipuan bank, kartu kiridit panipuan, panipuan karaharjaan, medicare médis panipuan, panipuan asuransi, gang nu patali kejahatan, jeung kejahatan séjén. Biasana, lamun anu dituduh kajahatan ngarah kana carana nundung panyabutan nu, anjeun bakal ditempatkeun dina imigrasi tahan (nu hartina anjeun bisa teu bisa bailed kaluar ti jail).

Hal ieu kacida penting pikeun nyewa mumpuni pertahanan kriminal pangacara anu teu wawuh jeung imigrasi akibat pleading kaliru tangtu biaya pikeun nyegah pleading kaliru ka deportable ngalanggar di tukeran keur janji kosong pondok jail watesan ku jaksa. Hanjakalna, saeutik pisan attorneys pertahanan kriminal jeung komo kurang pembela umum anu teu wawuh jeung imigrasi hukum. Pembela umum anu teu finansial ngamotivasi pikeun vigorously membela defendants kapentingan jeung nu hoream indit ka sidang — anak loba gampang pikeun maranehna ngan ngabela anjeun kaluar tanpa hal ka carana nundung konsékuansi pikeun anjeun. Rusia diomongkeun siswa di Los Angeles jeung US sacara umum aya di dieu di J, karya travel atawa F — mahasiswa visas. Imigrasi pilihan pikeun rusia rusia diomongkeun siswa biasana ngawengku ngarobah J- bursa nu nganjang ka F- visa mahasiswa (Tempo leuwih lengkep sawala dina J- jeung F- kalurahan loka ieu) atawa lamun siswa hayang hirup di AS permanén, maranéhanana panawaran pikeun suaka pulitik no saterusna ti sataun sanggeus datangna ka US atawa nikah AS.

warga nagara

Pikeun lucky sababaraha hiji majikan bisa jadi geus sadia ka sponsor anjeun HB visa salila usum ti April nepi ka tanggal (sanajan visa anjeun kudu disusun saméméh April salah sahiji nu mana wae nu dibikeun taun jeung mailed dina tanggal April). Jeung sababaraha ogé bisa nerapkeun pikeun tanaga gawé sertifikasi sanajan kasus saperti pisan jarang. Rusia pengacara imigrasi Dmitry Paniotto geus sadia pikeun bébas kahiji di jalma konsultasi dina rusia ka mamatahan anjeun dina whats pilihan pangalusna pikeun anjeun dina anjeun kaayaan husus. Imigran jeung nu datang ti Uzbekistan, Uzbeks, Uzbek Koréa, Uzbek Kristen, Uzbek Rusia jeung sajabana biasana milih pikeun panawaran pikeun suaka pulitik lamun maranehna ngarasa kaancam ku diktator Uzbek presiden Islam Karimov jeung ngaruksak pamaréntah. Uzbekistan department state laporan ieu pinuh ku rujukan pikeun pelanggaran of hak asasi manusa independent muslim dina Uzbekistan, kitu ogé palanggaran agama hak Kristen evangelis grup jeung sajabana. Uzbekistan ogé kasohor anak kejem jail kaayaan jeung suksés ilangna muka oposisi ka Uzbek pamaréntah. Sababaraha Uzbeks di Los Angeles jeung wadul nu teu ngan jalma miskin di Uzbekistan kakurangan ti kamiskinan jeung suprési hak maranéhanana, tapi komo well-nyakola jeung aman finansial individu anu kapaksa ngungsi ti Uzbek pamaréntah nu ngalanggar hak maranéhanana jeung nyegah eta ti ngajalankeun usaha di Uzbekistan Nurutkeun laporan department State dina Bélarus, présidén Lukashenko jeung pamaréntah tos yén nagara jadi nagara mana hak sipil anak warga geus diteken ka extent nu Bélarus ieu blacklisted ku organisasi ham jeung department State sorangan salaku hiji rezim otoriter. Salaku hasilna, suaka ngalamar ti Bélarus geus chances leuwih alus meunang suaka hal dumasar kana sieun balik ka Bélarus alesan pulitik. Sanajan Rusia dianggap cekap demokratis jeung gancang ngembang nagara, kategori nu tangtu jalma masih bisa ngaharepkeun cukup alus chances meunang suaka pulitik di AS Husus, gays kaancam jeung draft kana tentara, jeung wawakil tangtu agama minoritas saperti evangelists, Baptists, Jehovas saksi, poé katujuh Adventists ogé salaku Muslim jeung warga Kaukasus jeung Asia Tengah jeung rusia kawarganagaraan. Kumisan ti suaka pulitik, warga rusia keur disponsoran ku pausahaan American bisa jadi teu bisa ka panawaran pikeun tanaga gawé pikeun ménta sertifikasi karésidénan permanén di AS jeung panawaran pikeun HB atawa HB visas karya salila April nepi ka tanggal usum lamun visas teu ngajalankeun kaluar. Rusia diomongkeun Armenians tempo suaka di AS jeung dina kudu a rusia diomongkeun pangacara jeung Armenians ti nagara séjén nu mana wae nu wilujeng sumping pikeun nyieun hiji pasini pikeun kahiji bébas konsultasi jeung pengacara imigrasi Dmitry Paniotto ngabahas pilihan maranéhanana. Additonally, tempo angka nu gede ngarupakeun Armenians anu geus narima imigrasi maranéhanana status di AS aya paménta pikeun mawa baraya ti Arménia, Rusia jeung nagara séjén. Ogé jadi happy pikeun ngabahas sareng anjeun visa pilihan pikeun baraya jeung babaturan mimitian ti mahasiswa jeung visas karya pikeun Armenians ti Rusia, Arménia jeung nagara-nagara séjén nepi ka Papancangan visas pikeun fiancées tina arménia AS warga. Pikeun jalma anu geus di dieu tanpa dokumén atawa jeung karésidénan permanén sarta ngabogaan catetan kriminal atawa geus muatan jeung ngalanggar kriminal: Mangga tempo koméntar di luhur ngeunaan carana nundung akibat pleading kaliru ka ngalanggar kriminal jeung nélépon as saméméh nya kasep. Upami anjeun gaduh batur anu ieu nembe dibikeun ti kriminal jail ka imigrasi puseur ditahan jeung awaiting dédéngéan kahiji saméméh imigrasi pareng nelepon urang pikeun nyieun hiji pasini pikeun ngabahas kasus anjeun. Sanajan angka nu gede arménia masarakat di Los Angeles geus ngalaman ti panipuan suaka komitmen ku diri diproklamasikeun unlicensed imigrasi paralegals anu junun ancur kredibilitas of suaka pikeun Armenians ti Arménia, Rusia atawa di nagara-nagara séjén dina panon US pajabat imigrasi, karek anjog Armenians mindeng pisan teu boga pilihan séjén tapi panawaran pikeun suaka. Teu malikan kasalahan anjeun baraya jeung babaturan anu di search bargains (jeung mindeng teu jadi murah bargains) dipercayakeun maranéhanana kasus suaka ka seniman con jeung crooks, kontak hiji imigrasi pangacara dilisensikeun di salah sahiji nagara di AS jeung cukup suaka pangalaman di imigrasi pangadilan pikeun ngaronjatkeun chances anjeun unggul kasus nu bener. Alami, nu kaputusan dina kasus anjeun teu gumantung kana pangacara anjeun, komo lamun manéhna anu pangalusna pangacara sadia, — kaputusan pikeun pajabat imigrasi nyieun jeung ku sabab eta undocumented jeung unethical ka ngajamin yén urang willyou nu kasus anjeun. Ngan seniman con, crooks jeung diri diproklamasikeun imigrasi kasus preparers bakal ngajamin anjeun unggul kasus anjeun pikeun trik anjeun kaluar duit anjeun. Tapi, lamun anjeun datang ka hiji imigrasi pangacara dilisensikeun di AS jeung suaka pulitik pangalaman, mangka anjeun bisa ngaharepkeun yén chances anjeun pikeun meunang suaka pulitik kasus sabenerna bakal nambahan. Suaka pikeun Armenians ti Arménia biasana ngawengku masalah pulitik jeung kiwari arménia pamaréntah présidén Kocharian, masalah pikeun urang arménia di oposisi gerakan jeung masalah pikeun Jehovas saksi di Arménia jeung nu séjénna golongan agama.

Armenians ti Rusia jeung nagara séjén biasana ngaku kasusah dina dasar maranéhanana etnis kabangsaan

urang bakal bagja pikeun nyiapkeun anjeun imigrasi paperwork pikeun meunangkeun karésidénan permanén di US. dumasar kana nikah jeung US warga sarta ogé nyiapkeun anjeun pikeun nyadiakeun anjeun jeung hukum ngagambarkeun di wawancara di tilu ratus N Los Angeles jeung hiji perwira imigrasi. Nu paling umum kasus di mana grup ieu perlu imigrasi bantuan an pengacara imigrasi nyaeta panolakan of American salaki cooperate dina meunangkeun karésidénan permanén pikeun imigran salaki. Dina hal ieu aya biasana ngan tilu tempat mungkin pikeun relief:) butut salaki kasus pikeun wincikanana tempo butut salaki kaca. Ieu téh noteworthy yén dina kasus jeung korban kekerasan domestic well — documented tatu jeung gambar ancur tatu séjénna, laporan médis ti rumah sakit jeung dokter, polisi ngalaporkeun, kunjungan ka womens panyumputan ku nu korban, pemesanan restraining, pernyataan saksi, ayana barudak jeung nyiksa anak ngalawan korban barudak anu krusial pikeun unggul kasus jeung meunangkeun karésidénan permanén greencard di AS keur korban kekerasan domestic komitmen ku US warga permanén jeung barudak maranéhanana. Di sisi séjén unsupported undocumented pernyataan ngeunaan domestic gelut jeung tekenan psikologis ku US warga salaki tanpa dokuméntasi ngarojong normal ngakibatkeun panolakan of kasus nu bener