Pengacara waragad muatan per jam



Hukum service ditawarkeun ku nu mana wae nu pengacara, pangacara, ngajengkeun, jaksa ageng, barrister, jeung hukum panaséhat dina Cairo, Mesir — Abu Dhabi, Dubai.

Sungut Hukum bisa nambah jumlah akal waktu keur ngagunakeun saperti conto. Dumasar kana anggapan, yén persiapan hiji kaca full of draft kontrak umumna merlukeun teu kurang ti hiji jam gawé pikeun pengacara a, jumlah jam sabenerna spent jeung jumlah jam ditambahkeun pikeun dimimitian ku hiji conto bisa jadi teu ngaleuwihan jumlah total tina kaca draft kahiji dibere ka Klien, kaasup waktu spent pikeun hungkul jeung Pihak. Waragad husus pikeun consultations, nu alatan alam maranéhanana bisa merlukeun husus fee-kasapukan, saperti ngadaptar dagang atawa patén-patén atawa pertahanan dina kasus kriminal, nu bakal disadiakeun dina paménta. Expenses kaasup tapi teu diwatesan ka jarak jauh telepon, telefaxes, expenses iinditan, kurir séjén atawa husus ngawula-ices bakal diitung salaku per adat sungut ongkos, nu kaasup overheads, kaasup duit tunai bintara (cf. No. genep handap) teu kudu ngaleuwihan ganda jumlah sabenerna duit tunai expenses duit Tunai Bintara (misalna salinan, cicing, parangko waragad, jsb) bakal diitung salaku per adat sungut ongkos.

Salaku minimum nu Teguh Hukum ngecas jumlah lump jumlah Dhs, — per bulan

Dina kasus Hukum Sungut nambahan atawa nurun anak waragad umumna pikeun sadaya klien, saperti kanaékan atawa panurunan bakal dibikeun jeung hiji-bulan bewara jeung bakal jadi éféktif pikeun ahir bulan. Ladenan legal jeung sagala expenses patali thereto bakal ditagihkeun di ahir unggal calender taun dumasar kana waktu slips masing-masing pengacara(s) jeung dina voucher disatujuan ku Pengacara nu(s) dina muatan. Bulanan Pernyataan Akun nu disusun dina komputer dasar jeung bakal dikirim ka alamat dibikeun ku Klien. Dina tinimbangan silih trust, nu cangkuang pikeun hubungan antara Hukum Sungut jeung anak Klien, Klien narima itungan tina Sungut Hukum salaku bener jeung bener, kajaba kasalahan atra nu dibuktikeun. Wincikan tina itungan kaasup tapi teu diwatesan ka muatan salaku diatur di dieu bakal dirumuskeun dina paménta husus haratis nu, kumaha oge, teu entitle Klien pikeun nunda mayar. Waktu anu dipaké pikeun ngalegaan laporan bakal dianggap salaku bagian tina ladenan hukum. Sungut Hukum bisa di kawijaksanaan budi anak menta deposit a sarua jeung estimasi rata-rata atawa ekspektasi legal karya nepi ka dua bulan. Notwithstanding deposit jeung tanpa prejudicing nu mana wae nu salajengna katuhu(s), Hukum Sungut bisa ngeureunkeun nyadiakeun hukum rundingan lamun nu mana wae nu mayar téh nyangsang ku leuwih ti salapan minggu dimimitian ti tanggal hiji Pernyataan Akun