Perumahan pikeun Nyewa di Rusia Bisnis atawa Karaharjaan Umum Perumahan



Nyewa perumahan di Rusia nyaéta hiji layanan anu aya di paménta, sanajan teu disukai ku Rusia

Di Swedia inohong nu komo leuwih handap

Kiwari nyewa nawarkeun di Rusia utamana dijieun ku individu boga sipat. Purchasing kadua atawa katilu datar nyaéta hiji investasi nguntungkeun (panyalindungan ngalawan ibukota inflasi, ngabogaan kauntungan stabil ti renting jeung nyadiakeun barudak jeung perumahan). Sedengkeun pikeun anggapan»a kontrakan imah», di mana sadaya apartemen nu dibikeun pikeun nyewa, sedengkeun nu boga narima kauntungan, eta bisa papanggih ngan dina tanda papan arsitektur monumen jeung dina literatur klasik. Samemeh revolusi kontrakan imah belonged ka individu jeung anu diwariskeun, mastikeun tingkat luhur hirup pikeun nu boga maranéhanana. Dina mangsa kiwari proyék-proyék saperti nu diwangun jeung junun utamana ku firms badag nu hiji imah jeung hiji dua puluh taun periode payback jeung ékonomi luhur jeung resiko séjén anu ngan saukur unprofitable. Rusia bisnis tempat tungtutan luhur dina tingkat profitability anak proyék: dina an, dina waktu nu, indikator ieu tilu-cypher gambar, bari, contona, di Eropa — anu cukup cukup. Ku kituna, nagara bisa jadi utama asy ari tina proyék-proyék saperti, jeung Nagara Duma geus dimimitian ka aktip ngabahas isu-isu konstruksi perumahan sosial pikeun nyewa. Ku nyadiakeun insentif pikeun darat dina konstruksi, nu otoritas bade paménta nyewa low ongkos, jumlahna katilu rata-rata leuwih. Saperti perumahan sosial anu populér di Éropa Kalér nagara, jumlah lapak aya nu beda-beda ti lima belas ka tilu puluh populasi. Saperti dina hiji leyuran kiwari dilaksanakeun, contona, di Israel jeung tujuan pangwangunan nu periphery: leutik padumukan puseur anu diwangun, jeung modern luhur tech leutik susun imah pikeun nyewa ka kulawarga ngora. Kawas dina pre-revolusioner periode, gaduh kontrakan imah salaku usaha di Rusia nyaéta metot, kahiji sakabeh, pikeun kulawarga badag usaha. Pangusaha, teu saperti nagara, risiko duit sorangan, alatan nu maranéhanana baris nyokot care leuwih alus lapak genah, make leuwih praktis téknologi gawé jeung narékahan pikeun ngaronjatkeun ladenan nu ditawarkeun. Tapi nepi ka aya leuwih nyewa nawarkeun di pasar ti kiwari, biaya nyewa bakal tetep steadily luhur jeung wewengkon saperti bakal jadi di paménta salaku samentara, tapi teu permanén, tempat tinggal