Pituah Legal Jobs di Rusia — Glassdoor



Tugas utama jeung tanggung Jawab: Ngatur jeung nungkulan saperti Ti clunky aktip waragad disumputkeun, bank téh pegat. Jadi we megatkeun pikeun ngawangun hiji pausahaan ti taneuh nu bakal tangtangan leuwih badag pamaén jeung reinvent kumaha urang interaksi jeung duit maranéhanana pikeun leuwih alus.

Réalistis, anjeun aya sia aya tapi jumlah eta jeung dollar tanda napel. Jadi, hiji buana dina hiji waktu, urang rencana dina ngarobah ieu. Ieu bisa disada saeutik salesy, tapi Urang geus ditandatanganan nepi leuwih ti m konsumén tanpa belanja penny single dina marketing. Anak bener basajan: lamun anjeun ngajawab hiji sapopoé masalah, anjeun teu kudu méakkeun gazillion dollar dina fancy kampanye pamasaran. Pikeun nunda bluntly anak ngeunaan meunang eta dipigawé jeung owning naon eusina. Urang teu nyumputkeun balik fancy pakasaban judul atawa nyetel birokrasi prosés. Gantina we ngubaran jalma urang sarua, cukup jeung méré eta hiji ton kabebasan jeung otonomi pikeun nyieun hiji hal heboh. Dina tilu taun, Urang geus tumuwuh nepi ka leuwih ti genep ratus urang jeung éta nambahan kira-kira tilu puluh tambahan anyar unggal bulan. Ti insinyur marketers, anu dina moro pikeun bakat luar biasa pikeun mantuan urang skala bisnis urang jeung meunang Revolut di leungeun jutaan jalma unggal madhab. Lamun anjeun ngagabung Revolut, anak teu saukur pakasaban séjén. Anjeun bakal boga kasempetan pikeun ngawangun hiji hal nu bener urusan, jeung tim nu bakal jadi kawas kulawarga ka anjeun. Ogé méré anjeun kabebasan jeung pakakas pikeun mawa anjeun mutlak pangalusna, sarta kasempetan bakal jadi limitless. Urang tingali pikeun jalma anu panawaran jero logika pamikiran maranéhanana jeung deui sagalana nepi jeung data. Urang tingali pikeun alam diri starters anu ningali hal ngaliwatan ti mimiti nepi ka rengse, jeung anu diajar ti unggal kasalahan. Angkatan ka huntu jeung téknologi, urang diving deeper kana dunya bank tradisional, némbongkeun leungit generasi nu hal bisa dipigawé leuwih alus.

Hal ieu bisa beda-beda

Ti tearing turun finansial wates ka mending pegat amanah, urang aya gangguan anu diperlukeun. Urang néangan hiji Pituah Legal pikeun mamatahan dina urang Rusia ngajalankeun jeung operasi jeung mamatahan dina rupa-rupa hukum jeung urusan pangaturan. Posisi ieu merlukeun maskumambang jeung tim hukum urang di urang London markas jeung urang bisnis tim dina taneuh. Peran ieu bakal dumasar di Moscow, karya jeung Operasi Ngakibatkeun (Rusia) jeung laporan ka Pituah Umum di Revoluts London markas. Draft, review, negotiate jeung mamatahan pamangku kapentingan internal jeung negotiate jeung luar counterparts dina rupa-rupa pasatujuan dagang, kaasup ti pihak katilu nu pasatujuan, operasi pasatujuan, pasatujuan ladenan, partnerships, jeung marketing pasatujuan — Ngamekarkeun sarta ngalaksanakeun prosés pikeun efisien jeung streamlined operasi sabudeureun kontrak badami jeung prosés — Porsi salaku lead pituah dina strategis poéna, resolving masalah anu timbul dina aya hubungan dagang, jeung nanganan pre-litigation sengketa hukum jeung inquiries — Nyadiakeun time-sensitip ngarojong kana hiji asép sunandar sunarya of hukum inquiries dina sambungan jeung sagala aspek anjeun countrys operasi — Kuat kaahlian analitis jeung hiji kamampuh pikeun demonstrate sora legal jeung judgment bisnis, komo dina kaayaan ambigu — pangalaman Kuat di advising klien di kontrak komérsial urusan (pangalaman baheula di: pangaturan, IP, ÉTA téh hiji plus) di sakuliah range lega wewengkon kaasup Jasa Finansial, Téknologi jeung Corporates — tilu taun pangalaman kuat salaku swasta prakték pengacara kaayaan ladenan finansial di luhur sungut hukum (jeung preferably) sababaraha dina-house pangalaman kitu