Profési Pengacara a



Salah sahiji anu pang populer profesi dipimilik ku jalma ngora ti nagara urang profési pengacara a. Dina pamadegan maranéhna profesi legal ieu pisan metot, rupa-rupa jeung cukup perlu pikeun ngatur hubungan sosial di nagara. Lulusan ti fakultas hukum atawa hukum institute bisa milih-na di tempat gawé jeung pagawean ti sajumlah mungkin leuwih. Manéhna bisa boh hiji barrister (pangacara, pituah pikeun patahanan, pituah pikeun gugatan) dina Bar jeung membela nu dituduh — ngabuktikeun kaayaan murni-na ku bukti atawa hakim di Pangadilan Hukum jeung administer kaadilan — ngalaksanakeun sidang, sakur nepi bukti, lulus ngan kalimah. Manéhna bisa dipaké salaku jaksa atawa asisten jaksa di Procurators Kantor jeung ngawaskeun bener aplikasi jeung observance tina hukum. Manéhna bisa jadi nagara arbiter di nagara arbitrase atawa sakapeung hiji investigator dina organ milisi jeung ngajawab kejahatan. Pengacara bisa meta salaku pituah pertahanan di pangadilan, manéhna teu bisa ngawakilan kapentingan nu ngagugat, terdakwa atawa pihak katilu di sipil atawa kriminal kasus. Dina ékonomi nasional ahli hukum anu dipercayakeun jeung kontrol dina legality of pemesanan jeung parentah anu dikaluarkeun ku jajahan awak: maranéhanana ilubiung dina nyieun nepi beda pasatujuan jeung kontrak, nu menyimpulkan jeung usaha séjénna. Ahli hukum ogé méré pagawe dina panerapan kiwari jeung méré bantuan dina urusan hukum, ngalaksanakeun maranéhanana kasus di pangadilan. Dina ampir kabéh sipil-hukum nagara aya notaries, anu boga hak ekslusif pikeun nungkulan saperti kantor karya salaku nikah padumukan jeung nyieun wills. Ahli hukum dina prakna swasta di Rusia karya lolobana aya dina akademi of ngabela — timer junun koperasi tipe organisasi*. Aya kira-kira salapan belas rebu ngabela di leuwih ti saratus akademi. Awak pangluhurna ngabela diri manajemén pasamoan umum kuliah. Dipingpin ku presidium katua nyaéta papan eksekutif unggal kuliah. Presidium anu kapilih ku pasamoan umum pikeun hiji istilah tilu taun. Akademi of ngabela nu kabentuk luyu jeung wewengkon babagian — di kota-kota, wewengkon atawa républik. Di wewengkonna nu mana wae nu kuliah dilambangkeun ku firms hukum atawa bantuan hukum kantor, nu ngarobah sadaya teratur bantuan hukum pikeun warga. Ayeuna aya nu leuwih jeung leuwih American tipe firms hukum di Rusia fungsi misah ti akademi of ngabela jeung utamana aub dina ngalambangkeun swasta usaha. Loba ahli hukum nu padamelan ku kantor hukum usaha, ministries jeung agénsi saperti dina-house pituah (jurisconsult). Ieu ahli hukum geus sagala kakuatan tina hiji pangacara, tapi maranéhanana ngagambarkeun single maranéhanana jeung permanén klien — masing-masing organisasi. Aya kira-kira dua puluh rébu eta di Rusia, jeung dina panempoan reformasi ékonomi awak ieu ngembang. A pengacara kudu sampurna ahli dina hukum jeung pamakéan ditangtoskeun maranéhanana. Saprak pakasaban pengacara a bisa kaasup nu mana wae nu jenis kagiatan manusa, manéhna bisa nungkulan rupa nu beda-beda jalma. Ku alatan éta, pamungkas tapi teu saeutik a pengacara anu kompeten dina psikologi manusa jeung pamahaman manusa. Tah eta anu jelas yen profesi pengacara a bisa mere hiji ahli loba kasempetan pikeun make professional jeung pribadi kompetensi jeung ku kituna manéhna kudu administer kaadilan ngan demi bebeneran, sakabeh bebeneran jeung euweuh tapi bebeneran. Tangtu, loba jalma di profesi legal ngajar atawa ngalakukeun panalungtikan akademik karya. Di Rusia aya opat puluh lembaga atikan leuwih luhur dina hukum, misah puseur panalungtikan dina hukum, nu pang menonjol nu Institute of State jeung Hukum dina Akademi Élmu Rusia. Karir pengacara a. Mangsa nu bakal datang mah profési.

Yudisial kamerdikaan.

Kelas of ahli hukum

Kaunggulan tina profesi hukum. Latihan ahli hukum. Rupa-rupa profesi legal di Rusia.

Tugas atikan hukum

Lembaga peradilan