Rusia Adat



Naha anjeun pindah kaduh anjeun ka Rusia atawa nyokot deui sababaraha hideung caviar pikeun folks, eta sok leuwih alus pikeun nyaho dos jeung don ts. Perdana Waktu geus papanggih adat tim di Domodedovo bandara. sudut pandang tina sababaraha Amerika anu cicing di atawa deukeut Rusia pikeun — taun) Diajar sadaya ngeunaan rusia budaya jeung ngadenge ngeunaan kahiji waktu réaksi Amerika geus basa aranjeunna pindah ka Rusia.

Rusia budaya vs ukrania budaya.

Hiji atikan video ngeunaan rusia budaya

Budaya Rusia bisa sigana saeutik tiis nepi hareup, tapi leuwih anjeun meunang nyaho Rusia, leuwih anjeun bakal nyadar kumaha jujur jeung asih maranéhanana jeung kulawarga jeung babaturan deukeut. Ngarasa luncat ka mairan di handap ieu anjeun wawasan ngeunaan rusia budaya.

Urang rusia nu endah pisan

Dina video ieu urang ngobrol ngeunaan tujuh rusia superstitions atawa tujuh hal nu teu PERNAH kudu ngalakukeun di Rusia. Kaperluan ieu video nyaéta pikeun mantuan maranéhanana anu datang ka Rusia pikeun kahiji kalina, anu geus rusia babaturan, atawa anu saukur kabetot dina Rusia jeung basa jeung budaya sunda. Tangtu, ieu generalisasi jeung jalma beda percaya hal nu beda dina bagian nu sejen dunya jeung di bagian Rusia. Upami anjeun hoyong pikeun diajar rusia, diajar ngeunaan rusia basa jeung budaya sunda, ulikan rusia superstitions atawa meureun ulikan rusia di Rusia, video ieu pasti bakal méré anjeun hal ka diskusi jeung rusia-narasumber nu apal