Rusia — Aturan Adat



Bubuka Union Ékonomi Eurasia (EAEU) geus teu kapangaruhan struktur internal rusia Adat service, nu terus jadi comprised of the Federal Service Adat, Adat istiadat regional administrations, Adat-imah, jeung Adat istiadat tulisan.

Barang anu pindah kana Rusia ngaliwatan séjén EAEU nagara anggota nu disimpen dina transit Adat rezim di luar wates nu EAEU sarta pamustunganana dileupaskeun pikeun bébas sirkulasi ku rusia adat otoritas ngaliwatan éléktronik béwara. Adat clearance normal réngsé ku importir catetan (atawa adat agen meta atas nama anak) filing Adat deklarasi babarengan jeung diperlukeun diatur dokumén ngarojong.

Adat calo bisa dimangpaatkeun pikeun pinuh outsource Adat clearance prosés

Dina loba kasus calo hayu pausahaan outsource maranéhanana impor operasi tanpa keur hiji pihak ka internasional urus. Ngan pausahaan nu aya warga satempat ku nu mana wae nu EAEU state anggota bisa meta salaku importers catetan saméméh otoritas Adat. Nu nyatakeun importir catetan kudu boga kapentingan langsung di barang impor dina trade asing urus (i. e.

katuhu sorangan, mibanda, atawa dispose of diimpor barang)

Alternatipna, declarant bisa mupus barang ngaliwatan Adat istiadat calo agen, salami calo agén ieu kadaptar dina daptar resmi dijaga ku EAEU Komisi. Salaku aturan umum, luar badan bisa jadi teu meta salaku importers catetan, iwal sajumlah kawates kasus lamun barang bisa didatangkeun ku wawakil kantor atawa cabang luar badan hukum accredited di Rusia. Timing pikeun Adat clearance prosedur biasana hiji poé bisnis sanggeus deklarasi anu kadaptar ku rusia Adat otoritas disadiakeun yén sadaya dokuméntasi dina raraga. Tapi, panerapan teu nyadiakeun Adat kur an nu katuhu pikeun manjangkeun jangka ku nepi ka sapuluh poé bisnis di kawijaksanaan kapala hiji Adat terminal. Daptar dokumén diperlukeun pikeun Adat clearance gumantung kana jenis jeung ciri barang, jeung watesan maranéhanana importation. Salaku désémber, ampir kabéh Adat declarations anu keur nyerah dina format éléktronik tanpa dokumén di hard copy. Transisi full e-documention ieu réngsé dina januari, equipping sadaya nu Adat tulisan jeung e-docflow. Nu website Russias Federal Service Adat ngandung regional Adat kontak informasi, kitu ogé hiji kakait ka portal pikeun éléktronik declarations