Rusia Bank Taneuh Otoritas — STATE PENDAFTARAN HAK PIKEUN SIPAT IMMOVABLE — Surveying — Sipat



Rusia Bank Taneuh Otoritas — STATE PENDAFTARAN HAK PIKEUN SIPAT IMMOVABLE — Bébas ngundeur salaku File PDF atawa maca online haratis.

Dina patuh Sipil Kode Féderasi rusia, real estate ngawengku rupa-rupa sarana, kaasup plot taneuh, wangunan jeung struktur. Kaputusan pikeun nyieun sarupaning cadastre diadopsi deui dina taun jeung kapanggih sorangan dina ngadegna hiji husus unit — Federal Agénsi Real Estate Cadastre. Tapi, sabenerna catetan di real estate cadastre dimimitian dina sanggeus datang kana gaya Hukum Féderal»Dina kaayaan real estate cadastre».

Hukum ieu mucunghul logis terusan jeung perkembangan sejen Hukum Féderal»Dina kaayaan taneuh cadastre»diadopsi dina taun

Ku kituna, nagara land cadastre jeung anak beunghar sajarah ngadegna jeung tumuwuhna ngawangun taneuh pikeun nu anyar