Rusia: Cost of Meunangna — Business Insider



Popular imagery geus URANG maen checkers, sedengkeun Rusia maén catur. Urang pamadegan yen gaduhan pikeun make militer hartina pikeun ngamankeun naon ieu klien nagara ieu tanda lemah teu kakuatan. Gantina, urang dicatet yén URANG teu make gaya militer di nalika Uni Soviet diserbu Hungaria, jeung ieu nu Umum Eisenhower ieu lemah Présidén. Atawa ieu aya hiji response militer lamun Uni Soviet diserbu Cékoslowakia taun. AS jeung Éropa teu adu Rusia militarily lamun diserbu Georgia dina, jeung di nu eta masih ngawengku sababaraha wewengkon. Demonstran geus dikabarkan stormed presiden administrasi wangunan. Dina saptu May, nu lokal dpr geus milih pikeun oust Présidén Ankvab.

Mimitina, Ankvab dilawan parliaments action, tapi saterusna capitulated. Oposisi ka Ankvab dikabarkan stemmed ti korupsi di pamaréntah jeung pamaréntah gagal pikeun naekeun ékonomi. Abkhazia nyaéta beurat gumantung Rusia bantuan ékonomi jeung kaamanan. Rusia mantuan piara Abkhazias kamerdékaan ti Géorgia dina taun. Ieu téh salah sahiji ti saeutik nagara nu ngakuan eta salaku nagara daulat. Russias Mentri Luar Lavrov ieu dikutip di pencét nu nunjukkeun yén pulitik krisis ieu hiji selingkuhan internal. Ieu bakal sigana nunjukkeun yén Rusia teu maksudna pikeun ngirim dina pasukan pikeun mantuan ngamankeun friendly pamaréntah. Ieu teuing teu mean nu Crimea ieu ngabogaan pikiran kadua rada biaya securing Krimea bisa jadi leuwih gede ti mimitina diantisipasi, sanajan pertimbangan ékonomi anu dipikaresep tersiér pikeun Putin.

Ieu kacida disruptive

Contona, opat puluh tina Crimean populasi miboga akun di Privatbank, nu ogé ieu patronized ku pamaréntah lokal badan jeung loba usaha. Ieu geus nyababkeun loba pagawe keur teu mayar, jeung loba warga risiko kaleungitan tabungan maranéhanana. Rusia geus jangji ka reimburse nepi ka dollar k, nurutkeun laporan. ATMs geus ketat daily ditarikna wates. Laporan nyarankeun hotél nu hiji ékonomi titik caang salaku rusia pajabat jeung wartawan ngagimbung ka Crimea. Russias standar akuntansi beda jeung kudu diadopsi. Buku-keepers jeung accountants kudu nyokot kursus-kursus anyar terus latihan. Hukum firms ladenan pariwara pikeun mantuan ménta anyar rusia paspor, ulang ngadaptar sipat jeung ulang ngadaptar pausahaan. Russias hukum lingkungan anu dikabarkan nu beda-beda, jeung pausahaan geus diajar nu anyar aturan dina raraga pikeun matuh. Kira sapuluh bakal balik ka dua puluh lima tina Crimean populasi teken a mancén. Sapuluh sejen bakal diperlukeun pikeun dana Crimea jeung Sevastopols anggaran shortfalls. Aya ogé bill pikeun sasak proyék link Crimea jeung Russias daratan. Ieu mimitina projected biaya rebu tilu bln, tapi hiji dokumén bocor nyimpen biaya deukeut ka dollar genep bln. Video of a perwira pulisi taunting a womans taun heubeul putri indit viral, jeung manéhna nyebutkeun manéhna teu hayang manéhna leungit pakasaban-na. Manéhna hayang manéhna diajar palajaran berharga. Barbara Rungkun ieu suicidal leuwih salaki dugaan dékade panjang selingkuhan jeung pribadi ajudan, nurutkeun buku anyar dina st nona kahiji Panumpang dina Kulon Airlines pamikiran maranéhanana anu ngalayang dina Boeing Max sanggeus kabingungan ngeunaan maranéhanana onboard kaamanan kartu Saméméh Nielsens kasar pengunduran diri, hardline Trump panasehat Stephen Miller ieu dikabarkan dibikeun total control wates kawijakan Millennials nu nyieun tilu konci kaputusan nu wiping kaluar wiwitan imah jeung anak ngarobah naon homeownership di Amérika kasampak kawas Hiji Rusiah Service agén nyandak USB drive kainfeksi malware ti hiji wanoja Cina anu ditahan di Mar-a-Lago jeung diselapkeun kana-na laptop