Rusia Drivers Lisensi Ujian vs American Drivers Lisensi Ujian — Planet Rusia



Meureun lalampahan hirup anjeun nyandak kenca turn, jeung ayeuna anjeun keur googling»kumaha pikeun meunangkeun drivers lisensi di Rusia». Tapi happily, dina kalolobaan kasus (lamun anjeun aya di dieu»samentara», i.e. dina hiji visa), anjeun wont kudu meunangkeun rusia drivers lisensi, ngan meunang hiji notarized panarjamahan anjeun asing lisénsi bakal cukup. Nu warta gede, sabab, lamun anjeun aya kawas kuring jeung nu ayeuna hirup di hiji karésidénan diturutan, anjeun kudu meunangkeun rusia drivers lisensi. Dina hal mah, kuring geus hirup dina visa di Rusia pikeun sapuluh taun, jeung geus kituna ngan saukur geus ngagunakeun my American drivers lisensi. Tapi pikeun ménta rusia drivers lisensi, kuring ti heula geus indit ngaliwatan drivers ed. Kuring scoffed di pamanggih dina kahiji. Maksudna mah, kuring geus loba pangalaman nyetir, jeung geus nyetir di Rusia keur sapuluh taun. Tapi kuring gancang diajar nu rusia sakola nyetir aya zat ketawa. Sabab rusia drivers ed prepares anjeun pikeun ujian dua puluh patarosan random (dipilih kaluar ti dalapan ratus total patarosan nu anjeun kudu nyaho jawaban), jeung nu mana wae nu leuwih ti dua kasalahan dina dua puluh patarosan (dina rusia, tangtu) bakal jadi gagal jeung merlukeun bade ngaliwatan prosés ujian deui. Kuring geus dicokot care milih sampel patarosan ujian nu ngarojong view nu Amerika simplistic jeung Rusia nu pajeulit. Kuring ogé asa, dina sumanget ampir kabéh tulisan blog mah, nu dipilih patarosan sample bakal nyieun leuwih patarosan ti jawaban. Salaku conto pikeun ieu no-nahan-dihalang standoff, kuring geus dipaké drivers ujian ti bangsa Rusia jeung State of Ohio. Di Amérika, unggal nagara mibanda sorangan nyetir aturan — nu mah babaturan rusia kacida aneh. Ieu mah nu anyar ngadeg dina hiji garis, sagampil kuring pigawé pikeun loba mah hirup di Rusia. Ieu tangtu garis ieu dua jam garis pikeun ngadaptar jeung mayar pikeun hak husus ngabuktikeun ka dokter yen kuring keur teu pecandu narkoba. Kuring mimiti galecok jeung sababaraha sasama mah antrian nyicingan, jeung urang mimitian nyawalakeun American drivers lisensi vs rusia drivers lisensi. Maranéhanana bisa teu ngarti naha kuring bisa teu ngan dagang di mah American lisénsi pikeun hiji rusia lisénsi tanpa bade ka drivers ed jeung bade ngaliwatan prosedur ujian. Kuring ngécéskeun yén nyetir aturan di Amérika nu lengkep beda ti di Rusia.»Contona»ceuk kuring,»di Amérika aya aya hal saperti jalan utama»Ieu a ngareureuwas epiphany pikeun sasama mah antrian comrades, jeung maranehna langsung nanya patarosan atra:»Nah terus, kumaha anjeun nyaho anu geus katuhu jalan»nu, kuring ngawaler,»Aya tanda di sadaya intersections»Maranehna tuluy melong silih dina angen jeung terus-terusan,»Di Amérika, aya tanda di sadaya intersections». Di Rusia, anjeun kudu diajar jawaban ka dalapan ratus patarosan. Patarosan ieu pecah jadi opat puluh beda mungkin ujian dua puluh patarosan unggal. Anjeun bakal dibéré hiji ieu ujian dua puluh patarosan. Ngawalon leuwih ti dua salah téh GAGAL. Dina Ohio, kuring teu nyaho jumlah total mungkin pertanyaan, tapi anjeun ogé bakal ogé ménta hiji total dua puluh patarosan. Lamun anjeun ngajawab leuwih ti lima salah anjeun GAGAL. Di Rusia, anjeun oge bisa nyokot test dina basa asing, salami anjeun pikeun rusia téh hiji basa asing. Mangga inget, lamun anjeun meunang ieu pertanyaan salah, anjeun ngan meunang opat leuwih kasalahan. Kami ngingetkeun ngeunaan sababaraha taun deui lamun kuring kungsi nyokot Ohio drivers test lisénsi jeung aya hiji gadis rumaja nyokot test gigireun kuring. Manéhna jelas distraught sarta diteundeun dina moaning bari nyebutkeun leuwih jeung leuwih,»kuring ngan teu nyaho». Rusia: anjeun diwajibkeun pikeun ngahurungkeun dina leungeun kénca anjeun ngahurungkeun sinyal dina kaayaan ieu. Enya atawa henteu. Ok, ok, kuring utamana milih hal ieu sabab kaasup gambar sababaraha embé. Anjeun keur perencanaan pikeun neruskeun nyetir lempeng. Anu kudu anjeun ngahasilkeun jalan.

b)Ngan beus jeung mobil. c) Sadaya kandaraan sejen.

Ucapan salamet

Lamun dijawab ieu pertanyaan bener, anjeun kudu dihindari samentara tetempoan impairment. Nu arah nu anjeun diijinkeun pikeun neruskeun nyetir. a) Ngan lempeng. b) Ngan lempeng jeung ka katuhu. c) Ngan lempeng, ka kénca jeung a u-turn. d) Dina sagala arah. Dina arah nu bisa anjeun bisa neruskeun nyetir ti jalur tengah. a) ka Kenca atawa ka a u-turn. b) Lempeng atawa ka kénca. c) Ngan ka kénca. Jigana jawaban katuhu nyaeta»a», tapi kuring dihapus loba mental payil sanggeus completing mah rusia drivers ed program jeung ngalirkeun test jeung no kasalahan. Bisa kuring sakali deui ngingetan yén lamun anjeun ngagaduhan salah ieu salah, anjeun masih meunangkeun sababaraha chances leuwih. Maksud kuring, mun anjeun teu paeh. Naon anu kudu dipigawé mimiti ka administer bantuan ka hiji kacilakaan korban anu bohong dina taneuh tanpa tatu katempo, tapi di hiji state bawah sadar. a) Nunda sawatara kapas dipped dina amonia dina irung maranéhanana, angkat sirah maranéhanana jeung ngidinan ka hirupan. b) Nunda sababaraha bahan dina suku maranéhanana jeung urgently nelepon ambulan. c) Dengdekkeun maranéhanana geus balik deui, muka sungut maranéhanana, lamun perlu mupus maranéhanana sungut nu mana wae nu objék asing, mariksa pulsa jeung engapan, urgently nelepon ambulan. Kuring mah bogoh kanyataan yén rusia test nyetir ampir sok geus bantuan kahiji patarosan. Bener ngajadikeun rasa, jeung bisa jadi utamana mantuan lamun anjeun aya babagi jalan jeung hiji American nu meunang jawaban salah dina patarosan maranéhanana di Babak.

Anu meunang

anu Drivers Ujian Lisénsi nu kudu jadi standar dunya. anu drivers anjeun bakal jadi leuwih sieun pikeun ngabagikeun jalan jeung. Ulah anjeun ningali, kunaon Amerika nyetir di Rusia kudu diajar aturan