Rusia Jeung International Hukum Kulawarga



Urang nyadiakeun ladenan salaku kulawarga pengacara cerai jeung pangacara

Nya eta mungkin nu kasus berpotensi kadéngé ku pangadilan di sagala rupa jurisdictions

Bakal aya pro jeung kontra ka jalma pilihan, nu kudu dibahas jeung pengacara anjeun. NAHA ATUH kuring geus practicing salaku rusia kulawarga pengacara, jaksa ageng jeung barrister, leuwih ti opat belas taun, specializing di hukum kulawarga internasional urusan. Pikeun sababaraha taun kuring geus anggota IAML, di sakuliah dunya association of practicing kulawarga ahli hukum anu dipikawanoh ku peers maranéhanana salaku paling ngalaman jeung ahli hukum kulawarga spesialis di nagara masing-masing. Kuring boga kualifikasi luhur di rusia jeung Australia hukum, kiwari dimungkinkeun bearing loba kamiripan jeung INGGRIS jeung US hukum Kulawarga. Kuring geus latihan hukum jeung mucunghul di pangadilan di Rusia jeung di mancanagara salaku barrister jeung hukum ahli dina hukum rusia, kaasup nu Agung Court of Rusia, Pangadilan Kulawarga Australia, Pangadilan Luhur UK, Pangadilan Luhur Walanda jeung nu lianna.

NAON ATUH rusia Cerai jeung Kulawarga Hukum, sacara umum, leuwih liberal ti Kulon Hukum Kulawarga

Tapi, rusia sistem hukum bisa jadi pajeulit, sedengkeun halangan basa bisa nyieun eta hésé nungkulan. Kuring gawe jeung boh asing jeung rusia klien internasional sisi prakna mah nilik kuring lakonan utamana salaku rusia kulawarga pengacara mana hiji pihak atawa dua nu kawarganagaraan asing. Mah jasa manjangkeun pikeun aspék di handap ieu of rusia Hukum Kulawarga: finansial pasatujuan, nu ilahar disebut salaku pre-nuptial atawa post-nuptial pasatujuan, kompléks multijurisdictional kasus sipat, parental urusan, kaasup barudak relokasi, pangrojong anak jeung salaki pangropéa, warisan jeung nu patali jeung widang hukum. Akademik karya akademik sisi gawé mah geus sok geus professional prioritas, anu ngamungkinkeun kuring pikeun terus ningkatkeun pangaweruh mah jeung kaahlian salaku practicing kulawarga pengacara. Kuring geus pangarang loba artikel dina boh rusia jeung Britania ahli jeung popular publikasi (kaasup Pengacara, Marie Claire jeung sajabana) jeung geus panarima tina sababaraha panghargaan patali jeung karya mah dina hukum panalungtikan, kaasup rusia Présidén PhD beasiswa jeung Carnegie Endowment for International Peace Hibah. Mah paling anyar ieu publikasi rusia Bab dina nd edition of Jurisdictional Babandinganana, co-pangarang ku tim gede luhur kulawarga ahli hukum jeung hukum kulawarga internasional para ahli di nagara masing-masing. Kami gairah ngeunaan keur hiji kulawarga pengacara cerai jeung jaksa salaku hal ieu ngamungkinkeun kuring pituduh sarta mantuan jalma di waktu hésé jeung ngabéréskeun loba tangled masalah pikeun kulawarga maranéhanana ogé nyumbangkeun ka akademik nulis salaku rusia pengacara jeung ahli hukum internasional