Rusia: Kulawarga Hukum — Hukum Kantor



Cerai isu nu boga rusia unsur

International dijagaan anak isu

International prenuptial pasatujuan nu patalina jeung masalah Rusia. A Queensbury man ieu raising kasadaran ngembang global isu Internasional Penculikan Anak. Eta kajadian lamun anak wrongfully dicokot sarta dilaksanakeun di nagara sejen ku indungna. Naon ieu sakuduna jadi hiji indung jeung anak tilu minggu lalampahan nya ka nagara, geus McKeighan hariwang manéhna henteu kungsi bakal meunangkeun putra-na deui.»Poé saméméh maranéhanana anu sakuduna mulang, manéhna geus disebut kuring jeung ceuk, Anu teu datang deui jeung anjeun kungsi bakal ningali urang deui.»Di panik, McKeighan ngahubungi nu Department State US, FBI, jeung congressional pamingpin. Maranehna gawe bareng jeung pamaréntah asing pikeun ngabéréskeun kasus ieu nu maranéhanana nyebutkeun internasional penculikan anak. Morley geus digawé dina ratusan tipe ieu of kasus. Di Rusia, eta hésé sabab nagara urang nu teu aya dina perjangjian hubungan.»Urang terang yen rusia sistem hukum anu unpredictable. Naon nu bakal mah dina hiji kasus kawas ieu ngamimitian prosés ku nyieun kontak jeung dicokot indung jeung advising nu dicokot indungna kumaha bahaya maranéhanana dimaksudkeun tangtu ngalaksanakeunhal kahiji mah bakal ngalakukeun ieu nyanyi, Anu Ngantep Anjing Leutik jeung manéhna sabab Nu hiji tina paporit urang lagu»Corey ceuk.»Kuring ngarasa kawas kuring tetep nganiaya tembok. Kuring ngan tetep manéh manéhna di jantung mah jeung dina pikiran kuring. Eta ngadorong kuring priangan kungsi poé, ngan nyoba ngalakukeun naon anu bisa kuringUrang sadar laporan ngeunaan hiji international parental penculikan anak kasus. Alatan privasi pertimbangan, urang nampik pikeun nyadiakeun wincikanana tambahan. Salah sahiji Departemén prioritas pangluhurna nyaéta karaharjaan US warga peuntas laut. Ieu utamana bener keur barudak, anu aya di antara urang nu pang rentan warga. Bureau of Consular Urusan, babarengan jeung Kadutaan sarta Konsulat, hade jeung kolot jeung pamaréntah asing nyoba pikeun ngabéréskeun ieu kasus hésé. Sacara umum bisa disebutkeun, dina kasus ngalibetkeun internasional indungna-anak abductions a u. s. Embassy atawa Konsulat bisa mempermudah kontak jeung otoritas lokal, méré informasi dina yudisial lokal jeung penegak hukum prosés, nawarkeun daptar attorneys jeung panarjamah, jeung masalah paspor atawa travel séjén dokumén salaku hade dina U. S hukum»klien Poténsial teu kudu ngirim nu mana wae inpo rahasia nu nepi ka waktu saperti hiji pangacara-klien hubungan geus ngadegkeun ku angka nu ditulis retainer kasapukan disaluyuan ku boh nu pangacara jeung klien. Ngirim email teu nyieun hiji pangacara-klien hubungan atawa contractually obligate Hukum Kantor Jeremy D. Morley pikeun ngagambarkeun anjeun, mandang eusi saperti panalungtikan