Rusia — Ngadaptar Nikah



Di paménta nu ngalamar, nu nolak jasa umum, kapala awak nu registrar teh wajib pikeun nginpokeun manéhna alesan pikeun panolakan dina tulisan dina wangun disatujuan ku Pamaréntah Féderasi rusia tanggal. Taun. Lamun hiji pihak ka nikah, teu bisa kaciri dina Pendaptaran Kantor pikeun filing hiji pernyataan joint, nu bakal jalma asup kana a nikah bisa ngaluarkeun pernyataan misah. Nandatanganan pernyataan ti jalma tanpa kasempetan ka mucunghul saméméh awak jasa umum, kudu notarized. Ku notarized signature hiji jalma, hiji sampurna pernyataan dina nikah, sarua certified kapala tempat ditahan atawa lapas lembaga kapala signature of kasangka atawa dituduh, ditahan atawa disabit jalma porsi kalimah di lapas lembaga Dina hal ieu, the person (s), nikah, katuhu nampilkeun hiji dokumén confirming nu terminasi hiji nikah saméméhna, dina prakarsa sorangan Rusia anu hayang nikah kudu nyokot maranéhanana paspor ka kantor biro tanggung jawab pikeun ngadaptar kalahiran, maotna jeung pertikahan di Rusia, nu Zapis Aktov Grazhdanskogo Sostoyania (ZAGS). Di ZAGS kantor, pasangan kudu ngadaptar maranéhanana niat kawin jeung ngarengsekeun hiji bentuk aplikasi. Upacara nikah sorangan bisa lumangsung dina tanggal mana wae leuwih ti tilu puluh poé sanggeus aplikasi filed. Pernyataan anu ditepikeun dina wangun tinulis di mana wae pendaptaran kantor atawa kawinan karaton di Rusia.

Dina kaayaan husus (kakandungan, ngalahirkeun, saharita anceman pikeun kahirupan salah sahiji pihak jeung kaayaan husus séjén) Nikah bakal asup kana dina poe kaluman aplikasi. Hasil bisa jadi dilaporkeun ka subjék poténsial pasangan nikah, tapi ngan jeung idin express subjek. Lamun tos nikah ujian médis mangka kasakit venereal, atawa inféksi HIV, jeung tunduk jeung teu méré nya atawa nya pasangan nikah, Kulawarga Kode hukum nagara nu saméméhna unsuspecting nikah pasangan bisa dilarapkeun ka pangadilan ka geus nikah annulled. Sertipikat ieu ngumumkeun yén jalmi asing bébas nikah, ceuk hukum di na atawa nagara nya sorangan.

Nu kadutaan asing bisa ngaluarkeun sertipikat, atawa eta bisa dicandak ti foreigers sorangan nagara

Contona, di Inggris dokumén téh katelah Surat No Impediment ka Nikah, jeung bisa diala tina Superintendent Registrars Kantor. ZAGS (atawa Zaaks salaku dibaca) department nu tanggung jawab pikeun ngadaptar, nyekel resmi pertikahan di Rusia. Anjeun kudu sok mariksa jeung kantor di mana anjeun bakal kadaptar di Rusia pikeun nempo lamun maranehna boga aturan lokal